• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Şu anki saç rengim üstüne ne boyasam resimdeki sarıyı elde ederim?

maviojelikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
123
1
26
İstanbul
kızlar ben bugün palette altın karamel ve palette 9.0 sarıyla boyadım saçımı. yani ikisini karıştırdım dedim tatlı bi sarı olacak sonunda istediğim rengi elde edicem falan, zeminim de açıktı çünkü baya. açık bir sarıydı. ama saçımı bi yıkadım ki böyle bi soluk, küllü gibi sanki. hatta yeşerme olmuş gibi biraz. bakın fotoğraf şu

$Fotoğraf1296.jpg

böyle oldu işte :(

benim istediğim sarı da şu aşağıdakiler.. naz elmasın haziran gecesinde çok tatlı canlı bi sarısı vardı o.

$iuuq_NV_00j398_SL_qipupcvdlfu_SL_dpn0bmcvnt0mm2340tjofej_AP_jdpn0bzjtjhj0Ib_AP_jsbo_SK_Hfdftj_SK.jpg

$nazz2d.jpg

$Haziran_Gecesi_by_3dfx_42avi_003301.jpg

$16ba5cc8869912f3d88130cyh5.jpg

işte bu kızlar :( şu anki rengin üstüne ne boyasam bu sarıyı elde ederim? fikir verirseniz çok çok çok mutlu olurum yardıma ihtiyacım var :( şimdiden teşekkür ederim cevaplar için. bir ricam daha var, resimlerin üstüne tıklayıp açarak bakın çünkü böyle belli olmuyor. o şekilde bakarsanız net doğru sonuca ulaşırız sağolun tekrar :)

Son düzenleme:
Canım bence bu renkte dorelik var. 9.5 ya da 10.5 olabilir. Bir dahaki boyamanda bunları kullan.

canım saçıma 1 yıl dır röfle yaptırmıyor loreal 10 numara ile boyuyordum arada palette 10,5.
1 ay önce tonunu az koyulaştırmak için, palette altın parıltılı bal ile loreal 8 i karıştırdım.
aynı senin şuan ki gibi renk oldu tıpa tıp aynı renkteyiz.
yeşil mi küllü mü belli değil.
üstüne loreal köpük sarı boyadım yine aynı etkisi bile olmadı.
en sonunda bal köpüğü sadece boya koyulaştır dedi kuaför,
şimdi boyadım saçımı uçlara yoğun diplere ise 10 dk kala sürdüm, bakalım ne olacak.
bin pişmanın sarı saçlarıma ziyan ettim koyulaştırmaz olaydım. bak eski saçlarımı yüklüyorum,
$hll.jpg

bu yeşilli küllü berbat saçlara mümkün değil her sarı tonu dahada yeşertiyor, dore sarı ne sonuç verir bilmiyorum denersen mutlaka fotograf yükle. ben mümkün değil bal köpüğü ile kalamam ama yeşillik gitmesi için mecbur kaldım. birazdan yıkayacağım inşllh küllü yeşil ne oldugu belli olmayan renk gider. yaza doğru artık sarı ya dönebilirsem ne ala

umarım dönersin canım, yalnız şöyle bişey var.. benim bir kere daha olmuştu böyle yeşil gibi, bu yine iyi yani o baya kötüydü. üstüne neva color 11.10 çok açık küllü platin yapmıştım hiç açmadan etmeden. o açıp yok etmişti o yeşilliği, tekrar açmıştı rengi, sıcak değil ama tatlı bir renk olmuştu fena değildi. sonra üstüne başka şey boyamıştım tutmuştu açık olduğu için. ama şimdi napıcam hiç bilmiyorum.. öyle platinle falan uğraşamam yani zaten kötü ama çok koyu değil şu an saç, bi renk yapayım direk istediğim rengi tutturayım daha da ellemeyeyim istiyorum. zaten çok sağlıklı değil saçlar, iyice beter olmasın yani. bakalım umarım olur, LadyPenny'nin söylediği gibi dorelik var gibi istediğim renkte ama sanki bakırlık da var bir nebze. araştırıyorum hala iyice işte inşallah elde ederiz istediklerimizi. bu saça uygulayacağım rengin verdiği sonucu paylaşırım yine burda fotoğrafla birlikte. şimdi biraz dinlendireyim de saçı bir hafta kadar.

Back