- 22 Ekim 2014
- 83
- 25
- 98
- 32
- Konu Sahibi fanatikgsli
-
Arkadaşlarr düşünmeden yapamıyorum kii. İlk bebeğimi kaybettiğim için mi bu tedirginlik.. Hamile görmek,bebek görmeye dayanamıyorumm. Onları görünce direk gözlerim doluyotekrar hamilelik düşünüyorum ama çok düşünmemek lazımmış var mı böyle bşy ya. Afedersiniz ilişkiye girdikten sonra hemen düşünüyorum acaba hamile kaldım mı diye.. Kafayı sıyırcam bu gidişle. Ya sabırr napıcam ben böyle
Canim seni anlayabiliyorum ben 2 kere yasadim ayni seyi suan 3. Ye hamileyim Allaha sukur cok guzel geciyo ilk 3 ay hergun hastaneye gidip ultrasona girmek istiyodum sonra kalp dinleme cihazi aldim hergun dinliyorum bebegimin kalbini ve Allah kabul ederse cok dua okuyorum cokta dusunuyodum bebek ilk denemede hamile kaldim tek yaptigim sey duaydi ve hic olmucak diye dusunmedim yumurtlama takibi yaptim testle korunmadigim gunden sonra hep oldu diye dusundum test yapcagm gunu bekledim bin sukur oldu Allah en kisa zamanda sanada nasip etsinArkadaşlarr düşünmeden yapamıyorum kii. İlk bebeğimi kaybettiğim için mi bu tedirginlik.. Hamile görmek,bebek görmeye dayanamıyorumm. Onları görünce direk gözlerim doluyotekrar hamilelik düşünüyorum ama çok düşünmemek lazımmış var mı böyle bşy ya. Afedersiniz ilişkiye girdikten sonra hemen düşünüyorum acaba hamile kaldım mı diye.. Kafayı sıyırcam bu gidişle. Ya sabırr napıcam ben böyle
allah nasip eder bende hamile kalırsam kesin bende alırım o kalp dinleme cihazından.ne mutlu sana çok şükür.sağsağlim kucağına al inşallahCanim seni anlayabiliyorum ben 2 kere yasadim ayni seyi suan 3. Ye hamileyim Allaha sukur cok guzel geciyo ilk 3 ay hergun hastaneye gidip ultrasona girmek istiyodum sonra kalp dinleme cihazi aldim hergun dinliyorum bebegimin kalbini ve Allah kabul ederse cok dua okuyorum cokta dusunuyodum bebek ilk denemede hamile kaldim tek yaptigim sey duaydi ve hic olmucak diye dusunmedim yumurtlama takibi yaptim testle korunmadigim gunden sonra hep oldu diye dusundum test yapcagm gunu bekledim bin sukur oldu Allah en kisa zamanda sanada nasip etsin
benimde 1 erken düşüğüm var ama hamile gormeye dayanmamam cok kotu.bende 15 ay sonra gebe kaldim fakat hamiş gordugumde seviniyodim ve Allahim banada nasip et diye dua edersim hep.boyle düşünüceğine duaya saril daha güzel sonuçta Rabbim herkese bi kader yazmiş.kimisi gec kimisi erken bebek sahibi olut.karamsar olma bukadar.Rabbim bebegini tez vakitte gonderir inşallah olumlu düşünki olumlu sonuç alasın canım bebeğin içinde başın sağ olsunArkadaşlarr düşünmeden yapamıyorum kii. İlk bebeğimi kaybettiğim için mi bu tedirginlik.. Hamile görmek,bebek görmeye dayanamıyorumm. Onları görünce direk gözlerim doluyotekrar hamilelik düşünüyorum ama çok düşünmemek lazımmış var mı böyle bşy ya. Afedersiniz ilişkiye girdikten sonra hemen düşünüyorum acaba hamile kaldım mı diye.. Kafayı sıyırcam bu gidişle. Ya sabırr napıcam ben böyle
Aminn canimm Allah sanada en kisa zamanda nasip etsin insallahhallah nasip eder bende hamile kalırsam kesin bende alırım o kalp dinleme cihazından.ne mutlu sana çok şükür.sağsağlim kucağına al inşallah
aminnnnnnAminn canimm Allah sanada en kisa zamanda nasip etsin insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?