- 26 Aralık 2016
- 798
- 562
- Konu Sahibi damlaainkorea
Arkadaşlar hani kindar olan Akrep burcuydu Akrep burçları tehlikeli dursa da bence bana kalırsa en kindar Balık burcu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz gerçekten mi? Bende çoğu şeyi affedemiyorum ama tekrar kırılmaktan korktuğum için yoksa kin falan hiç tutmayı beceremiyorum. Akrepler aslında evet kindar ama balik daha kindar gibi yaAkrep gerçekten kindar oluyor ama (en azından benim tanıdıklarım) ve ben balığım, inanılmaz kinciyimdir. 20 sene önce annemin arkası dönükken bana surat asan akrabam bile aklımda
Ben balık burcuyum ama gördüğüm en kindar burçlar yengeclerArkadaşlar hani kindar olan Akrep burcuydu Akrep burçları tehlikeli dursa da bence bana kalırsa en kindar Balık burcu.
Gerçekten mi ? Hayatımda 2 tane yengec tanıdım biri yaşça büyük bir teyze diğeri de az sıklıkta konuştuğum bir arkadaşım. Çok bir bilgim yok o yüzdenBen balık burcuyum ama gördüğüm en kindar burçlar yengecler
Bir yengeç olarak onaylıyorum ama gereksiz kinlenmem.Ben balık burcuyum ama gördüğüm en kindar burçlar yengecler
Ben böyle gözlemledim. Su burcu ile sınırlı kaldığınız için bu yorumu yaptım genel olarak sorsanız yay derimGerçekten mi ? Hayatımda 2 tane yengec tanıdım biri yaşça büyük bir teyze diğeri de az sıklıkta konuştuğum bir arkadaşım. Çok bir bilgim yok o yüzden
K
Kiz gerçekten mi? Bende çoğu şeyi affedemiyorum ama tekrar kırılmaktan korktuğum için yoksa kin falan hiç tutmayı beceremiyorum. Akrepler aslında evet kindar ama balik daha kindar gibi ya
Ama seninkiler mantıklı gibi, baba tarafı genelde zaten çok sevilmiyorValla tanıdığım birkaç balık var, onlar kindar değil hiç. Eşim ve best kankitom akrep. Ayyy çok zorlar
Benim şöyle; kin tutarım ama gönlüm almaya çalışılırsa unutuveririm hemen ama biri canımı yakıp hiçbir şey olmamış gibi davrandıysa ölse cenazesine gitmem. Mesela babamın ablasıyla asla görüşmüyorum. İlkokul öğretmenim sınıfta cetvelle elimize vuruyordu o zamanlar onu çok seviyordum ama adamı kaç kere gördüm kafamı çevirdim fkfk ya daha var böyle örnekler ama önemli olan benim için karşı tarafın hatasını anlayıp anlamaması
Ama seninkiler mantıklı gibi, baba tarafı genelde zaten çok sevilmiyor
Olur mu ya ota b.ka kinlenen insan dolu. Bana neden böyle bakti beni neden aramadı benim istediğim gün neden bulusmadi vs vsKinci olmak zaten mantıksız yere kitlenmek değil ki. Yapılan yanlışı asla unutmamak değil mi ben mi yanlış biliyorum?
Benim bahsettiğim insanlar belki Akrep etkili olabilir bilmiyorum ama gerçekten genelde kindar oluyorlar gördüklerim, ve sebepler çok geçersiz "benim telefonumu neden hemen açmadın? Benim mesajıma neden geç cevap verdin, neden başkası ile görüştün beni cagirmadin vs vs"Güneş ve ay balık burcuyum hiç kindar değilim haritam da ful su etkisi var
Kesinlikle olabilir benim haritamda hiç akrep etkisi yok ve kin tutmanın k’sini bilmiyorumBenim bahsettiğim insanlar belki Akrep etkili olabilir bilmiyorum ama gerçekten genelde kindar oluyorlar gördüklerim, ve sebepler çok geçersiz "benim telefonumu neden hemen açmadın? Benim mesajıma neden geç cevap verdin, neden başkası ile görüştün beni cagirmadin vs vs"