Şu an çok acı çekiyorum.nefes alamıyrum. 12 yıllık evlilik bitti.Eski eşim 2 ay sonra evlendi. Bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutluluk1982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
700
333
42
Şu an çok acı çekiyorum.nefes alamıyrum. 12 yıllık evlilik bitti.Eski eşim 2 ay sonra evlendi. Bana çok çektirdi. ama ben kendimi sucluyorum.Neden pişmanım.neden onu özlüyorum.neden Allah kahretsin o adam için kendimi öldürmek istiyorum aklımda hep o var.yaşamım hep ona odaklı . Utanıyorum ama hala neden evlendiği halde ondan umudum keislmiyor.hala neden boşanırsa belki bana geri dönebilir diyorum. utanıyorum kendimden.içimde fırtılar kopuyor.ekte aralık ayından o evlendiği tarihe kadar yazdığım günlükler var.bilgisayarımdan kopyaladım. benim ne kadar acı çektiğimi belki anlarsınız. çok uzun ama 24.12.2014-25.12.2014 tarihi intihar etmeyi düşündüğüm ve veda ettiğim tarih özellikle okumanızı istiyorum. 02.04.2015-05.04.2015 -06.04.2015 evlendiği tarih ve çok acı çekerek yazdığım duygular.ama hala neden düzelmiyorum. çok mutlu bir evlilik yaşamadım.çok mutsuz da değil. ne o zaman ..geçmişte çok kötü şeyler yaşadım. ailesi yüzüne hep kacvga ettik evet ben hep dırdır ettim.bu aşağıda yazdıkalrımda sadece son 5-6 ay yaşadığım oalylar.ama dört yıl önce aynı adamdan boşandım.iki ay sonra evlendim yine..tekrar boşandım.düzelmedi.çünkü ilk geri bana dön diye ben yalvardım. beni aldatan kendiydi.artık anlatmya bile yüreğim yok dayanamıyorum. hangi bir oaly ..doktar fayda etmiyor.arakdaş fayda etmiyor.ilaç fayda etmiyor. düzlemiyorum. bazen en son çare ölüm düşünüyorum. kaç gere düşündüm.Allah öldürmezse öldürmüyor. 40 günlükten intihar ettim.olmadı..niye aynı evin içinde yasadık. hiç özelimiz kalmadı .kavgalarımız hep onların yanında oldu..başbaşa kalamadık. güya severek evlendik. sadece ilk gün ailesi üst katta eltime çıktılar. ilk gece bile adam yukarı para saymaya çıktı. aşağıya da yanlız kalmayayım diye ablasını göndermişti. sabahına annesiyle borç dağıtmaya gitti.. işten eve gelirken ugur markete gidelim derdim. tamam derdi. eve gelirdi anne markete gidelim hadi sen de gelmek istiyorsan gel derdi. evliliğimin üçüncü günü salçalık biber ayıkladım. hiç başbaşa kalamadık. tek derdim onunla başbaşa kalmaktı.hep bu yüzden dert yanmışım.ama o hep bana sen benim ailemi sevmiyormusun derdi.gece yatak odasında özel bir mevzudan tartıştık annasi çat odaya gird.sen benim oğluma nasıl laf sayarsın diye..ama hepsi geldi geçmişti.artık tek başımıza tatilede gidebliyorduk..ya ben çok kötüyüm..lütfen bana yardım edin..hiçbşrey beni teselli etmiyor..sürekli aklıma o nalet ölüm geliyor. iki kızm var.işim var.evim var.ailem var.nalet olsun derdim ne neden bu acı bitmiyor..neden ilk günkü gibi.neden onu deli gibi özlüyorum..o benim dırdırımdan bağırmamdan kırıp dökmemden bıkmış..o yüzden kadına kıza gitmiş..bende sanki suclu benim diyorum.o bana ilk gün bile sahip çıkmadı..benim ilk evlenirken küöçük bir kredi kartı boprcumu ödediler..ben istemedim.çalışıyordum zaten.borcum bitsin öyle evleniriz dedim o da yok dedi..evlenelim dedi.parasını ödeedi.ama bende yıllarca maaş kartımı eline verdim.sonra ne oldu.. annesi yatak oadama girdi gece yarısı tartışırken bende kavga ettim..sen benim özel hayatıma nasıl müdahale edersin dedim. ben gideceğim dedim. oğluna dediki OĞLUM İŞİ BİTTİ GİDER DEDİ...sanki ben birkaç kurulş borcumu ödetmek için onla yattım bekaretimi verdim.borcumuda ödedim gittim.bu lafa bile benim adam bişey demedi..hep yılalrca bunları başa kalktım. ikinci evlenmemizde de meğerse bu adam benden yine boşanır boşanmaz biriyle nişsanlanmış sonra o nişanlı kız bunu beğenmemeiş ne olduğunu anlamış..anasının yönettiğini anlamış.olmamış..ikinci birleşmemizde de hep onu bahane ettim. neyse....seni kimse çekmedi dedim.ama şimdi iyi biriyle evlendi..kaliteli biri zengin biri...benim çok zoruma gidiyor.bana bu kadar acı yaşattı. o mutlu olmayı haketmiyor dedim.hazmedemedim..ama multu olsun diyorum.. bilmiyorum..çok kötyüüm..ektekide günlüklerim

