Çatlaklar Strivectin-sd çatlak kremini sipariş vereceğim ama netten alışverişe güvenemiyorum..

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

pinkzelo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
41
0
kızlar yardımınıza ihtiyacım var strivectin-sd çatlak kremini nereden sipariş edeceğime karar veremedim strawberry adlı siteye güvenemiyorum diğer siteler çok pahalı nasıl sipariş vereceğim lütfen yardım edin :KK43:önerebileceğiniz siteler var mı??

o siteden alışveriş yapan arkadaşlar varmış burda duymuştum ama güvenmiyosan eczaneden al ozaman

kızlar yardımınıza ihtiyacım var strivectin-sd çatlak kremini nereden sipariş edeceğime karar veremedim strawberry adlı siteye güvenemiyorum diğer siteler çok pahalı nasıl sipariş vereceğim lütfen yardım edin :KK43:önerebileceğiniz siteler var mı??

strwaberry ye güvenebilirsin, çatlak kremi değil ama birçok şey sipariş etmiştim daha önce, güvenilir bir sitedir

strwaberry ye güvenebilirsin, çatlak kremi değil ama birçok şey sipariş etmiştim daha önce, güvenilir bir sitedir

canım biraz daha açarmısın kargo ne kadar, dışarıdan geldiği için vergi alıyorlar mı ,ne kadar sürede geliyor ,gümrük filan var mı ,kapıda ödeme yapılabiliyor mu ??çok kararsızm :KK43:

bende gg den alısverıs yaparım hep hıcbır zaman bır sorunla karsılasmadım tavsıye ederım hepsiburada yı kesınlıkle tavsıye etmem urunlerımı basklarına yollamıslardı karsı tarafınkınıde bana yolalmıslardı sorumsuz onlar bıraz ayrı bu krem eczanelerdede satılıyo dıye bılıyorum kozmetık urune yonelık buyuk eczaneler oluyorya bence oralardanda bulabılırsın

arkadaşlar ben 11 ay oldu dogum yapalı göbeğimdeki çatlakları gidermeye yarıyormu gerçekten bu krem. özellikle psikolojim bozuluyo diye istiyorum. çözüm warsa gercekten alıcam.

X