Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz bir yol haritası çizmiştir. Şimdi ne desek doğru yönlendirme olmaz. Su azalması için deveci armudu ve havuç suyu öneriyorlar. Bunları deneyebilirsiniz. Fayda sağlar mı bilmiyorum. Çok geçmiş olsun. Erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici vuralım dedi mi?Kızlar hastanede yatıyorum 27+5 teyım bebegım 1081 gr endol verdıklerı ıcın suyum cok cok azalmıs korkuyorum ne yapacagım ne edecegım yasayan var mı
Gecen hafta vurnuslardı ama sanırım onun etkısı 1 hafta suruyormusDoktorunuz bir yol haritası çizmiştir. Şimdi ne desek doğru yönlendirme olmaz. Su azalması için deveci armudu ve havuç suyu öneriyorlar. Bunları deneyebilirsiniz. Fayda sağlar mı bilmiyorum. Çok geçmiş olsun. Erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici vuralım dedi mi?
Merhaba içinizi rahat tutmaya çalışın tanıdığım bir doktor hastasının sanırım 16.haftasında suyunun azaldığını ve gebeliğinin sağlıklı ilerleyip doğumunu yaptığını yazmıştı tansiyon gibi problem olduğunu söyledi mi doktorunuz onuda kontrol edin mutlaka sağlıkla bebeğinize kavuşacaksınız Allah'ın izniyleKızlar hastanede yatıyorum 27+5 teyım bebegım 1081 gr endol verdıklerı ıcın suyum cok cok azalmıs korkuyorum ne yapacagım ne edecegım yasayan var mı
Tamsıyon ıle ılgılı hıc problemım yok ama bana bır ılac verdıler o suyumu cok azaltmıs suan o kadar stres altındayım kı su hemen bıter bıtmez bebek oluyor mu ya da dogumda su geldıkten 4 5 saat sonra dogum oluyorsa bıttıgı gıbı olum olmaz degıl mı hastanede her sabah bakıyorlar ama 27/5 cok kucuk dahaMerhaba içinizi rahat tutmaya çalışın tanıdığım bir doktor hastasının sanırım 16.haftasında suyunun azaldığını ve gebeliğinin sağlıklı ilerleyip doğumunu yaptığını yazmıştı tansiyon gibi problem olduğunu söyledi mi doktorunuz onuda kontrol edin mutlaka sağlıkla bebeğinize kavuşacaksınız Allah'ın izniyle
Rabbim bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin şuan hastanedesiniz en güvenli olan yer sizin için nst ye bağlı mısınız sakin olmaya çalışın bebeğiniz için sürekli kontrol altındasınız siz yinede su için yükselir Allah'ın izniyleTamsıyon ıle ılgılı hıc problemım yok ama bana bır ılac verdıler o suyumu cok azaltmıs suan o kadar stres altındayım kı su hemen bıter bıtmez bebek oluyor mu ya da dogumda su geldıkten 4 5 saat sonra dogum oluyorsa bıttıgı gıbı olum olmaz degıl mı hastanede her sabah bakıyorlar ama 27/5 cok kucuk daha
Amin inşallah canım benim toco denilen bir cihaza baglanıyorum sureklı orada bır sey cıkmıyor sadece o ılac azalttı ama onuda kestıler apar toparRabbim bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin şuan hastanedesiniz en güvenli olan yer sizin için nst ye bağlı mısınız sakin olmaya çalışın bebeğiniz için sürekli kontrol altındasınız siz yinede su için yükselir Allah'ın izniyle
Ahh amin inşallah canım dualarınızda bana da yer verinYarın bir bakmışsın suyun normal seviyede Allah büyük canım sabah güzel haberler alırsın inşallah sana dua edeceğim![]()
Amin canım moralini yüksek tut dualarım seninleAhh amin inşallah canım dualarınızda bana da yer verin![]()
Çok teşekkür ederim canım benim umarım gönlünden geçen her şey gerçek olur senindeAmin canım moralini yüksek tut dualarım seninle![]()
Allah razı olsun canım güzel dileklerin için doktoruna güven ellerinden gelen herşeyi yapacaklar emin olÇok teşekkür ederim canım benim umarım gönlünden geçen her şey gerçek olur seninde![]()
Canım öncelikle sakin ol. Benim sanırım 27. Hafta dasuyum sızmaya başlamıştı. İdrar yapar gibi sızıyordu suyum. Sürekli yatıyordum çokca su ve havuç suyu içiyordum. Bebeğin hareketlerinde azalma olunca hemen doktora gidiyordum serum veriliyordu ve çoğalıyordu suyum. Sürekli yatış gerekiyor. Çözümü olan birşey korkma. 35+3 e kadar tuttum bu şekildeKızlar hastanede yatıyorum 27+5 teyım bebegım 1081 gr endol verdıklerı ıcın suyum cok cok azalmıs korkuyorum ne yapacagım ne edecegım yasayan var mı
Ah gercekten mı ıcım rahatladı suanCanım öncelikle sakin ol. Benim sanırım 27. Hafta dasuyum sızmaya başlamıştı. İdrar yapar gibi sızıyordu suyum. Sürekli yatıyordum çokca su ve havuç suyu içiyordum. Bebeğin hareketlerinde azalma olunca hemen doktora gidiyordum serum veriliyordu ve çoğalıyordu suyum. Sürekli yatış gerekiyor. Çözümü olan birşey korkma. 35+3 e kadar tuttum bu şekilde
Senden de kuzucummm haberdar edeceğimAllah razı olsun canım güzel dileklerin için doktoruna güven ellerinden gelen herşeyi yapacaklar emin ol![]()
Evet boş serum veriyorlardı. Ve inan o serumu almaya başlıyprdum 5 dk geçmeden tekmeler başlıyordu. Ultrasona giriyordum su gerçekten artmış oluyordu. Damardan verilen bir serum nasıl anında suyu arttırıyor hiç anlamadım. Hep yat wc dışında kalkma bol su ve havuç. Tuzu da mümkünse hiç kullanma. Hatta son dönem zeytin bile yasaklamıştı doktor bana tuzdan dolayı. Allahın izni ile sağlıkla gelir bebiş.Ah gercekten mı ıcım rahatladı suanbende bol bol havuc suyuna basladım suan sızıntı mı oluyor onu bılmıyorum ama endol verıldı galıba o azaltmıs suyumu bende 27+6 olucam artık bıraz daha dayanırsak cok guzel olucak
normal serum fızyolojık mı verılıyordu acaba
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için ben bilmiyordum öyleyse içim rahatladı yarın tekrar vurulmasımı söylecektim çünküCiger gelistirici tam olarak 1 haftada etki eder, etkisi 1 hafta surmez.
Su azalmasi yasamadim ama havuc suyu ve bol su icmenin yukselttigini duymustum.
Iki bebegimide suyum gelerek dogurdum, yani dogumum su gelmesi sebebiyle baslamisti, bebekler direncli ve guclu varliklardir, zaten doktorunuzda tam zamani geldiginde bebegi alacaktir hic korkmayin.
Saglicakla dogurun![]()
Yine de sorun doktorunuzdan bunu duyarsaniz iciniz rahatlar en azindan. Sonucta ben alti ustu 2 gebelik gecirmis bir anneyim, doktor degilimÇok teşekkür ederim güzel yorumunuz için ben bilmiyordum öyleyse içim rahatladı yarın tekrar vurulmasımı söylecektim çünküher gğn 3 bardak havuc suyuna basladım
![]()