Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar adetim 5 gün gecikti hamileliğin bulantı duşında bütün belirtilerini yaşıyorum.fakat test negatif şu an ağlıyorumnolur aynı durumda olan varsa bana yardım etsin çok umutluydum((
test sonuçları yanlış olabilir canım ama aynı zaman da psikolojik olarak da tüm belirtileri-gecikme dahil- yaşıyor olabilirsin
beklemeye gücün yoksa yarın bi kan testi yaptır istersen..ya da idrar testini tekrarlayabilirsin onun yanılma payını düşünerek..
ya da biraz sabırla bekleyip eğer bebeğin karnına düşmüşse onu üzmemeye odaklanmaya çalış :) düşmemişse de strese girip yine daha sonra doğacak bebeğini etkileme engelleme..
problemini bilmiyorum ama eninde sonunda gelecek o bebek öyle düşün bunun ne kadar etkili olduğu artık kanıtlanmış durumda biliyorsundur..tedavi olmayı bıraktıktan sonra kendiliğinden hamile kalan bir sürü insan var
Hayırlısı neyse o olsun canım. Eğer hamile değilsen demekki seniniçin doğru bir zaman değilmiş demektir. Gebelik testlerinde de hata payı olabilir tabiki. Kendini yıpratma.yarın beta hcg kan testi yaptırıp öğrenebilirsin.
merhaba canım.bende bu ay aynı şeyi yaşadım malesefgerçekten psikolojik olarak cok etkileniyor insan ben test aldım yaptım negatifbende aynı senn dediğin gibi kendimi hamile hissetmeye başlamıştım ama olmadısanırım stres cok etkiliyor üzme kendini birdahaki aya olacak öyle düşün .
ben de her ay aynı şeyleri yaşıyorum insan sadece kendisine oluyormuş gibi hissediyor neden ben diyor ama bunlar yaşanıyor üzülme çok zor günler geçiriyorsun seni en iyi anlayanlardan biriyim sanırım kendimi sıka sıka dış gebeliğe çeviriyordum ben de unutmaya çalış dicem ama olmuyor biliyorum
slm seni çok iyi anlıyorum bu yaşadığın duyguyu 3.5 ay öncesine kadar benim kardeşim ve doğal olarak onunla birlikte bizde yaşıyorduk arkadaşların dediği gibi geç döllenme olmuşsa da görünmüyor olabilir ama büyük ihtimalle mevsim geçişi ve çok istediğin için vücudunun seninle oynaması gibi sebepten adetin gecikmiştir kardeşimden biliyorum 2 kere aşılama yaptırdılar kanallarını açtırma vs herşeyi denediler olmadı doktor en son kovmuştu (şubat ayı gibi) git görünme gözüme yaza kadar çocuk demiyceksin bi kafanı rahatlat ilk önce demişti ÇOK ŞÜKÜR ŞU AN 3.5 AYLIK HAMİLE...yani zor olacaktır mutlaka ama bi düşünme çocuk diye rahatça yaşa cinselliği de hayatını da Allah nasip ederse olacağını göreceksin İnşallah burayada yazıp paylaşırsın ozaman
Regl gecikme belirtisi yasıyoda olabilirsin..bence bikac gün gecikince tekrarla.şöyle ki benim 7 8gun geçtiğinde yaptığım testte çıkmamıştı.13,gün belirtiler var deyip bidaha yaptım hamileydim.Allah gönlüne göre verir inşallah.emin ol bebişin doğru zamanı beklıyodur..sağlıcakla kal