Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şu 3 park yataktan birini seçer misiniz? hangisini beğendiniz? hem marka hem görünüş
ben tip ve renk olarak massimoyu çok beğendim.ama bulunduğum yerde yok malesef.dokunup kalitesini anlayamıyorum....peki sen neyinden memnun değilsin? bu modelin aynısını mı kullanıyorsun...sağlıkla kavuş bebeğine:)
ben kraftınkini kullanıyorum.hatta rengi modeli aynısı.gayet kullanışlı kumaşı filan da kaliteli.özellikle dönencesini çok seviyoruz.ama sallanmaya pek müsait değil daha doğrusu benim kıza hafif geliyo sallaması
görünüş olarak 3'üde aynı hemen hemen..2'sinde cibinlik tarzı bişey yok,eğer üstü kapalı istiyosan ilk linkteki daha iyi tabi..bizimkide hanedan tarzı ama üst tarafını çıkardık kullanmıyoruz,görünüş açısından güzeldi sadece
ben tip ve renk olarak massimoyu çok beğendim.ama bulunduğum yerde yok malesef.dokunup kalitesini anlayamıyorum....peki sen neyinden memnun değilsin? bu modelin aynısını mı kullanıyorsun...sağlıkla kavuş bebeğine:)
benimki aynı model değil canım.bu modelin kalitesini bilemem.ama kraftın kalitesi daha iyi gibi geldi bana.memnun değilim desem yalan olur henüz kullanmaya başlamadım.hanfendinin teşriflerini bekliyoruz :)) ama sallaması iyi değil. sanırım park beşiklerin geneli öyle zaten. çok iyi sallanmıyorlar yorumlardan anladığım kadarıyla.
kraft mdelinin aynısını hatta rengi bile aynı bizim ğlana almıştık doğduğundan berli üst rafında yattı 6-7 aylık luncada alt rafa indirdik malum tutunup kalkıydu düşer diye mazallah büyük güzek kullanışlı 1 yaşında oldu bizmki biz kullanıyruz hala memnunuzda altındaki fermuarlı yer katı indirene kadar çk şeyimizi sakladı bebek bezi paketlerimiz falan ama snra katı indirinde orasıda haliyle kapanmış oldu alt alma yerini hiç kullanamadık biz çünkü içine serdiğin yatak örtüsü sığmıyo daq çk yer kaplıy yatakta genişde biraz.bide alt kata alınca yatağını etrafı fileden olduğu için yere yakın diye soğuk alma riski var yatak örtüsünü etrafına dikmen lazım yksa benim gibi çarşaf gerersin zamanın olmazsa :)ama genelde iyi yani ama yerim lsaydı eğer kesinlikle mobilya yatak tercih ederdim cnm yinede karar senin allah içinize sindirsin :)
hee bide şu var sallama fonksiyonu çok kötü hiç sallayamadık çocuğu çok hızlı gidip geliyo çocuk içinde uçuyodu ilk salladığımızda :) sabitkene sarsarak sallamaktan artık gıcır gıcır ötüyo en ufak çarpmanda bile ama gergeniş rahat yani aralarında en iyiside kraft bence
arkadaşım rengi modeli elbet önemli ama herşeyden önemlisi hışırdamayan bişe al :) ben de cibinlikli park yatak aldım şimdi salladıkça hışır hışır naylon sesi çıkıyor sinirim bozulmaya başladı :S içindeki asma kat yatak kısmından çıkıyor ses. bence durumun el veriyorsa kurmalı sallanan beşik al gece boyu sallamak zorunda kalma...