Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sevgililer gününe 17-18 gün kaldı sanırımmm :KK73:
Bende şimdiden başladı ne giysem telaşıı :confused:
Amma planlı programlı kızım beh bişeyi günler öncesinden kafamda planlamam lazım
O özel günde en mükemmel şekilde görünmek istiyorum :KK37:

Hayat güzeldir, yeter ki tadını çıkarmasını bilin
Hayat güzeldir diyorum her insan güzel demiyorum yalnız
5 kuruşluk değeri olmayan insanları hayatınızın merkezine koymaktan vazgeçerseniz, daha mutlu olabilirsiniz

Şimdi onunla gorustugumuz zaman ikimizinde sadece birbirimizin ekli oldugu face. hesaplari vardi birbirimize ozel tek kisilik hesaplar
Sonra o baskasiyla evlendi ama o heabi kullanmaya devam ediyor ama kimse ekli degil ve bana yazdiklari duruyor (ben hesabimi kapattim) sizce bu nedir ? Denklem gibi :KK58:

Bazı satış temsilcileri beni çok bunaltıyor, sürekli peşimde bu oldu mu şu oldu mu nasıl oldu bilmem ne, bir rahat bırakın Allah için, bazılarının zorladığı o kadar belli ki, rahat bakamadığımdan gittim yanlış bir şey aldım pişmanım:KK12:

Of çok pişmanım
Tutamadım yine dilimi
Hic kullanmadığım lafı daha 2 günlük tanıştığım insanların yaninda dedim ya
Gittim çocuğa ne dedim
Kulağına giderse ben ne yapacağım acaba
Offff başıma ne gelirse hakettim:KK34:

Geçmişe dönüp acı ile kavrandıgım zamanlardaki ben'e 'geçecek' diye fısıldamak istiyorum. Geçiyor çünkü, hiçbir şey olmasa da sabah oluyor.
Ama geçmesinden öte, çektigimiz acılar anlama kavuşabiliyor. Her seyde bir hayır vardır lafının gerçekleştigini görüyorsun, üzerinde 4.5 sene geçmiş olsa bile. Çektigin acılar seni gerçekle yuzleştirmiş, seni korkularından arındırmış, güçlendirmiş. Senden, gerçeklerden kaçınan insanlarsa bir gün seninle karşılaştıklarında mahvolan sadece ilişkileri değil, sadece evlilikleri değil, dünyaya gelmiş bir çocuk ile kendi hayatları oluyor, tüm hayatları.
Artık ne kadar zaman geçerse geçsin, ne söylerseniz ne yaparsanız yapın, ben aklınızın bi köşesinde sizi rahatsız ediyor olacagım. En ufak huzursuzlugunuzda yuzeye çıkmayacak ama çıkmaya cabalayarak dikkatinizi dagıtacagım.
Ve buna sebep ben değilim, benim gerçekleri söylemem değil, onun gerçekleri saklaması. Onun yalan soylemiş olması beni değil, seni aldattıgı manasına gelir. Hele de onun gibi lafı başka, hareketi başka olan insan için.
Bundan sonra bana mutluluk yasak, gülmek imkansız derdim ama bugun keyfim gayet yerinde, kahkahalar atıyorum! Yaşadıgım her şeye, iyi ki yaşadım diyorum. Hayatımdan geçen tüm erkekler için, iyi ki sizlerle tanıştım. Beni terk eden tüm erkekler, iyi ki beni azat ettiniz. Yalnızlıgıma sesleniyorum, boyle bagımsız, kendine yeter halde o kadar güzelsin ki ! Eğitimime, dostlarıma, seçimlerime, aşklarıma, gezintilerime, yediklerime, aldıklarıma selamlar, sizi çok seviyorum !

Insan geçmise su anki akliyla dönmek istiyor..su anki akilla gecmise dönmek mumkun olmadigina gore istemenin de hicbir manasi yok hoş gecmise dönmek hicbir sekilde mumkun degil ama anlasildi sanirim

Back