- 9 Ekim 2024
- 76
- 32
- 3
- 26
Merhaba nasılsınız her şey yolunda mı bebiş ve sen nasılsınızKızlar hastanede yatıyorum 27+5 teyım bebegım 1081 gr endol verdıklerı ıcın suyum cok cok azalmıs korkuyorum ne yapacagım ne edecegım yasayan var mı
MerhabaMerhaba nasılsınız her şey yolunda mı bebiş ve sen nasılsınız merhaba
Sende kuzum benım cok tesekkur ederımTamam canım iyi haberlerini bekliyorum Allah'a emanet ol
Bebeğine sağlıkla kavuşun inşallah canım havuç suyunu çok öneriyorlar birde deveci armutunu da öneriyorlar doktorunada sor istersen ve kendini hiç yorma bol bol dinlen stres yapmaMerhabasuyum yıne aynı sevıyedeydı bugun uzunluj kendını koruyor ılaclarımı kestıler havuc suyu ıcıyorum cokca
Çook tesekkur ederim canım benim aminn inşallahhBebeğine sağlıkla kavuşun inşallah canım havuç suyunu çok öneriyorlar birde deveci armutunu da öneriyorlar doktorunada sor istersen ve kendini hiç yorma bol bol dinlen stres yapma
Çook tesekkur ederim canım benim aminn inşallahhher gun 1 arut ve 2 bardak havuc suyu ıcıyorum
Suyun tamamen bitmeden iyi Dr bul ben hiç anlamadım 15 haftalıkken iyi dedikleri su 17. Haftada sifirlanmistiKızlar hastanede yatıyorum 27+5 teyım bebegım 1081 gr endol verdıklerı ıcın suyum cok cok azalmıs korkuyorum ne yapacagım ne edecegım yasayan var mı
Bide Dr bana azıcık suyun olsa takviye yapabilirdik demistiSuyun tamamen bitmeden iyi Dr bul ben hiç anlamadım 15 haftalıkken iyi dedikleri su 17. Haftada sifirlanmisti
Cok gecmıs olsun pekı nasıl bır takbıye demıs mıydıBide Dr bana azıcık suyun olsa takviye yapabilirdik demisti
Kuzucum benım buyuk ıhtımalle endol denılen ılac bıtırmıs sımdı hastanedeyım her sanah kontrol edılıyor 2 gundur azalma arrma olmadı bol bol havuc suyunu ıcıyorum bakalım ne olucakCanım benim kesem delinmişti 18. Haftada tam 2 hafta sürdü tamamen suyumun bitmesi. 28. Haftadasın 2 hafta da suyun dahi bitse 30. Hafta olacak. Bebişin yaşam sınırını çoktan geçti evet doğsa erken doğum olmuş olacak ama dışarıda destekle gayet hayatta kalır bu en kötü tablo ama suyun gelmezse su kendi kendine çoğalır merak etme vaktiyle doğurursun inşallah
Beni ilk hamileliğimde suyun az suyun az diye darlamıştı doktorum. Doktor doktor gezmiştim, hepsi bu su bu çocuğu miada götürür demişlerdi. Öyle de oldu. Ikinci çocuğumda yurtdışında devlet hastanesinde takip oldum, son ana kadar suyunun az olduğunu hiç kimse söylemedi. Raporlara hep yazmışlar ama benim yapabileceğim bir şey olmadığı için bana söylememişler.Kızlar hastanede yatıyorum 27+5 teyım bebegım 1081 gr endol verdıklerı ıcın suyum cok cok azalmıs korkuyorum ne yapacagım ne edecegım yasayan var mı
Su iç bol bol ben günlük 5 lt içiyordum su çok iyi geliyorKuzucum benım buyuk ıhtımalle endol denılen ılac bıtırmıs sımdı hastanedeyım her sanah kontrol edılıyor 2 gundur azalma arrma olmadı bol bol havuc suyunu ıcıyorum bakalım ne olucakbende oyle teselı edıyorum artık kendımı 26+6 da yatmıştım 28 e geldık bugun boyle boyle gecer bıter ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?