Çok geçmiş olsun evladınıza. Pandemi dolayısı ile pek dışarı çıkarmıyoruz ama, siz böyle söyleyincede endişem arttıVe şuan su çiçeği salgını var benim kızıma dün su çiçeği teşhisi konuldu ve okulunda da bi kaç arkadaşında çıktı şu an salgın dönemi sanırım aman dikkat edin çocukların olduğu yerlerde mümkün olduğunca bulundurmayın ve mümkün oldukça bağışıklık güçlendirici bişeyler yapın buda hava yoluyla temasla bulaşan bi hastalık
İşte o zamana kadar birşey olma ihtimali beni ürkütüyor, çok ciddi endişeliyim.Zaman zaman oluyor bu aksamalar. 2 çocuğumda da bazen aşı yok elimizde dendiği de oldu,çocuklar hasta diye ertelediğimiz/ertelemek zorunda kaldığimız da oldu.
Bu kadar stres yapmayın derim,muhakkak getirirler aşıyı,gecikmeli de olsa yaptırırsınız.
Yılların aşısı nasıl temin edilemez ya? Covid temini için normal karşıladık ama, bu aşının olmaması büyük bir sorun.Kasımda olması gereken kızım ancak Şubat ta olabildi. Ciddi bir sıkıntı var su çiçeğinde
Çocuk doktorumuz su çiçeği aşısının 15. Aydan once yapilmasinin cok da korumadigini soyledi. 3 çocuğum var. Ilk çocuğuma gec yaptirmak istedim ne dediysem kabul ettiremedim. Cagiridiklari zaman yaptilar. 3 yasinda çocuk öyle bir su çiçeği çıkardı ki doktor aşısız sandı. 4 saatte bir verdiğimiz surupla biraz kaşıntılarını azaltti biraz ciceklerini kuruttu. Bize de gec yapsalar keşke..Merhaba...
Bebeğim 13. Ayın içerisinde. 12. Ayında aşı yok diye 13 aylıkken getirin dendi. Bugün götürdük yine yok. 5-6 aydır temin edilemiyormuş. Birşey olmasın diye gözünün içine baktığım evladıma, su çiçeği gibi önemli bir aşıyı yaptıramadık.
Allah bilir ne zaman gelir? Bu süreçte Allah muhafaza bu hastalığa yakalır mı? Diye kafayı yiyeceğim.Gözümden şimşekler çakıyor resmen.
Koskoca Türkiye; yılların aşısını temin edemezken Covid-19 için çalışma yapmalarıda ayrı bir ironi. Diyecek, öfkelenecek onlarca sebebim var ki siyasi polemik olmasın diye burdan yazamıyorum, aşırı sinirliyim!
Sizler de durum nasıl? Çok endişeliyim
Haklısınız ama her zaman olabilen şeyler bunlar,oluyor,onu anlatmaya caliştım. 2 cocuğumda da gecikmeli yapılan aşılar oldu ellerinde aşı olmamasından dolayi.İşte o zamana kadar birşey olma ihtimali beni ürkütüyor, çok ciddi endişeliyim.
Amin...Allah esirgesin tüm evlatlarımızı inşallahÇok geçmiş olsun evladınıza. Pandemi dolayısı ile pek dışarı çıkarmıyoruz ama, siz böyle söyleyincede endişem arttıaşılı iken bile zor geçiriyorlar, aşısız Allah muhafaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?