Stresten degilmis. Kan degerim neredeyse sifirlamis.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Bileniniz vardir. Gecenlerde konu acmistim. Yurt disina tasinacagiz diye stresten yigilip kaldigimi yazmistim. Stres den degilmis. Kan degerim hemoglobin 13 olmasi gerekirken 4 e dusmus. Acil olarak giitigim hastane de 1 gece yatirdilar. Disardan kan verdiler. 2 unite. Yigilip kalmalarim stresten degilmis. Ayy oluyomusum ben. Butun hastane calisanlari sasirdi. Bu kan degerleriyle hayatta kalmam bir mucizeymis.

ALLAH korusun bi kaza gecirsn kan kaybindn olursn baktilr mi sebebi ne ck mu hasta oluosn yada bagirsklarnda sorun varmi

Fazlasıyla düşük nasıl farketmedin sen ya hatta nasıl ayakta durdun sasırtıcı.

Bu aralar yogun adet kanamalarim olmustu. Zaten hep kan degerlerim dusuktu. Yogun da olunca hic kan kalmamis bende. Beyin kanamasi bile gecirebilirmisim.

Eger ck fazla hastalanmiyrsaniz yada bagirsaklar kanama yapmiosa ic organlarda gizli kanama vardir muhakak hic iyi bir durum degl ustunde durun doktrlar ilgilesn cnku umurlarnda olmuyr kanszlk nrmal bsy bisey degl bu kadar az olmasi vucudda kani eksilten bir durum muhakak vardr

Bu aralar yogun adet kanamalarim olmustu. Zaten hep kan degerlerim dusuktu. Yogun da olunca hic kan kalmamis bende. Beyin kanamasi bile gecirebilirmisim.
Ama nkdr oldnki ya ck cok olman lazmm surekli olark baktirinn lutfen

Dogru bır ıc kanamamı sozkonusu?

1 gun hastanede kaldim. Bobreklerime bile bakildi.

Çok geçmiş olsun. Kan yapan gidalar tüketin bol bol. Allah korumuş.

Doktorlar bile cok sasirdi. Ayakta kalabilmeme. Surekli yatiyordum . Stresten oldugunu dusunmustum. Yuzum kirec gibi olmustu. Esim hasteneye zor yetistirdi.
Gercekten Rabbım esırgemıs sadaka verın mutlaka da arastırın kadın doguma da gıdın bu kadar dusuk olması normal degıl.

Gercekten allah korudu. Kafamda bir vinlama asiri bas agrisi megersem beyne oksijen gitmiyomus. Ayyy felc bile olurmusum.

1 gun hastanede kaldim. Bobreklerime bile bakildi.
Herhangi bsy ckmadi ozmn ynede baska hastaneyede gidin ben dktora gttm sirtik agrio cigerm agrio dedm rontgen cekti temiz dedi omzuma agri girio dedim fizik tedaviye git dedi kemik agrisi oldugunu syledi bense aksini syledm ve baska bi doktr buldu karacigermde problem varmis

Bosunami on sene okumuslar bu.doktorlar acaba..

Bosunami on sene okumuslar bu.doktorlar acaba..
Bilemiyorum bosuna okums demekki inansaydm ogrenemiycektm sorunumu israrla yk bisey in dedi kemign agriodr dedi hayir diorm icerdn anlatamadm temiz dedi rontgene oysaki karacigerimde damar yumagi ve kitle varms insan anlamazmi agrisini .. arakadasin babaanneside kanserdn oldu yanls tesis yaptilr cnku zature tesisi kydulr kanser kadina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…