Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

şimdi uzansak seninle şöyle yeşil çamlar altına...
hafif ılık rüzgar esse ,ellerimiz buluşurken tenimize...
gözlerinin içerisinde kaybolsam her daim olduğu gibi...
hop karnımda bir tekme ...
yavrum ben de buradayım anne dese ...

çok şükür bin şükür..

Şuan öyle tatlı tatlı uyuyorsun keşke yanında olabilsem o yanaklarını böyle yumursam uyandırır mıyım acaba diyorum mesaj atamıyorum tam atcam telefonu bırakıyorum ya tam delisin tam

Bir insan bazı şeyleri yapmıyor diye yapamıyor olmuyor şunu bir anlasalar, istemiyordur, zamanı değildir vs. ne bilim...
Yaptığında da şaşkın kalırsınız.
Beni yakından tanımıyorsanız uzaktan tanıdım demeyin.
İçimdeki potansiyeli görebilen pek yok...
Zamanla her şey.

Bir kopek pekcok insanin adina "hayvan" dedigi bizler gibi yasama hakkina sonuna kadar sahip olan ve bizleri Yaratan tarafindan da bu dunyaya gonderilen bir canlinin goruntelirini izledim. Anne kopek yavrularini kurtarmak icin kendi lisaniyla feryat ediyor. Yerinde durmak ona zul geliyor, kendinden gecip binanin altina girip yavrularindan hayatta kalabilmis olanlari kurtariyor.

Hicbir canli -ANNE- yavrusuna iskence etmemistir, hicbir canli yavrusunu oldururcesine dovmemis ve olumune sebebiyet vermemistir. Her anne adayinin ve her anne olanin belki de birden fazla izlemesi gereken ders niteligi tasiyan goruntulerden biri.

Cocuklariniz yari deli yari da adi gibi birer cocuktur. Onlar sizin bu hayatta en buyuk sinavinizdir. Dogarken sizleri birer anne ve baba olarak secme haklari olmasa da, size gonderildikleri andan itibaren her birinizi denemek icin yasaminiza gonderilmis ruhlardir. Hosgorun, nesfsinize hakim olun cunku bir zamanlar sizlerde tipki onlar gibiydiniz. Cocukluk donemlerinizi hatirlayin ! Hepsinden onemlisi size verilmis olan hediyeyi ozenle koruyup kendinizden -nesfsinizden- bile sakinin, tabii sizden geri alinmasini istemiyorsaniz.

Son düzenleme:
Belki bugün hayatının son günü, belki son anlarını yaşıyorsun... Her anı mutlu geçirmek gerekli. Yaşamın kıymetini bileceğim artık!! Dolu dolu yaşayıp mutsuz gün geçirmemek için elimden geleni yapacağım.

Bu erkek milletine özellikle işyerindekilere top yekün dalacam bigün okumuşunun eğitimlisinin bile kadına bakış açısı karpuz alır gibi. Allahım dünyanın çivisi çıkmış erkekler kadın gibi kadınlar erkek gibi oldu imdaaat

Kendimde iyi de olsa kötü de olsa var olan neyse onu söylerim, iyi bir şey söyleyince(genelde yeri gelir konusu geçer söylerim bazen farkında bile olmam, hem çıkarımlarımı hem kendimi anlatma, anlaşılma isteğinden sanırım) ya övüyor ya da uyduruyor diye farklı niyetler algılayıp, düşünüp şöyle yandan bir gülücük atanlara söylüyorum...
Objektif bakabiliyorum bu konuda, çünkü kendim, hayat ve insanlar konusunda çok düşünürüm. Karakterimde memnun olduğum yerler de var ve bunu arttırmaya çalışırım, olmadığım yerlerde.

Ayyy canım felaket şekilde şekerli sakız çekti
Böyle pembe pembe
Ağzım sulandı valla gündüz olsaydı alırdım
Hamile halimi düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…