Aslında kimse size acı yaşatmamış. Siz kendi kendinize etmişsiniz ne ettiyseniz. Sizi aldatan, ailesine ezdiren bir adamla 12 sene neden çile çektiniz? Şimdi kurtuldum diye sevinmelisiniz üzülmek yerine.

Ekte bir şey yok şimdilik. Ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çok abartmışsınız. İntihar falan ne demek. Siz bir annesiniz öncelikle bunu unutmayın. Sizi defalarca aldatmış gideceği de açık açık belli olan bir adam için bu kadar kendinizi hırpalamak neden? Değer mi?

Durumunuza çok üzüldüm. Gerçekten uzman yardımına ihtiyacınız var hem de acil. Bu günlüklerle birlikte bir psikiyatriste başvurun. Eski eşinizin size yaptığı her şeyi ve buna rağmen ona karşı hissettiğiniz güçlü hisleri anlatın doktora.
İki tane yavrunuz var onlara acıyın ve bir an önce bu hastalıklı ruh halinden kurtulun.
Normal hiçbir insan kendisine bu işkenceleri yapan birini sevemez.
Sizin haliniz Stockholm sendromuna benziyor.

bu tarz insanlara ölüyormuscasına kendını paralarsan daha çok karsına böyleleri çıkar..
hayat devam edıyor
çocuklarından daha degerlı sanırım bu pislik herif

Kendine gel Selma. Acı çektiğin için ağır yazmak istemiyorum. Boşanan yüzlerce kadın var, hiçbirinin bu kadar güçsüz olduğunu görmedim. Burada, forumda bile seninle aynı acıları paylaşmış onlarca kadın bulabilirsin.
Anladığım kadarıyla takıntılı bi yapın var, okb'li bile olabilirsin. Doktor fayda etmiyor deme, mutlaka bir psikiyatriste git, senin gibi boşanmış olan kadınlarla grup terapisine gir, takıntını atlatmana yardımcı olur.
Kendine birkaç hobi bul, bir spora başla, bol kitap oku ve yeni arkadaşlar edin, kurslara falan git, sosyalleş. Yeni bir aşk arayışına gir. Tüm bunlar birleştiğinde bir seneye kalmaz takıntından kurtulursun.

değmez ama çok acı çektim.evliliğim bitmesin diye neler yasadım.abartmadım.aslında bir sürü bişey anlattım.hatta ayrıldıgım günden buyana günlüğümü kopyaladım..ayrı ayrı konu açıp kopyaladım..içimde fırtınalar kopuyor.ben çok kötü şeyler yasadım.elin kadınıda gelde gününü görüyor...o beni o kadar sucladı ki dırdır ettin diye kendimde hata buluyoorum hep..msj.için tşk

ilk 4 yıl önce bosandıgımızdatedavi gördüm.kendi evimde kendi yatagımda özbekli bir kadınla bastım.öncesinde konsimastrist kadınlardan nişan yüzüğümü aldım.eşimin peşini bırakın dedim.vsvs..tabi bunlar sekiz yıl evlilikten sonra son iki ayda kadın kız işi oldu.en sonda kendi evime kadın görünce kendimi arabanın altına attım.hastaneye yattım.sonra intihardan doalyı bir ay psikiyatri bölümünde yattım.çıktıktan sonra kuş gibi oldum.aylarca adam seni istemiyorum sevmiyorum dedi am ben yok beni bırakma diye yalvarmıştım daha sonra hastaneden çıktımm onu boşadım..sonra pişman oldum.tekrar 7 8 ay sonra ben ona yalvararak tekrar birleştim.onu ben zorladım..bir çocuk daha oldu..şimdide tedavi görüyorum.ilaç alıyorum..gece ölüm aklıma gelemsin diye uyutuyor.sürekli zayıflıyorum

