Genital herpes gorunumi dedi. Sikayetlerimi sordu kasinti aci idrar yaparken yanma agri var mi diye yok dedim. Aksamlari yatma zamanjna yakim hafif kasiniyor ama kabartilar degil o bolge. Ona sasirdi o da herpes olanlarda bu sikayetler olur ve belirgin olur sende hic biri yok dedi. Bazen mantarda boyle yapabiliyormus. Paxartesi baska doktora randevu aldim ona gostericemCanım Dr tam olarak ne dedi? Kötü bişey olsa anlardı. Üzme kendini arkadaşım.
Moralini bozma canım. İyi yapmışsın başka bir Dr dan da randevu alarak. Pazartesi ne olduğunu yazarsın arkadaşım. Bence mantar ama emin olmak lazım tabiGenital herpes gorunumi dedi. Sikayetlerimi sordu kasinti aci idrar yaparken yanma agri var mi diye yok dedim. Aksamlari yatma zamanjna yakim hafif kasiniyor ama kabartilar degil o bolge. Ona sasirdi o da herpes olanlarda bu sikayetler olur ve belirgin olur sende hic biri yok dedi. Bazen mantarda boyle yapabiliyormus. Paxartesi baska doktora randevu aldim ona gostericem
Arkadasimda da cikmisti karnibahar gorunumu gibi olmustu. O hpv imis. Benimki sivilce gibj hatta noemal bakinca gorunmuyor elime yerini bulfugumda goruyorum. Oda kabarti oldugu belli oluyor bask bise yok. Umarim oyledir.Moralini bozma canım. İyi yapmışsın başka bir Dr dan da randevu alarak. Pazartesi ne olduğunu yazarsın arkadaşım. Bence mantar ama emin olmak lazım tabi