-
- Konu Sahibi mutluluk1982
öncelikle tşk ederim.şuan ölümü tabiki düşünmüyorum.psikpg gidiyorum.ilaç alıyorum.şu an ölümü hiç düşünmüyorum ama sucluluğu kendimde hissediyorum. yasama sevincimde yok.çok mutsuzum.hep o aklımda hergün onu düşünüyorum.acaba bağırıpçağırmasaydım dırdır etmeseydim kadına kıza gitmezmiydi..ya halaa neyi sorguluyorum anlamıyorum.Aslında kimse size acı yaşatmamış. Siz kendi kendinize etmişsiniz ne ettiyseniz. Sizi aldatan, ailesine ezdiren bir adamla 12 sene neden çile çektiniz? Şimdi kurtuldum diye sevinmelisiniz üzülmek yerine.
Ekte bir şey yok şimdilik. Ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çok abartmışsınız. İntihar falan ne demek. Siz bir annesiniz öncelikle bunu unutmayın. Sizi defalarca aldatmış gideceği de açık açık belli olan bir adam için bu kadar kendinizi hırpalamak neden? Değer mi?
adam kansızın tekiymiş siz dırdır etmesenizde gidermiş ! . adam adam olsa karısı naparsa yapsın gitmez karıya kıza. kendini suçlamayı bırakın ilk önce. burdan başlayabilirsiniz. suçlu olan siz değilsiniz.öncelikle tşk ederim.şuan ölümü tabiki düşünmüyorum.psikpg gidiyorum.ilaç alıyorum.şu an ölümü hiç düşünmüyorum ama sucluluğu kendimde hissediyorum. yasama sevincimde yok.çok mutsuzum.hep o aklımda hergün onu düşünüyorum.acaba bağırıpçağırmasaydım dırdır etmeseydim kadına kıza gitmezmiydi..ya halaa neyi sorguluyorum anlamıyorum.
psikolago gidiyorum.ilaç tedavisinebaslandı..tabikü ölümü düşünmüyorum sadece unutamıyorum.sorun da bana bu kadaar acı yasatan beni sevmeyen birini nasıl unutamıyorum.Durumunuza çok üzüldüm. Gerçekten uzman yardımına ihtiyacınız var hem de acil. Bu günlüklerle birlikte bir psikiyatriste başvurun. Eski eşinizin size yaptığı her şeyi ve buna rağmen ona karşı hissettiğiniz güçlü hisleri anlatın doktora.
İki tane yavrunuz var onlara acıyın ve bir an önce bu hastalıklı ruh halinden kurtulun.
Normal hiçbir insan kendisine bu işkenceleri yapan birini sevemez.
Sizin haliniz Stockholm sendromuna benziyor.
erçektten öyle mi..bu konuda samimimi düşünüyorsunuz..teselli için mi..hiç bir erkek dırdır yüzünden gitmez mi..ki boşuna dırdır etmedimki..evliliğimin ilk yıllarında hep basbaşa kalmak isterdim.tatilebasbaşa gitmek isterdim..sonraki dırdırlarımda kadın kız işi oldu.eve geç gelirdi.bir olay öğrenirdim.evet unutamadım..belkide ikinci birleşmemiz hataydı.çünkü ilk evliliğim de bu adamla aldatma yüzünebitti..kesşke bir tane kadın olsa vbir sürü..son üç yılda da neler yapmış neler..ama ben hala kendimi sucluyorum..bana bıçak çektin diyor.bir kadın bıçak çekermi diyor..evet bana bavulunu hazırlattı..adanada bir kadına gidiyordu.hafta sonu.balkonda konuşurken duydum..sonra gitme dedim.neyse ya..dırdırımın da sebepleri vardı ..evet suclu da olabilirm ama bunları haketmedim.tümgerçekleri öğrendiğime ğişman oldum..üç yıldır adam beni kaç kişiyle aladtmış ama benim haberim yokmuş.şimdi evlendi mutlu ben hala aynı yerdeyim.bu günler geçermiadam kansızın tekiymiş siz dırdır etmesenizde gidermiş ! . adam adam olsa karısı naparsa yapsın gitmez karıya kıza. kendini suçlamayı bırakın ilk önce. burdan başlayabilirsiniz. suçlu olan siz değilsiniz.
