- 13 Mayıs 2015
- 700
- 333
- 42
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
değmez ama çok acı çektim.evliliğim bitmesin diye neler yasadım.abartmadım.aslında bir sürü bişey anlattım.hatta ayrıldıgım günden buyana günlüğümü kopyaladım..ayrı ayrı konu açıp kopyaladım..içimde fırtınalar kopuyor.ben çok kötü şeyler yasadım.elin kadınıda gelde gününü görüyor...o beni o kadar sucladı ki dırdır ettin diye kendimde hata buluyoorum hep..msj.için tşkAslında kimse size acı yaşatmamış. Siz kendi kendinize etmişsiniz ne ettiyseniz. Sizi aldatan, ailesine ezdiren bir adamla 12 sene neden çile çektiniz? Şimdi kurtuldum diye sevinmelisiniz üzülmek yerine.
Ekte bir şey yok şimdilik. Ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çok abartmışsınız. İntihar falan ne demek. Siz bir annesiniz öncelikle bunu unutmayın. Sizi defalarca aldatmış gideceği de açık açık belli olan bir adam için bu kadar kendinizi hırpalamak neden? Değer mi?
ilk 4 yıl önce bosandıgımızdatedavi gördüm.kendi evimde kendi yatagımda özbekli bir kadınla bastım.öncesinde konsimastrist kadınlardan nişan yüzüğümü aldım.eşimin peşini bırakın dedim.vsvs..tabi bunlar sekiz yıl evlilikten sonra son iki ayda kadın kız işi oldu.en sonda kendi evime kadın görünce kendimi arabanın altına attım.hastaneye yattım.sonra intihardan doalyı bir ay psikiyatri bölümünde yattım.çıktıktan sonra kuş gibi oldum.aylarca adam seni istemiyorum sevmiyorum dedi am ben yok beni bırakma diye yalvarmıştım daha sonra hastaneden çıktımm onu boşadım..sonra pişman oldum.tekrar 7 8 ay sonra ben ona yalvararak tekrar birleştim.onu ben zorladım..bir çocuk daha oldu..şimdide tedavi görüyorum.ilaç alıyorum..gece ölüm aklıma gelemsin diye uyutuyor.sürekli zayıflıyorumDurumunuza çok üzüldüm. Gerçekten uzman yardımına ihtiyacınız var hem de acil. Bu günlüklerle birlikte bir psikiyatriste başvurun. Eski eşinizin size yaptığı her şeyi ve buna rağmen ona karşı hissettiğiniz güçlü hisleri anlatın doktora.
İki tane yavrunuz var onlara acıyın ve bir an önce bu hastalıklı ruh halinden kurtulun.
Normal hiçbir insan kendisine bu işkenceleri yapan birini sevemez.
Sizin haliniz Stockholm sendromuna benziyor.
Kadin evlenemiyor iddet mddeti varboşandıktan sonra 3 ay evlenilemiyor diye biliyorum. o kural değişti mi? yada evlendikelrine emin misiniz? yada kadın hamile falan mıydı? öyle bir özel durumda evlilik olabiliyor galiba.
altı ay oldu..evet çok güçsüzüm..biraz düzeliyorum ..smmm bitirme sınavlarım var.umrumda değil.hayattan zevk almıyorum..azram baba baba diye aglıyor.onları ben babalarından ayırdım diye sucluyorum..psikiyatriye gidiyorum.ilaç alıyorum.ilk durumlara göre daha iyiym.yeni bir aşk asla düşünmem.benim için o defter bitti.sadece şu an hayatta isem .çocuklarımvar..ama onlara böylede faydalı olamıyorum.Kendine gel Selma. Acı çektiğin için ağır yazmak istemiyorum. Boşanan yüzlerce kadın var, hiçbirinin bu kadar güçsüz olduğunu görmedim. Burada, forumda bile seninle aynı acıları paylaşmış onlarca kadın bulabilirsin.
Anladığım kadarıyla takıntılı bi yapın var, okb'li bile olabilirsin. Doktor fayda etmiyor deme, mutlaka bir psikiyatriste git, senin gibi boşanmış olan kadınlarla grup terapisine gir, takıntını atlatmana yardımcı olur.
Kendine birkaç hobi bul, bir spora başla, bol kitap oku ve yeni arkadaşlar edin, kurslara falan git, sosyalleş. Yeni bir aşk arayışına gir. Tüm bunlar birleştiğinde bir seneye kalmaz takıntından kurtulursun.
Eger bu siteyi önceden okumuş isen boşanan çok kadın oldugunu da görürsün ama senin gibisini gerçekten biz görmedik.değmez ama çok acı çektim.evliliğim bitmesin diye neler yasadım.abartmadım.aslında bir sürü bişey anlattım.hatta ayrıldıgım günden buyana günlüğümü kopyaladım..ayrı ayrı konu açıp kopyaladım..içimde fırtınalar kopuyor.ben çok kötü şeyler yasadım.elin kadınıda gelde gününü görüyor...o beni o kadar sucladı ki dırdır ettin diye kendimde hata buluyoorum hep..msj.için tşk
hayır bir ay sonra nişanlandı ..19 kasım boşandık...5 nisanda evlendi..yani ben onu acıdan hemen bir kaç ay içine evlendi derken nişanlandı adım attı diyorumboşandıktan sonra 3 ay evlenilemiyor diye biliyorum. o kural değişti mi? yada evlendikelrine emin misiniz? yada kadın hamile falan mıydı? öyle bir özel durumda evlilik olabiliyor galiba.
anladım canım. acın gözle görülür elle tutulur, resmen somut halde. ama bu adama bu çok beee.. sevmemiş hemen koşa koşa başka kadın bulmuş, saygı duymamış, çocuklarınıda umursamıyor anladığım kadarıyla. iki kere ayrılmışsınız iki kere nişanlanmış. ilk nişanlandığında kadın terk etmese çoktan onla evli olacaktı. böyle şeyler hemen geçmez. zamanla zamanla azalır. bugün dünden, dün önceki günden iyiysen iyileşiyorsun demektir. sabırlı ol. çocuklarının bir suçu günahı yok onlaer için güçlü olmak zorundasın.hayır bir ay sonra nişanlandı ..19 kasım boşandık...5 nisanda evlendi..yani ben onu acıdan hemen bir kaç ay içine evlendi derken nişanlandı adım attı diyorum