ALLAH korusun bi kaza gecirsn kan kaybindn olursn baktilr mi sebebi ne ck mu hasta oluosn yada bagirsklarnda sorun varmiBileniniz vardir. Gecenlerde konu acmistim. Yurt disina tasinacagiz diye stresten yigilip kaldigimi yazmistim. Stres den degilmis. Kan degerim hemoglobin 13 olmasi gerekirken 4 e dusmus. Acil olarak giitigim hastane de 1 gece yatirdilar. Disardan kan verdiler. 2 unite. Yigilip kalmalarim stresten degilmis. Ayy oluyomusum ben. Butun hastane calisanlari sasirdi. Bu kan degerleriyle hayatta kalmam bir mucizeymis.
Hmm Allah korumuş seni şükürBu aralar yogun adet kanamalarim olmustu. Zaten hep kan degerlerim dusuktu. Yogun da olunca hic kan kalmamis bende. Beyin kanamasi bile gecirebilirmisim.
Doktorlar bile cok sasirdi. Ayakta kalabilmeme. Surekli yatiyordum . Stresten oldugunu dusunmustum. Yuzum kirec gibi olmustu. Esim hasteneye zor yetistirdi.Fazlasıyla düşük nasıl farketmedin sen ya hatta nasıl ayakta durdun sasırtıcı.
Ama nkdr oldnki ya ck cok olman lazmm surekli olark baktirinn lutfenBu aralar yogun adet kanamalarim olmustu. Zaten hep kan degerlerim dusuktu. Yogun da olunca hic kan kalmamis bende. Beyin kanamasi bile gecirebilirmisim.
Dogru bır ıc kanamamı sozkonusu?Eger ck fazla hastalanmiyrsaniz yada bagirsaklar kanama yapmiosa ic organlarda gizli kanama vardir muhakak hic iyi bir durum degl ustunde durun doktrlar ilgilesn cnku umurlarnda olmuyr kanszlk nrmal bsy bisey degl bu kadar az olmasi vucudda kani eksilten bir durum muhakak vardr
1 gun hastanede kaldim. Bobreklerime bile bakildi.Eger ck fazla hastalanmiyrsaniz yada bagirsaklar kanama yapmiosa ic organlarda gizli kanama vardir muhakak hic iyi bir durum degl ustunde durun doktrlar ilgilesn cnku umurlarnda olmuyr kanszlk nrmal bsy bisey degl bu kadar az olmasi vucudda kani eksilten bir durum muhakak vardr
Ayda bir baktirmam lazim artik. Suan 7 lerde 2 unite kan verdiler. Kan ilaci kullanmaya basladim.Ama nkdr oldnki ya ck cok olman lazmm surekli olark baktirinn lutfen
Lutfen kontrollerinizi yaptirin. Ustunde durun.Benim de az senın sebebın neymıs?
Gercekten Rabbım esırgemıs sadaka verın mutlaka da arastırın kadın doguma da gıdın bu kadar dusuk olması normal degıl.Doktorlar bile cok sasirdi. Ayakta kalabilmeme. Surekli yatiyordum . Stresten oldugunu dusunmustum. Yuzum kirec gibi olmustu. Esim hasteneye zor yetistirdi.
Pazartesi kadin doguma gidiyorum. Bu kanamalarin sebebini ogrenecegiz.Gercekten Rabbım esırgemıs sadaka verın mutlaka da arastırın kadın doguma da gıdın bu kadar dusuk olması normal degıl.
Herhangi bsy ckmadi ozmn ynede baska hastaneyede gidin ben dktora gttm sirtik agrio cigerm agrio dedm rontgen cekti temiz dedi omzuma agri girio dedim fizik tedaviye git dedi kemik agrisi oldugunu syledi bense aksini syledm ve baska bi doktr buldu karacigermde problem varmis1 gun hastanede kaldim. Bobreklerime bile bakildi.
Bosunami on sene okumuslar bu.doktorlar acaba..Herhangi bsy ckmadi ozmn ynede baska hastaneyede gidin ben dktora gttm sirtik agrio cigerm agrio dedm rontgen cekti temiz dedi omzuma agri girio dedim fizik tedaviye git dedi kemik agrisi oldugunu syledi bense aksini syledm ve baska bi doktr buldu karacigermde problem varmis
Bilemiyorum bosuna okums demekki inansaydm ogrenemiycektm sorunumu israrla yk bisey in dedi kemign agriodr dedi hayir diorm icerdn anlatamadm temiz dedi rontgene oysaki karacigerimde damar yumagi ve kitle varms insan anlamazmi agrisini .. arakadasin babaanneside kanserdn oldu yanls tesis yaptilr cnku zature tesisi kydulr kanser kadinaBosunami on sene okumuslar bu.doktorlar acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?