Bebek İkinci El Stride Rite Ilk Adım - Mothercare Bot - Ve bebek patikleri - 19-20-20.5 numara kızlar

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
68
İstanbul

Stride Rite Ilk Adım Ayakkabısı - Genis Kalıp - 20.5 numara
Soft Motion - Stephanie Modeli
Kızıma kucuk geldi, ancak 2 kere giyebildik, tertemiz, altini bile silmeden cektim resimleri, o kadar temiz.
Yurumeyi hizlandiran, dusmeyi azaltan, patentli urun, internetten bakabilirsiniz.

Özellikler:
İnce ve koruyucu taban ilk adımlarını atan bebeklerde kas gelişimini ve dengeyi destekler.
Her yöne esneyen taban bebeğin zemini hissetmesine yardımcı olur.
Kıvrımlı ve ince taban bebeğin kendi ayağındaki kıvrımlar gibidir,bu nedenle yalınayak yürüyormuş hissi ve güven hissi sağlar. Bu tabanın düşmeyi ve tökezlemeyi azalttığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
Satış fiyatı 159 TL, 75 TL ye veriyorum, sifir gibi kullanabilirsiniz, kutusu ile teslim edecegim.

Mothercare 4 numara (20.5) Bot. Anelssa nickli arkadastan dun aldim, tertemiz, hic giyilmemis gibi, ama benim kızımın ayagına kucuk geldi, aldıgım fiyata satıyorum. 30 TL. Ben bayılarak aldım, ve halen uzuluyorum giydiremeyecegim icin... Cok tetli bir bot.

Baby & Kids Deri Ev Patigi 19-20 Numara - 10 TL
Cok az giyildi, bunu da kucuk almisim

4 Numara Sandalet Patik - 10 TL
Sadece dogumgununde 1 kez evde giyildi

3 Numara bebek patikleri
Tanesi 8 er TL

bebegi henuz yurumeyenler, yeni yeni yurumeye baslayanlar, Stride Rite i ozellikle kacirmayin derim, ben sadece soft motion tabanli ayakkabilardan giydirdim, gercekten diger ayakkabilara gore ozellikle one dusmeyi ve tokezlemeyi azalttigini hemen fark edeceksiniz. yurumeyi hizlandirdigi soyleniyor, benim de tecrubem bu yonde, 11 aylik yurudu benim bebegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…