- 21 Şubat 2014
- 210
- 74
- 34
işkolik eşim bir gün sözünde dursa şaşardım zaten. Hergün bu yüzden tartışmaktan sıkıldım aynı tas aynı hamam. Bugün yeğenimin doğum gününe gidecektik.Huyunu bildiğim için sabah söyledim. Öğlen de aradım erken gel diye. tamam dedi. Şu tamam demeleri yokmu. Biraz önce aradı ben biraz daha çalışcam geç gelcem sinirlenmeyeceğime söz verdiğim için kızdığımı belli etmeden ablamlar bekliyo dedim. O da ben gelince gideriz dedi kapattım. Ablamı aradım gücendi kız tabi. Volkanın gelmesi onu bulur siz gelemezsiniz dedi.
Tekrar eşimi aradım dayanamadım yani sen bile bile niye böyle yapıyosun, sonuçta ailece bir plan yapmışız. 8 30 da gelirim dedi ama bilirim eşimin 8 30 u 9 30 u bulur yani. Hep böyle oluyor. ailesinden daha önemli işi. her pazar da çalışır. Bu soruna nasıl çözüm bulurum bilmiyorum artık. Kavgayla olmuyor, Tatlı dille olmuyor. BU ERKEKLER NEYDEN ANLAR SİZCE...
Tekrar eşimi aradım dayanamadım yani sen bile bile niye böyle yapıyosun, sonuçta ailece bir plan yapmışız. 8 30 da gelirim dedi ama bilirim eşimin 8 30 u 9 30 u bulur yani. Hep böyle oluyor. ailesinden daha önemli işi. her pazar da çalışır. Bu soruna nasıl çözüm bulurum bilmiyorum artık. Kavgayla olmuyor, Tatlı dille olmuyor. BU ERKEKLER NEYDEN ANLAR SİZCE...