- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.514
-
- Konu Sahibi Turnbackthehandsoftime
stuttgarta yasamiyorum ama bilirim yoo ingilizce bilmeniz gayet güzel isinize yarar yani, özel veyahut devlet dairelerinde
..ki cok türk var zorlanmassin ,
Ansprechpartner
Suadiye Öztürk
Telefon: 0711/3914684
Mobil: 015228709693
Telefax: 0711/3914685
Tel.: (0721) 830 66 78
E-Mail:info@can-immobilien-ka.de
bunlarin ikisi türk emlakcilar zaten özel bulamassin zor yani ....emlakcilar herseyi ayarliyor evrak islemleri vs hem detayli bilgi alirsin ara belki isine yarar
Canımmm:) harikasın allah razı olsun senden:) kocaman bi ışık yaktın bana. Çook teşekkür ederim.
umarim isine yarar tatlim:)
http://www.dtf-stuttgart.de/projekte/aktuelle-veranstaltungen.html
bu sayfada güzel bi göz at türkce ...sosyal aktivite icin güzel türk alman programlar var..
Mailler atıyorum zaten kuzum, sitelere bi güvenebilsem burdan netleştirip öyle gidicem zaten frankfurtta oturan bi tanıdık internete güvenmesin falan demiş,Kız İngilizce hizmet veren emlakçı yok mu? Olmazsa sem emlakçılara mail at, genelde İngilizce biliyorlar zaten.
Gidince 2-3 gün hostelde hotelde kalırsın, sonra buldukları eve geçersin.
Şimdiden telefon et/mail at evlere baksınlar sen de bak. Ben city wohnen diye bir emlakçıdan ev aldım başka bir şehirde çok iyiydi Stuttgartta bilmşyorum hizmet veriyorlar mı.
Mailler atıyorum zaten kuzum, sitelere bi güvenebilsem burdan netleştirip öyle gidicem zaten frankfurtta oturan bi tanıdık internete güvenmesin falan demiş,
Kız neden , emlak acentelerinin web siteleri oluyor işte. Güvenmeyecek bir şey yok, evi gör kira kontratı imzala obdan sonra kira depozito vb. veriyorsun zaten.
Craiglist e de bak.
Google yaptım agenthome.de ve houseforrent.de gözüme kötü görünmedi:)
stuttgarta yasamiyorum ama bilirim yoo ingilizce bilmeniz gayet güzel isinize yarar yani, özel veyahut devlet dairelerinde
..ki cok türk var zorlanmassin ,
Ansprechpartner
Suadiye Öztürk
Telefon: 0711/3914684
Mobil: 015228709693
Telefax: 0711/3914685
Tel.: (0721) 830 66 78
E-Mail:info@can-immobilien-ka.de
bunlarin ikisi türk emlakcilar zaten özel bulamassin zor yani ....emlakcilar herseyi ayarliyor evrak islemleri vs hem detayli bilgi alirsin ara belki isine yarar
Canım o zamanlar çok rahatlatmıştı mesajların beni sağol:) çok şükür bir ev bulduk bayağı küçük ama idare edicez artık. Bulduk ya gitmeden bize yetti yani:) şimdi yepyeni bir sorun var! Ordaki hava koşulları ve valiz hazırlama olayı. Hatta bununla ilgili bir konu açtım. Ama galiba kimse yazmayacakben şimdi tam kışlık bir valiz mi hazırlayayım? Ne yapayım nasıl orda havalar? Ne giyilir
aa cok güzel hadi hayirli olsun:) oktoberfest i kacirmazsin ozman :))
ne desem sonbaharlik hazirla komik mi olur :) canim yaz bitti sayilir, ama okadar da soguk degil , montlar ince kazaklar vs..
short felan gerek olmaz yani, ...
sen sor ben cvp veririm:)
Çok teşekkür ederim evet bolca etkinlik varmış oralarda:) aldım haberlerini. Evet tam da söylediğin gibi hazırladım valizlerimizi, yanımıza da kalın hırka aldım. 2,5 yaşnda oğlum var ona mont da koydum el bağajıma ne olur ne olmaz diye. 5 buçuk gibi inicez belki serinlik iyice çöker o saatlerde dedim. Bi de bolca kuru meyve aldım ben yanıma. Türklüğüm tuttu şeytan dürtüp duruyor kayınvalidemin memleketinden getirdiği tereyağları da vakumlatıp sar sarmala koy diye:))) ama bi elim gidiyor öbür elim geri çekiyor. Daha önce yurtdışına gittim bikaç kere eğitime annem neler koymuştu o zamanlar sorunsuz geçtim. Şimdi cesaretim kırık:) sen ne dersin? Ne yapayım?
ay gec gördüm msj ini :)
gitmediysen eger türkiyedemisin simdi?....süt ürünleri yasak canim ceza yeme, kuru meyve yide bilmiyorum ama cogu yasak altin taki yaninda olursa cok olmasin ona para ödiyorsun vs....evet havalar serin olur al kesinlikle yanina ....
Geldim canım çok şükr attık kendimizi buraya, son dakikaya kadar bitmedi çünkü telaş:) kuru meyveydi, bitki çayıydı bolca onları getirdim çocuk için iyi olur diye düşünerek, sıkıntı çıkmadı keşke ahhh keşke tereyağında getirseydim dedim valla:)) bugün merkete gittim bulamadım çünkü! Haha:)) beceremedim belki de
aa hadi hayirli güzel günler sana canim, iyi yapmissin, gerci eczanelerde cok güzel bitki caylari var ilerisi icin tavsiye ederim, hakiki köy tereyagi gazinin var onu tavsiye ederim:)) türk marketlerinde bulursun gazi ürünleri satan,sayet getirseydin cöpe atardilar ozaman da insan daha cok üzülüyor:)
umarim tez zamana alisirsin ve begenirsin :))