Anket Striptiz sanat mı?

striptiz sanat mıdır?

• Evet kesinlikle sanattır...çünkü çok emekli bir iş:)

OY: 19 27,1%
  • hayır kesinlikle sanat değildir...çünkü ahlaki değil..

OY: 40 57,1%
  • kararsızım olabilir de olmayabilir de..

OY: 11 15,7%

• Ankete Katılan
    70
bence değil çünkü ahlaki değil..:Roflol: :Roflol: :Roflol: çok merak ettim sanattır diyen çıkacak mı?

bencede sanat değil..bu tür yaklaşımları ve kavramları sanat olarak değerlendiremiyorum..Hülya avşar da Berlin in Berlin filminde çok afedersiniz yaptığı mastürbasyonla ödül almıştı..sanat ödülü !!!:1ninca: :1ninca: :1ninca:

Striptizin içerisinde sanat unsurları olduğunu iddia edenler olsa da, onlar bile striptizin kendi içinde komple bir sanat olduğunu söyleyemiyorlar. Yani sadece içinde bazı unsurlar var diyorlar. İşte; estetik hareketler, ritmik dans, ... vs vs.

Yok canım, neresi sanat... Sanatı da bu kadar yüzeyselliğe bürümeyelim, çok çok aşağılara inmiş oluyor böyle...

Tabiki de sanattır!!Ne var yani,olamaz mı?Gayet ince,eğitim gerektiren,naif bir sanat dalı bence...Buket'ciğim merakını giderdim mi???

Aman şakası bile çirkin!
Ne sanatı Allah aşkına...Sanatı kirletmek isteyen,striptiz ve sanat kelimesini aynı cümlede kullansa yeter...Bana göre kadını aşağılamaktan başka bir şey değil...

bence Sitriptiz yapmak bir sanattir evet kizmayin hemen bu bence tüm vucudunu kontrol altinda tutup suh bir sekilde kocanin karsisinda dengeni ve sinirlerini yipratmadan esini mutlu edebiliyorsan oscar ödülü alabilecek kadar sanat sergiliyorsun demektir:Roflol: :Roflol: :Roflol:

Kesinlikle değil:kahve:
Eğer sanat olarak düşünürsek, çok değerli sanatçılarımız olurtatlicadiarzu

sanatın amacı ve striptizin amacını kıyasladığınızda cevabı görebilirsiniz.

striptiz bir sanat değil zanaat :))

sanat içinde yaratıcılık ve buluş barındırır ne alakası var striptizle sanatın nerede yaratıcılık nerede sanat diyenlere şaşarım doğrusu tamamen et pazarı kadın sömürüsü.ahlaki boyuttan da hiç bakmıyorum tartışma bile götürmez

hangi sanat akademisi yada konservatuarda sutyen cıakrma don sıyırma var... cinselliğin nesi sanat olabilir ki direkten kaymak mı

bence sanattır. ahlaki olmayan bir sürü sanat var bu niye olmuyoo??
mesela nü çalışmalar da ahlaki değil ama sanatsal olarak adlandırılıyor

Yapan için sanattatlicadiarzu

İzleyen için keyfiyettatlicadiarzu

Mekanı çalıştıran patron içinse zanaattatlicadiarzu

Striptiz sanat mı?

Bir erkeği tahrik etmek için yapılan hareketler, ne zamandan beri sanat sayılıyor ki :uhm: Sanat yetenek isteyen bir şeydir.Resim müzik, dans, vs. yetenek ister ama, striptiz özel bir yetenek gerektirmiyor. Değer yargılarına uygunsa, herkes bir direğin etrafında salınabilir ve amaç açısından da bence sanat olamaz.

sanattir kolaymi o kadar erkegin gönlünü etmek:icecream:
bende canli izlemek istiyomtatlicadiarzu
herif bu yazdiklarimi görürse beni kesin öldürcek:roflol:

ben sanat olduğunu düşünüyorum daha dorusu sanat deilde benim için emek harcanmış herşey değerlidir.aslında bende çok yapmak isterdim çünkü çok farklı bişey striptiz...

sana katılıyorum canım. Belki sanat denilemez ama çok estetik ve sexi buluyorum. Ben çalışmalara başladım doğum gününde onun aklını başından alıcam ;) :lepi:

Back