• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

STV'de Madımak Skandalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.661
798
Bugün Sivas katliamının 21. yıldönümü...
Ülkenin dört bir yanında katledilen aydınlarla ilgili anma programları düzenlendi, protestolar yapıldı.
Ancak Cemaat'in televizyonu STV, bugün akıllara ziyan bir skandalla sivası andı.
STV'de yayınlanan "Mutfak Keyfi" adlı programda, Sivas mutfağı yemekleri ele alındı ve "madımak mıklası"nın tarifi verildi.
Şarkılarla, gülücüklerle geçen programa sosyal medyadan da sert tepkiler geldi.

http://odatv.com/n.php?n=stvden-madimak-skandali-0207141200

haberde videosu da var...

Ölülerin ruhuna saygı duymak diye bi hassasiyetimiz vardı önceden...
Artık o da yok. İdeolojilerinin kurbanı olan zavallılar, saygısızlar...

yüreğime inecek bir gün
şahsiyetsizlerin yaptıkları saçmalıkları görmekten, duymaktan
Saygı denen bir şey var yaa düşüncen ne olursa olsun saygı duy !
onlarca can gitmiş orada
Off !

Ülkenin dört bir yanında katledilen aydınlarla ilgili anma programları düzenlendi, protestolar yapıldı.
Ancak Cemaat'in televizyonu STV, bugün akıllara ziyan bir skandalla sivası andı.
STV'de yayınlanan "Mutfak Keyfi" adlı programda, Sivas mutfağı yemekleri ele alındı ve "madımak mıklası"nın tarifi verildi.

yobaz deyince de alınıyorlar......nasıl iş anlamadım

Yobaz tabiri cukk diye oturuyor.Ben o dehşetten sağ çıkan birinin yaşadıklarını okudukça ağladım bugün insaf be.Ama yok gelecek nesiller bu katliamı lanetleyecek,ne kadar istemesenizde..

Eklentiler

• $1404323171698.jpg
    $1404323171698.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 82
Yobaz tabiri cukk diye oturuyor.Ben o dehşetten sağ çıkan birinin yaşadıklarını okudukça ağladım bugün insaf be.Ama yok gelecek nesiller bu katliamı lanetleyecek,ne kadar istemesenizde..

Gelecek nesillerin lanetleyeceği o kadar çok katliam var ki güzel ülkemde...:14:

birileri koltuğunu sağlamlaştıracak diye oldu bu düşmanlık..rabbim fırsat vermesin inşallah

Niye bilmiyorum Penguenler geldi aklıma:44: ben sen, sen ben demek, o zaman hepimiz birer uzaylıyız:51:

Ne diyor diyorsunuz değil mi? Böyle bir duyarlılığa böyle bir yorum işte, süper duyarlılar...

Dün gibi hatırlayıp o gün gibi yaşadım yine içim yandı:((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meryem niye sasiriyorsun STV bu normal yani.
Ahh beni aralarina katmak icin neler denediler saymakla bitmez.
Isin ilginc tarafi hala deniyorlar 5 yil oldu ama hala pes etmediler.
Ne bileyim bu kadar da ileri gidemzler :50:
Zamanında benden öyle bir cevap aldılar ki yaklaşamıyorlar :27:

Bugün hala daha bu dünyadan göç etmiş gitmiş Atatürkün ve İnönünün arkasından ileri geri konuşuyorlar. O yüzden alışkınlar ölülere saygısızlık yapmaya..

Çok dindar müslümanım diye geçinenlerin bi kere şunu düşunmesi lazım ki,yakarak öldürmek sadece ALLAH'a mahsustur,bir canĺıyı ne kadar kötü,aşağılık görürseniz görün infazinı yakarak yapamazsıniz ve bunu yapanlara da saygı duyamazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back