Çocuk Hastalıkları su çiçeği 5 günlük bebeğime geçer mi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozlem08

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
190
17
318
Konya
mrb arkadaşlar,ben 5 gün önce doğum yaptım.3 gün önce de büyük oğlum su çiçeği geçirmeye başladı.şu an biz bebekle başka bir evdeyiz ama bu hastalığın küçüğe geçme olasılığı nedir?çok tedirgin oldum.büyük oğlumdan da ayrı olduğum için ayrı bir üzülüyorum bir de ufaklığa geçer diye çok tedirgin oluyorum.bu konuda bilgisi olan varsa lütfen beni bilgilendirsin....

Canim kuluçka süresi iki hafta gecme ihtimali olabilir iki hafta takip et bize dr öyle dedi ateşini felan takip et ayni durumu bende yasadim eltimin oglu ve kizi cikardi bizde benim bebegimde 3 günlüktü bisey olmadi

canım teşekkür ederim.ateşini kontrol ediyorum.şimdilik bişey yok ama yinede çok tedirgin oluyorum...

bende suan 39 haftalik hamileyim ve 30 aylik oglum 2 gundur su cicegi .. doktor 10 gun bulasabilecegini 10 gunu atlatirsa birsey olmayacagini soyledi ..
bende cok uzgunum eger bu hafta dogum yaparsam nasil olacak bizi neler bekliyor hic bilmiyorum :(

canım inşallah bebeğin doğana kadar geçer.biz ayrı evlerde kaldık.çok zor oldu.2 gün önce eve geldik ama halen tedirginiz.inşallah bebişlere geçmez...bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah...

Back