• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stretch film, kagıt havlu, alüminyum folyoluk tavsiyesi lutfen...

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
45
116
44
Ankara
aslında cok onemli bir ihtiyacken neden bu kadar az satılan bir urun anlamıyorum.

lutfen bana evinizde kullandıgınız hepsi birarada olan bu uruunun markasını ve nereden alındıgını soyler misiniz?

fiyatını da lutfen.

daha once aldım. kalitesiz cıktı. kesmedi. attım. simdi biraz paraya kıyıp omurluk bir sey istiyorum.

Ben sıradan bir züccaciyeden tahta olanlardan aldım. üzerinde çiçek resimleri vardı fiyatıda 20-30 arası

Arkadaşım üçlü folyoluk yaz netten ilk linkte çıkıyor,foto ekleyemiyorum,pcde sorun var.

Benim mutfağımda da bundan var ama ben almadım mutfak yapıldığında vardı zaten..

Umarım işini görür,çok sağlam ve kullanışlıdır..

Muhtemelen şimdiye kadar almışsınızdır ama ben yine fikir olsun diye yazayım. Ben de almadan önce çok araştırdım, biraz pahalı olmasına rağmen bu üründe karar kıldım, çok da memnunum. Kağıt havlu, folyo ve streç filmliğin yanısıra buzdolabı poşetlerini koyabileceğim bir bölümü ve ufak eşyalar için yeri var. Markası leifheit, bievden almıştım ben...

$201153191652_lft257231.webp

Back
X