g
erçektten öyle mi..bu konuda samimimi düşünüyorsunuz..teselli için mi..hiç bir erkek dırdır yüzünden gitmez mi..ki boşuna dırdır etmedimki..evliliğimin ilk yıllarında hep basbaşa kalmak isterdim.tatilebasbaşa gitmek isterdim..sonraki dırdırlarımda kadın kız işi oldu.eve geç gelirdi.bir olay öğrenirdim.evet unutamadım..belkide ikinci birleşmemiz hataydı.çünkü ilk evliliğim de bu adamla aldatma yüzünebitti..kesşke bir tane kadın olsa vbir sürü..son üç yılda da neler yapmış neler..ama ben hala kendimi sucluyorum..bana bıçak çektin diyor.bir kadın bıçak çekermi diyor..evet bana bavulunu hazırlattı..adanada bir kadına gidiyordu.hafta sonu.balkonda konuşurken duydum..sonra gitme dedim.neyse ya..dırdırımın da sebepleri vardı ..evet suclu da olabilirm ama bunları haketmedim.tümgerçekleri öğrendiğime ğişman oldum..üç yıldır adam beni kaç kişiyle aladtmış ama benim haberim yokmuş.şimdi evlendi mutlu ben hala aynı yerdeyim.bu günler geçermi
öncelikle tşk ederim.şuan ölümü tabiki düşünmüyorum.psikpg gidiyorum.ilaç alıyorum.şu an ölümü hiç düşünmüyorum ama sucluluğu kendimde hissediyorum. yasama sevincimde yok.çok mutsuzum.hep o aklımda hergün onu düşünüyorum.acaba bağırıpçağırmasaydım dırdır etmeseydim kadına kıza gitmezmiydi..ya halaa neyi sorguluyorum anlamıyorum.
zaten dönmez evlendi..ama ben hala takip ediyorum.mutsuz olur da o kadın onu çekemez geri gelir..çünkü boşandıktan sonra evlenmeden önce onsuzluğa dayanamayıp bir de şirkette bir boşanan kız çocugu ile ilgili birşey duymuştum.o psilkoloji ile onu aradım.bak çocuklarım için gel birleşelim deidm.oda ben evleniyroum beni bir daha arama dedi..bende seni ölene kadar beklerim.evlen boşansan bile ben seni kabul ederim dedim.tabi bunu söylediğime utanııyorum ama itiraf edeyim hala bu düşüncedeyim.çevrem deli oluyor böyle düşündüğüme..bana çok kızıyorlar..ben onlara artık içimsdeki gerçek duyguları söylemiyorum.o yuzden etrafımda herkesten utancımdan ilk defa bir siteye üye oldum.hiç tanımadığım insanlarla konuşuyorum.o kadar içimde fırtılar kopuyor anlayın beni..hatta anlatmak istdiklerim o kadar çok ki bir konu degğil beş konuya yazdım. alay edenlerde var akfa bulanlarda..ama umrumda değil.. yok kitap sersi filan..dye kafa buluyorlar.kimseanlamaz kimsenin ne kadar acı çektiğini ...amaölümü düşünmüyorum..ne zaman düzeleceğim.bu hayata hep böyle mi gidecek..Ya bu konuyu okudugumdan beri icime oyle bir skinti oturduki.Kendi derdimi unuttum.Ben kendimi aciz gucsuz sanirdim hep ama bu konuyu okuyunca cok guclu oldugumi hissettim.Aldadildigimda ayni duygulari yasadim olmeyi dusundum oldurmeyi dusundum.Ama gecti cok sukur sadece kafamdan gecirdigim hayaldi.O kadar zavalli duruyorsunki lutfen kendine gel.Asla kocan olucak o haysiyetsiz ben karimi cocuklarimi cok uzmusum deyip geri donmez.Seni boyle yikilmis gordukce bide iyiki birakmisim diye sevinir ya.Kendine gel toparlan bi.
