N nermincik Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2012 10 0 16 Kocaeli 6 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nermincik #1 Köpük kartonpiyer yani stropiyer kullanan var mı?? Kızlar
echer Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2011 108 2 46 Diğer 27 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nermincik #2 biz kullanıyoruz,hicbir sorun yaşamadık,gayet kullanışlı ve ucuz.diğerinden bir farkı yok
N NAZIRA_ Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2013 2 0 6 İstanbul 31 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nermincik #3 echer .!.: biz kullanıyoruz,hicbir sorun yaşamadık,gayet kullanışlı ve ucuz.diğerinden bir farkı yok Genişletmek için tıkla... Ya bunlar yanıcı diyorlar ben sobalı evde oturuyorum acaba sorun olur mu yaptırsam
echer .!.: biz kullanıyoruz,hicbir sorun yaşamadık,gayet kullanışlı ve ucuz.diğerinden bir farkı yok Genişletmek için tıkla... Ya bunlar yanıcı diyorlar ben sobalı evde oturuyorum acaba sorun olur mu yaptırsam
Miyav_su Nirvana Pro Üye 16 Şubat 2009 34.820 123.226 1.123 31 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nermincik #4 NAZIRA_ .!.: Ya bunlar yanıcı diyorlar ben sobalı evde oturuyorum acaba sorun olur mu yaptırsam Genişletmek için tıkla... bende kullanıyorum ve evimde sobalı hiçbir sorum yaşamadım sadece soba yüzünden kirleniyor onuda çamaşır suyu ile hafif silince geçiyor.....
NAZIRA_ .!.: Ya bunlar yanıcı diyorlar ben sobalı evde oturuyorum acaba sorun olur mu yaptırsam Genişletmek için tıkla... bende kullanıyorum ve evimde sobalı hiçbir sorum yaşamadım sadece soba yüzünden kirleniyor onuda çamaşır suyu ile hafif silince geçiyor.....