• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stresliyim ne olur yardım:(

Selnbn3

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
380
173
23
Merhabalar pazar gunu hcg değerim 2065ti pazartesı gıttım ultrasonda yoktu kese bebek falan, yarın birdaha gidicem ama streslendim,dış gebelık yazıları var internette hep:( bılgısı olan aydınlatabılır mı lutfennnnnnn

Henuz erken olabilir 5 binlerdeyken kese gozükuyor sanirim son adet tarihiniz nezmandı

Henuz erken olabilir 5 binlerdeyken kese gozükuyor sanirim son adet tarihiniz nezmandı
Şöyleki ben kist tedavısı gordum bundan dolayı gecıcı menopoz yaşadım ılacları bıraktıktan 3/4gun sonra kahverengi akıntı geldı yaklasık 3/4 gun kadar hafif , adetmı degılmı bılmıyorum ama varsayarsak 15ocak

Merhabalar pazar gunu hcg değerim 2065ti pazartesı gıttım ultrasonda yoktu kese bebek falan, yarın birdaha gidicem ama streslendim,dış gebelık yazıları var internette hep:( bılgısı olan aydınlatabılır mı lutfennnnnnn
Bildiğim kadarıyla 2/3 haftalık gebelil arası bu değerlerde oluyor. Ve kese için çok küçük. Dış gebelikte de en yaygın belirti sancı ve kanama diye biliyorum. Böyle bir durum yoktur inşaAllah. Keseyi de 5 haftalıkken görüyorlar. Kalp atışı da 8 haftayı buluyor. Biras sabr ve dua 😊😗

Bildiğim kadarıyla 2/3 haftalık gebelil arası bu değerlerde oluyor. Ve kese için çok küçük. Dış gebelikte de en yaygın belirti sancı ve kanama diye biliyorum. Böyle bir durum yoktur inşaAllah. Keseyi de 5 haftalıkken görüyorlar. Kalp atışı da 8 haftayı buluyor. Biras sabr ve dua 😊😗
Ben de oyle dusunuyorum ama bilgi kirliliği çok var buralarda etkılendım

Şöyleki ben kist tedavısı gordum bundan dolayı gecıcı menopoz yaşadım ılacları bıraktıktan 3/4gun sonra kahverengi akıntı geldı yaklasık 3/4 gun kadar hafif , adetmı degılmı bılmıyorum ama varsayarsak 15ocak
Anladim benim 5.hafta kese gozükmeyip alttan muayeneyle gözükmüstü sizinkide gozükmemis olabilir.. hayirlısı olur umarim..

Kanamam ve sancım yok

Merhabalar pazar gunu hcg değerim 2065ti pazartesı gıttım ultrasonda yoktu kese bebek falan, yarın birdaha gidicem ama streslendim,dış gebelık yazıları var internette hep:KK43: bılgısı olan aydınlatabılır mı lutfennnnnnn
Karından mi muayene oldunuz?

Dış gebelikte, kese dediğimiz şey yumurtalık tüplerinde olur. Kese göründüyse dış gebelik yoktur. Benim de ilk başta kese göründü bebek görünmedi. 6. Haftadan sonra bebek göründü.

Back