Yasin genc daha seni sevecek adam gibi biri cikar.Dunya yanlizca o uckur duskunu aciz kocadan ibaret degil.
Arkadasim hic bir erkel dirdir yuzunden aldatmaz.Aldatan zaten.ahlaksizligindan aldatir .Ve hep bir bahanesi vardir.Cok yakin bir tanidigim var burda.Kadin cok sezsiz.Kocasi 15 yildir belki 50 kere aldatti kadinda biliyor ama hic sesini cikarmiyor.Adam arkadaslarina sessizliginden biktim diyormus ya evde iki kisi oldugumuzu bile anlamiyorum gozuyle gorse bile susuyor diyormus.Arkadaslarina karisini anlatip alay ediyor.Bu kadin bosandigim exin kizkardesi.g
erçektten öyle mi..bu konuda samimimi düşünüyorsunuz..teselli için mi..hiç bir erkek dırdır yüzünden gitmez mi..ki boşuna dırdır etmedimki..evliliğimin ilk yıllarında hep basbaşa kalmak isterdim.tatilebasbaşa gitmek isterdim..sonraki dırdırlarımda kadın kız işi oldu.eve geç gelirdi.bir olay öğrenirdim.evet unutamadım..belkide ikinci birleşmemiz hataydı.çünkü ilk evliliğim de bu adamla aldatma yüzünebitti..kesşke bir tane kadın olsa vbir sürü..son üç yılda da neler yapmış neler..ama ben hala kendimi sucluyorum..bana bıçak çektin diyor.bir kadın bıçak çekermi diyor..evet bana bavulunu hazırlattı..adanada bir kadına gidiyordu.hafta sonu.balkonda konuşurken duydum..sonra gitme dedim.neyse ya..dırdırımın da sebepleri vardı ..evet suclu da olabilirm ama bunları haketmedim.tümgerçekleri öğrendiğime ğişman oldum..üç yıldır adam beni kaç kişiyle aladtmış ama benim haberim yokmuş.şimdi evlendi mutlu ben hala aynı yerdeyim.bu günler geçermi
za
zaten dönmez evlendi..ama ben hala takip ediyorum.mutsuz olur da o kadın onu çekemez geri gelir..çünkü boşandıktan sonra evlenmeden önce onsuzluğa dayanamayıp bir de şirkette bir boşanan kız çocugu ile ilgili birşey duymuştum.o psilkoloji ile onu aradım.bak çocuklarım için gel birleşelim deidm.oda ben evleniyroum beni bir daha arama dedi..bende seni ölene kadar beklerim.evlen boşansan bile ben seni kabul ederim dedim.tabi bunu söylediğime utanııyorum ama itiraf edeyim hala bu düşüncedeyim.çevrem deli oluyor böyle düşündüğüme..bana çok kızıyorlar..ben onlara artık içimsdeki gerçek duyguları söylemiyorum.o yuzden etrafımda herkesten utancımdan ilk defa bir siteye üye oldum.hiç tanımadığım insanlarla konuşuyorum.o kadar içimde fırtılar kopuyor anlayın beni..hatta anlatmak istdiklerim o kadar çok ki bir konu degğil beş konuya yazdım. alay edenlerde var akfa bulanlarda..ama umrumda değil.. yok kitap sersi filan..dye kafa buluyorlar.kimseanlamaz kimsenin ne kadar acı çektiğini ...amaölümü düşünmüyorum..ne zaman düzeleceğim.bu hayata hep böyle mi gidecek..
