• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Su çiçeği aşısı..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Viola

Yiğitim bitanem..
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
1.278
3
358
46
İzmir
Bu hafta içi yiğite su çiçeği aşısı yaptırıcaz..çok şükür bugüne kadar ki aşıların herhangi bir yan etkisi olmadı..umarım bununda olmaz...sonra 18 aylık olana kadar rahatız...

bizde 2 hafta sonra yaptırcaz şimdi biraz rahatsız iyileşmesini bekliyoruz
doktorunuz hangi markayı önerdi
inşallah kolayca atlatırsınız

Sağol canım..bizim yaptıracağımız aşının adı varilrix..

Bugün izmire döndük,ilacı sipariş vereyim yarında vurduralım diye..tanıdığımız bir eczane var,gittim.bana yaptırma dedi,gümrükte gelirken olması gereken 8 derecelik ısıdan daha yüksek ısıda kalıyorlar ve içindeki mikrop iki kat etkili hale geliyor ve bir an evvel hastalığa neden oluyor..normalde okula giderken geçirir ve bir haftada düzelir dedi..benimde kafam karıştı,doktorumuza danışayım dedim eve geldim,öğleden sonra doktorumuza gidicem,bir konuşayım..ona göre sipariş vereyim..kafam karıştı...

Bizde bu ayın başında olucaktık ama Taylan rahatsızlanınca ertelendi ama ben aşı falan almıyorum doktorumuz yapıcak başka bişey söylemedi neyse kızlar hadi bakalım deneyimleri buradan paylaşmanızı bekliyorum.

Dün akşam doktorumuza danışıp,tekrar onayını aldıktan sonra bu sabah aşımızı yaptırıyoruz..1 saat sonra yaptırmış oluruz.herhangi bir yan etkisi olursa (dilerim olmaz)
yazarım..

Koldan,deri altına yapıldı aşımız..biraz ağladı yiğitim.şimdi eve geldik,uyuyor...şimdi ekime kadar rahatız artık..

ben yaptırmadım 13 yaşına kadar herhangi bir zamanda olunabiliyormuş

kızımın bağışıklığı çok zayıf kabakulak aşışı kızımı kabakulak yaptı buda suçiçeği yapar diye korktum biraz erteledim

geçmiş olsun violacım
biz de haftaya olcaz inşallah

Çok sağol canım benim.geçti gitti şükür..hepatit a kaldı özel dediler,onuda 2 yaşında yaptırıcam doktorum öyle önerdi..sizde haftaya olun aşınızıda kurtulun:))

Geçmiş olsun viola.. umarım bebeğin hasta olmadan atlatır! bizim için daha erken ama sormak istediğim bu aşı da ücretli mi ve öyle ise fiyatı ne kadar? bilgi verir misiniz?

Geçmiş olsun viola.. umarım bebeğin hasta olmadan atlatır! bizim için daha erken ama sormak istediğim bu aşı da ücretli mi ve öyle ise fiyatı ne kadar? bilgi verir misiniz?

Sağol canım.evet ücretli..67 tl ya aldım ben..

viola geçmiş olsun yiğite şifa olsun ayrıca
amilie ben sordum 65 tl demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam

Violacım geçmiş olsun bizde yaptıracağız 25inde hem kontrol hem aşı ikisi bir arada olacak inş. her aşıda tedirgin oluyorum ben ateş yaparmı huysuzlu yapar mı atlatsak bizde biran önce

Bugün izmire döndük,ilacı sipariş vereyim yarında vurduralım diye..tanıdığımız bir eczane var,gittim.bana yaptırma dedi,gümrükte gelirken olması gereken 8 derecelik ısıdan daha yüksek ısıda kalıyorlar ve içindeki mikrop iki kat etkili hale geliyor ve bir an evvel hastalığa neden oluyor..normalde okula giderken geçirir ve bir haftada düzelir dedi..benimde kafam karıştı,doktorumuza danışayım dedim eve geldim,öğleden sonra doktorumuza gidicem,bir konuşayım..ona göre sipariş vereyim..kafam karıştı...

benim arkadasın oğlu 3 yasında gecirdi gecen yaz ve cok agır geçirdi.korkuyorum ben.yaptırcaz inşallah.ama dr unu pek sevmiyor bizimki.sağlık ocagında yaparlar mı ki.bayanları seviyo gene.

Back