Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi SU ÇİÇEĞİ AŞISI TEMİN EDİLEMİYORMUŞ

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Bu gibi durumlar dünyanın her yerinde yaşanıyor malesef. Bizim için bas parayı al aşıyı ama ciddi bürokratik prosedür gerektiren durumlar aslında ki ucuz da bi aşı bu sorunun para olduğunu sanmıyorum. İhalesi falan oluyor bildiğim kadarıyla onla ilgili bi sorun olabilir ya da pandemi kaynaklı olabilir. Tepkiniz doğru kesinlikle ama fazla endişeli geldiniz bana. Kreşe okula gitme durumu yoksa bulaş riski de düşük oldukça. Kendinizi sıkmayın.

İlk defa sizden duydum Böyle giderse 15 ayı da geçer zaten
Haklısınız ama her zaman olabilen şeyler bunlar,oluyor,onu anlatmaya caliştım. 2 cocuğumda da gecikmeli yapılan aşılar oldu ellerinde aşı olmamasından dolayi.
Ben daha önce hic böyle birşey ile karşılaşmadım, tedirgin oldum.
Özel hastanelerde demi bulunmuyor? Şaşırdım açıkçası
Hiç bilmiyorum ama sorarım.
Bir kaç ay evvel yeğenim de aşı olacakti çok zor bulundu .Zamanından geç oldu inşallah hastalanmadan olur bebecik
İnşallah yaa...
Sebep belirtmediler. Evet, ben de bizim ülkede üretildiğini duymuştum.
benim oğlum 10 aylıkken daha aşı vakti gelmeden su çiçeği oldu çok kolay atlattı endiselenmeyin
Size de çok geçmiş olsun. Ne bileyim korktum
Daha önce hiç karşılaşmayınca duymadım inanın ill defa başıma geliyor.
Amin...Allah esirgesin tüm evlatlarımızı inşallah
Amin, inşallah
Pandemi nedeniyle aşının üretiminde sorun var diye biliyorum. O yüzden bir süredir temin de sıkıntı var
İşte ben de buna ayar oldum. Pandemi var evet ama, birine deva ararken diğerinin aksaması tuhaf.
Baska sağlıkocağına da mı sorsaniz acaba. Aile hekimliğini aldirir orda yaptieirsiniz
Sordum ama yok
Oğlum 22 aylık, hala su çiçeği aşısını olmadı.
Ciddi misiniz? Ne olacak böyle bilmiyorum.
Özel kliniklere sordunuz mu?
Sormadım, akıl edemedim çünkü çok endişeye kapıldım ama, sorarım.
Özel hastanelerı araştırın
Tamam.
Yok henüz 13 aylık. Evet, çok endişeliyim 3 günlükken kaybediyordum Allah muhafaza. Ondan beridir sürekli panik halindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…