stresli hamilelik

bukeetnaz

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
93
8
41
Plesenta asagda ona mi uzuleyim..aaylardır yataktayim ona mi yanayım. Bebeğimle kendimi çok yanlız hissediyorum.ve üstüne kaynanam yüzünden gece 3 ten beri uyuyaMadim.ssanki eşim. Onun evladı değil. Sürekli kazıklama peşinde. Tüm çocuklarının durumu Bizdn iyi olmasına rağmen hala bizi kazıklama bir şey almanıza engel olma vb derdinde.kderdinde.kocamda hakkını savunmayn ve beni art niyetli bulan biri.sinirimden uyuyamafim.yyazıklar olsun böyle şansa bebeğim.

cnm öncelikle bunlar geçecek öyle düşün. Kendine dikkat et mutlaka. Kaynananı da dert etme. Emin ol kaynanan konusunda tek sıkıntılı olan sen değilsin.Bebeğini düşün, bol bol seni güldürecek filmler falan izle.

Ah bee canım, dert etme desek bile boş, özellikle hamilelik zamanında daha da fazla stresli alıngan kırılgan hassas olabiliyoruz. Sen sadece bebeğini düşün gerisini çok fazla takma kafana, Allah korusun sonra pişmanlık duyacağın şeyler olmasın eşinde elbet seni bigün anlayacaktır, sana tavsiyem çok fazla kayınvaliden konularına girme madem seni art niyetli görüyor boşş verrrr, Zamanı geldiğinde kendi yaşayıp görsün. Sen bebeğinle keyfini sür hamileliğin tadını çıkar. Artık kendini anneliğe hazırla, onu düşünüpte zamanını harcama, inş. kendisi de birgün pişmanlık duyar Allah'a havale et. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun..

ALLAH razı olsun. Yok elimde degil kahretti beni hem.hem.de öyle. Basit şeyler için
yatakta olduğumu gördüğü halde.geliyot sen neden bunu buraya koymadan vb saçma Gerekçelerle beni çıldırtti yor
HeHem.beklentisi fazla hem.ben hiçbir şey yapmam.ayaginfa.o üvey anne.eskmin oz.anneso olamaz ben böyle. Duaunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…