Tek söylediğin çok acı çektiğin.. bir de çok sevdiğin.. arkadaşım ciddi anlamda psikolojik tedavi alman lazım bu kötü bir şey değil ama bu yapmassan sonuçları kötü olabilir.
Bu söylediklerin hiç normal duygular değil resmen mantığın ele geçirilmiş durumda..

konu sahibi bir günde üst üste aynı içerikte ve devam şeklinde konu açamazsınız tek konudan devam etmek zorundasunız. diğer konularınızı kilitliyorum.
bu konudan devam edin ve aynı içerikte devam şeklimde konu açmayın. bu yasaktır

Yaaa..benim senin gibi bir arkadaşım vardi. Dr obsesif kisilik bozuklugu tanisi koymuştu...bence bir uzmandan yardim çocuklarin icin...

Arkadaşım her ayrıldığı erkek arkadaşından sonra senin gibi oluyordu...taki yeni biri olana kadar.. Yine aynı...kısır döngü gibi.

Kim ne yazsa sana fayda etmez...

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

boşandıktan sonra 3 ay evlenilemiyor diye biliyorum. o kural değişti mi? yada evlendikelrine emin misiniz? yada kadın hamile falan mıydı? öyle bir özel durumda evlilik olabiliyor galiba.

boşandıktan sonra 3 ay evlenilemiyor diye biliyorum. o kural değişti mi? yada evlendikelrine emin misiniz? yada kadın hamile falan mıydı? öyle bir özel durumda evlilik olabiliyor galiba.
Kadin evlenemiyor iddet mddeti var

altı ay oldu..evet çok güçsüzüm..biraz düzeliyorum ..smmm bitirme sınavlarım var.umrumda değil.hayattan zevk almıyorum..azram baba baba diye aglıyor.onları ben babalarından ayırdım diye sucluyorum..psikiyatriye gidiyorum.ilaç alıyorum.ilk durumlara göre daha iyiym.yeni bir aşk asla düşünmem.benim için o defter bitti.sadece şu an hayatta isem .çocuklarımvar..ama onlara böylede faydalı olamıyorum.

Eger bu siteyi önceden okumuş isen boşanan çok kadın oldugunu da görürsün ama senin gibisini gerçekten biz görmedik.

Daha büyük acilar yaşayan canından can kaybeden insanlar var ben acini hafife almıyorum ama bu kadar abartilmasini anlamıyorum. Hayatta herkesin bir sınavı var üstelik bana göre senin sınavın ölümü düşünecek bir adam uğruna cocuklarina ve kendine bunu yaşatacak bir sınav değil.

Eski esin zaten seni bi kaç kez aldatmis tertemiz bir adam degilmis.

Reactions: anu
hayır bir ay sonra nişanlandı ..19 kasım boşandık...5 nisanda evlendi..yani ben onu acıdan hemen bir kaç ay içine evlendi derken nişanlandı adım attı diyorum

hayır bir ay sonra nişanlandı ..19 kasım boşandık...5 nisanda evlendi..yani ben onu acıdan hemen bir kaç ay içine evlendi derken nişanlandı adım attı diyorum
anladım canım. acın gözle görülür elle tutulur, resmen somut halde. ama bu adama bu çok beee.. sevmemiş hemen koşa koşa başka kadın bulmuş, saygı duymamış, çocuklarınıda umursamıyor anladığım kadarıyla. iki kere ayrılmışsınız iki kere nişanlanmış. ilk nişanlandığında kadın terk etmese çoktan onla evli olacaktı. böyle şeyler hemen geçmez. zamanla zamanla azalır. bugün dünden, dün önceki günden iyiysen iyileşiyorsun demektir. sabırlı ol. çocuklarının bir suçu günahı yok onlaer için güçlü olmak zorundasın.

Off çok kotu yasadiklarin yaa. Seninde karsina biri cikacak belki çok asik olucaksin geçmişte kaldigin sürece nasil onunu gorebilirsinki. Hayat kisa o yüzden yipratma kendini daha fazla

kusura bakmayın da okuduklarımdan sonra hasta olduğunuz kaanite vardım (doktor filan değilim ama yaptıklarınız bayağı anormal)tedavi olmanız şart

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…