Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Stresliyim ne olur yardım:(
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Mart 2019
- 380
- 173
- 23
Şöyleki ben kist tedavısı gordum bundan dolayı gecıcı menopoz yaşadım ılacları bıraktıktan 3/4gun sonra kahverengi akıntı geldı yaklasık 3/4 gun kadar hafif , adetmı degılmı bılmıyorum ama varsayarsak 15ocakHenuz erken olabilir 5 binlerdeyken kese gozükuyor sanirim son adet tarihiniz nezmandı
- 25 Mart 2019
- 380
- 173
- 23
Merhabalar pazar gunu hcg değerim 2065ti pazartesı gıttım ultrasonda yoktu kese bebek falan, yarın birdaha gidicem ama streslendim,dış gebelık yazıları var internette hep bılgısı olan aydınlatabılır mı lutfennnnnnn
Bildiğim kadarıyla 2/3 haftalık gebelil arası bu değerlerde oluyor. Ve kese için çok küçük. Dış gebelikte de en yaygın belirti sancı ve kanama diye biliyorum. Böyle bir durum yoktur inşaAllah. Keseyi de 5 haftalıkken görüyorlar. Kalp atışı da 8 haftayı buluyor. Biras sabr ve duaMerhabalar pazar gunu hcg değerim 2065ti pazartesı gıttım ultrasonda yoktu kese bebek falan, yarın birdaha gidicem ama streslendim,dış gebelık yazıları var internette hep bılgısı olan aydınlatabılır mı lutfennnnnnn
- 25 Mart 2019
- 380
- 173
- 23
Ben de oyle dusunuyorum ama bilgi kirliliği çok var buralarda etkılendımBildiğim kadarıyla 2/3 haftalık gebelil arası bu değerlerde oluyor. Ve kese için çok küçük. Dış gebelikte de en yaygın belirti sancı ve kanama diye biliyorum. Böyle bir durum yoktur inşaAllah. Keseyi de 5 haftalıkken görüyorlar. Kalp atışı da 8 haftayı buluyor. Biras sabr ve dua
- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
Anladim benim 5.hafta kese gozükmeyip alttan muayeneyle gözükmüstü sizinkide gozükmemis olabilir.. hayirlısı olur umarim..Şöyleki ben kist tedavısı gordum bundan dolayı gecıcı menopoz yaşadım ılacları bıraktıktan 3/4gun sonra kahverengi akıntı geldı yaklasık 3/4 gun kadar hafif , adetmı degılmı bılmıyorum ama varsayarsak 15ocak
- 25 Mart 2019
- 380
- 173
- 23
Aminnnn cumlemız içinAnladim benim 5.hafta kese gozükmeyip alttan muayeneyle gözükmüstü sizinkide gozükmemis olabilir.. hayirlısı olur umarim..
- 25 Mart 2019
- 380
- 173
- 23
Kanamam ve sancım yokBildiğim kadarıyla 2/3 haftalık gebelil arası bu değerlerde oluyor. Ve kese için çok küçük. Dış gebelikte de en yaygın belirti sancı ve kanama diye biliyorum. Böyle bir durum yoktur inşaAllah. Keseyi de 5 haftalıkken görüyorlar. Kalp atışı da 8 haftayı buluyor. Biras sabr ve dua
Karından mi muayene oldunuz?Merhabalar pazar gunu hcg değerim 2065ti pazartesı gıttım ultrasonda yoktu kese bebek falan, yarın birdaha gidicem ama streslendim,dış gebelık yazıları var internette hep bılgısı olan aydınlatabılır mı lutfennnnnnn
- 25 Mart 2019
- 380
- 173
- 23
EvetKarından mi muayene oldunuz?
İyi düşün ki iyi olsun. Çoğu yaşadığımız olumsuzluklar psikolojik . Sağlıkla güzel sonuçlar alırsın inşaAllah canımKanamam ve sancım yok
O zaman Çok normal hiç moralini bozma bu değerde alttan muayene de görünür tatlım
- 25 Mart 2019
- 380
- 173
- 23
İnşallahhh tesekku ederımmİyi düşün ki iyi olsun. Çoğu yaşadığımız olumsuzluklar psikolojik . Sağlıkla güzel sonuçlar alırsın inşaAllah canım
- 25 Mart 2019
- 380
- 173
- 23
Tesekkur ederımmmO zaman Çok normal hiç moralini bozma bu değerde alttan muayene de görünür tatlım