samimiyim yorumumda çünkü eşi vajinusmuş diye allah korkusundan dolayı aldatmayan erkekler var . . sen aynı yerde kalmak istiyorsun ablacım. kimsenin seni bukadar düşündüğü yok adam hayatını yaşıyor sen bu dünyaya onun üzüntüsünü çekmeye mi geldin ? bi silkelen kendine gel güzel ablam. giyin süslen alışveriş yap. kızların var mis gibi onlarla gez eğlen. dilerim karşına güzel temiz bi insan çıkar mutluluk hepimiz için. öyle bni haysiyetsiz için değer mi bu halde olmaya .aaa lütfen yaaa
za
zaten dönmez evlendi..ama ben hala takip ediyorum.mutsuz olur da o kadın onu çekemez geri gelir..çünkü boşandıktan sonra evlenmeden önce onsuzluğa dayanamayıp bir de şirkette bir boşanan kız çocugu ile ilgili birşey duymuştum.o psilkoloji ile onu aradım.bak çocuklarım için gel birleşelim deidm.oda ben evleniyroum beni bir daha arama dedi..bende seni ölene kadar beklerim.evlen boşansan bile ben seni kabul ederim dedim.tabi bunu söylediğime utanııyorum ama itiraf edeyim hala bu düşüncedeyim.çevrem deli oluyor böyle düşündüğüme..bana çok kızıyorlar..ben onlara artık içimsdeki gerçek duyguları söylemiyorum.o yuzden etrafımda herkesten utancımdan ilk defa bir siteye üye oldum.hiç tanımadığım insanlarla konuşuyorum.o kadar içimde fırtılar kopuyor anlayın beni..hatta anlatmak istdiklerim o kadar çok ki bir konu degğil beş konuya yazdım. alay edenlerde var akfa bulanlarda..ama umrumda değil.. yok kitap sersi filan..dye kafa buluyorlar.kimseanlamaz kimsenin ne kadar acı çektiğini ...amaölümü düşünmüyorum..ne zaman düzeleceğim.bu hayata hep böyle mi gidecek..
Yasadiklarini anliyorum.Biraz abartili yasiyorsun duygularin.cok kabarmis.Ama gecicegine inaniyorum.Bende ilk zamanlar onsuz oldum bittim yasayamam demistim.Ama olmedim Bitmedim cok sukur.Bende herseyimi.etrafimdakilere anlatamiyorum.Kizkardesime anneme anlatamiyorum.Hala aklimda sorular var cevap vermesini istedigim.Buraya yaziyorum .za
bak böyle yapan kadınlardavarmış..aldattıgı hale evliliğine devam ediyorlar..bende hep kesşke görmezden gelseydim dedim ama aynı bu anlattıkların gibi..görmemem mümkün değiilzaten arkadaşı soruyor ya seninkadın hemen affediyor diye o da diyoki abibenim kadım kendi evinde kendi yatagında biriyle beni bastı diyor.bildiğin bastı diyor. beni de çok seviyor diyo.namusuna da çok düşkün beni bırakamaz dedi..o yüzdenne yaparsa yapsın kabullenirim dedi..çünkü ben ona hep işmdiallah beni dul bırakacağına ölüm versin daha iyi derdim..ama yapamadım.dayanamadım..sabahlara kadar balkonda bekledim kaç kere..o acı daha kötü..ama şimdi basşakısnna ait..gitti evlendi..en azından onda evine geliyordu..sessizkalsaydım da çeksemiydi...bak o kadında çekmiş..ama benim evim var.işim var..allahım sen bana yardım et.en azından diyorum çocuklarım i.çin çeksemiydim..çocuklarım babası yanında olurdu..şimdi yavrumu hafta sonları alıyor.