Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Çok mutluyum kiii benn
Hafta sonu sınavlar var ve bu aynı zamanda alışveriş demekkk
Sonraki hafta iki gün sevgilimle birlikte olacağımmm
Tatile geri sayım vaaarrr bunun heyecanı ayrı zatenn

tv de tesadüfen yaprak dökümünü gördüm..ilk yayınlandığı yıllar, ne güzel yıllarımdı..üniversiteydik, kızlarla aramızda para denkleştirip 37 ekran bi tv almıştık..yaprak dökümünün olduğu akşam köşedeki bakkaldan koca bi poşet çekirdek alır izlerdik..özledim geçmişimi..

seni öyle özledimki öyle yorgunumki her saniye dua ediyorum bir nöbet değişimi olsun devlet görevinizi bitirsin hayırlısyla geri dön çok kötüyüm ben

Ahh hayat..
Her gün ilmek ilmek işliyorsun..
Geriye dönüp baktığımda iyikilerim olsun istiyorum ve bu yüzden Allah'tan güç kuvvet diliyorum..
Öğretmen olmak ve minicik yavrularıma güzel şeyler aşılamak istiyorum..
"Öğretmenim" diye seslendiklerinde mutlulukla bakmak ve o kelimeye layık olmak istiyorum. İçimdeki küçük kız çocuğunun hiç ölmemesini diliyorum
Her ne kadar bu ara onu hissedemesem de ben biliyorum ki ilerde her şey çok güzel olacak..
Hayatı an'lık yaşamak dileğiyle...

Normalde bu kadar düşünmem ama fazla negatif enerji verildi mi ruh halimde müsaitse çok düşünmeye başlarım.
Ama paylaşmamak gerekmiş hisleri, ne kadar çoğu doğru olsa bile paylaştıkça adın "paranoyak" "takıntılı" vs. oluyor.
Halbuki çoğu zaman doğru çıkmıştır ama kendi içinde yaşayacaksın işte, netleşmedikçe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…