şimdi gittiler.hazırladım.deli oldu baba baba geliyor diye..sabaherenden kalmış giyindir beni babagelecek diyo erken de hazıralandı..birileri arıyor telefondan baba baba aradı mı diyo..babası arıyor ilgileniyor ama yetmiyor işte..sadece ubnlar da geliyor aklımahep acıyı çeken benim.bu üç yasındaki küçük kızım..diğeri ise onbir yasında..o da oraya gitmek sitemiyor.ama çok güçlü ayrılmamızı o da çokistedi..şimdi ödü kopuyor birleşmemizden..ama oraya da gitmek istemiyor.çünkü benle paylaşmıyor teyzesiyle dertleşirken duydum.ben o eve gidince annemi görüyorum.benim işim daha zor diyor..o kadının annemin yerini aldı diyor.ama kadın iyi birisi diyor. yinede canım çok yanıyor diyor.babam ona iyi davraqnıyor annemehep kızardı diyor..filan..bunları ben görüyorum..bize çok acı çektiren o ama tüm bunları biz yaşıyoruzona hiçbirşey olmadı..bıoşuna demezler ya erkege hiçbirşey olmaz.kadına olur ne olursa ..adam evlendi..mutlu mesut..mal paylaşımı da istemedim..tazminat filan..çünkü onu sevdiğim için geridöneblir diye hep umudum vardı.belki pişman olurdageridöner diye.ama bitit.Arkadasim hic bir erkel dirdir yuzunden aldatmaz.Aldatan zaten.ahlaksizligindan aldatir .Ve hep bir bahanesi vardir.Cok yakin bir tanidigim var burda.Kadin cok sezsiz.Kocasi 15 yildir belki 50 kere aldatti kadinda biliyor ama hic sesini cikarmiyor.Adam arkadaslarina sessizliginden biktim diyormus ya evde iki kisi oldugumuzu bile anlamiyorum gozuyle gorse bile susuyor diyormus.Arkadaslarina karisini anlatip alay ediyor.Bu kadin bosandigim exin kizkardesi.
Yani bir adam aldatiyorsa hep bir bahenesi vardir lutfen kendini suclama.Ona verecegin en guzel ders sensizde cok mutluyum yasiyorum Olsun.Hala pesinden aglayan ezik kadin olma lutfen
o günlük idi.dün o kadar kötüydümkü..tekrar derdimi anlatmaya yüreğim yoktu.kopyaladım..tabi ne özelim adım filan kalmamış..ayrıca ...... lar çaresiz söyleyecek laf yok anlamında artık..o kadar kötüydümkğü...Cepten yaziyorum heryere nokta koymusum
lütfen bana dua edin..bende ayaga kalkmak istiyorum.iki kız çocugum var.onlar için yasamam lazım..smm bitirme sınavlarım var.bitirmem lazım.kızım hergün yalvarıyor..anne sınavlarınahazırlan..ders çalış.bizim için diyor..evet ayaga kalkacağım.Yapma arkadaşım ya. Adam şerefsizmiş seninle bir ilgisi yok. Nasıl işlediyse beynine senin yüzünden seni aldatıyorum diye hala o psikolojiden kurtulamamışsın. O getirmiş seni bu hale. İnan hayat bir adamın arkasından üzülmeye değmeyecek kadar kısa, ve güzel. İki tane evladınla mutlu olmaya bak. Onlardan ve kendinden başka hiç kimse önemli değil inan..
zaten 'bu kadincagiz neler cekti, bu hale geldi, biz yaptik' demezler de, 'dirdir ediyorsun' diye uste cikmaya calisip kadini suclarlar..değmez ama çok acı çektim.evliliğim bitmesin diye neler yasadım.abartmadım.aslında bir sürü bişey anlattım.hatta ayrıldıgım günden buyana günlüğümü kopyaladım..ayrı ayrı konu açıp kopyaladım..içimde fırtınalar kopuyor.ben çok kötü şeyler yasadım.elin kadınıda gelde gününü görüyor...o beni o kadar sucladı ki dırdır ettin diye kendimde hata buluyoorum hep..msj.için tşk