• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stres ve uyku basması

sbeden

Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
10.890
20.099
598
Arkadaslar sizde de oluyor mu merak ediyorum.
Ben biriyle can sıkacak veya stres yapmama neden olacak bir durum yaşadığımda aniden uykum geliyor. Firsat olsa hemen derin derin uyurum. Bi keresinde firsat vardi uyumamam gereken bi sorun uzerine uyuyup kalmistim. Acaba fikriniz var mi? Internetten bakinca stresin uyku yaptigina dair bisey goremiyorum. Aksine uykuyu bozar yaziyor.

Arkadaslar sizde de oluyor mu merak ediyorum.
Ben biriyle can sıkacak veya stres yapmama neden olacak bir durum yaşadığımda aniden uykum geliyor. Firsat olsa hemen derin derin uyurum. Bi keresinde firsat vardi uyumamam gereken bi sorun uzerine uyuyup kalmistim. Acaba fikriniz var mi? Internetten bakinca stresin uyku yaptigina dair bisey goremiyorum. Aksine uykuyu bozar yaziyor.
Kişiden kişiye değişir bu durum mesela annem çok stresli olursa uyuyamaz ama ben uyurum ama eğer sürekli uyumak istiyorsanız kan tahlili de yaptırabilirsin,tiroid hastasıyım uyku yapar,kansızlık,vitaminsizlik,şeker bunlarda yapar.

Kişiden kişiye değişir bu durum mesela annem çok stresli olursa uyuyamaz ama ben uyurum ama eğer sürekli uyumak istiyorsanız kan tahlili de yaptırabilirsin,tiroid hastasıyım uyku yapar,kansızlık,vitaminsizlik,şeker bunlarda yapar.
Tesekkur ederim. Trioid yok . Kanimda iyi bu aralar. En son serum aldim baya yukseldi. Şekerim olmasa da talillerde tehditkar duruyordu. O zaman sebebi bu. Strese dikkat edeyim

Ay daha ne istiyorsun stress altındayken uyumak cok hos . Ohh stress ortami yok olunca uyanirsin.

Bence burclarla alakali birsey su grubu musun?

Su gruplari uyku basmasi yaşar bildigim

Beni anlattınız.. gerildiğimde, sinirlendiğim de, stres yaptığımda, en ufak şeyde uyuyordum..istemesemde uyuyordum.. dr gittim. Herşey normal çıktı.. niyeyse bu aralar uyumuyorum.. bu sefer gece bekçisi oldum..

Beni anlattınız.. gerildiğimde, sinirlendiğim de, stres yaptığımda, en ufak şeyde uyuyordum..istemesemde uyuyordum.. dr gittim. Herşey normal çıktı.. niyeyse bu aralar uyumuyorum.. bu sefer gece bekçisi oldum..
:) ben zaten hep gece bekcisiyimde stres aninda oluyor. Baska sebeple yarin doktora gidecem bi dengesizlik varsa gorurum tahlile bakalim.

yıllar önce nisanliyken başka bir şehire gidiyordu nisanlim.
arkasından ağlaya ağlaya kafayı yemiştim.
kafayı dagitayim diye komşuya gitmiştim.
kadın dediki
benim esim gittiği zaman .vurur kafayı uyurum saatlerce o zaman hemen atlatirim demişti.
bazı insanlar stresle, üzüntüyle bu şekilde baş ediyor.
ünlü birinden daha duymuştum
sinirlendigim zaman hemen uyurum.
uyanınca o anki sinirim geçmiş olur demişti.
güzel bir yöntem aslında:)
endişe edilecek bişey yok bence.
vücud strese karşı bu sekilde bir savunma geliştirmiş olabilir.

yıllar önce nisanliyken başka bir şehire gidiyordu nisanlim.
arkasından ağlaya ağlaya kafayı yemiştim.
kafayı dagitayim diye komşuya gitmiştim.
kadın dediki
benim esim gittiği zaman .vurur kafayı uyurum saatlerce o zaman hemen atlatirim demişti.
bazı insanlar stresle, üzüntüyle bu şekilde baş ediyor.
ünlü birinden daha duymuştum
sinirlendigim zaman hemen uyurum.
uyanınca o anki sinirim geçmiş olur demişti.
güzel bir yöntem aslında:)
endişe edilecek bişey yok bence.
vücud strese karşı bu sekilde bir savunma geliştirmiş olabilir.
Aaa belkide .
Bence de iyi birsey gidip uyumak. Ama aniden geliyor stres üzüntü yasanirken. Uyumamam gereken bir anda :D neyse o zaman faydalanmaya bakiyim bu halimden

Aaa belkide .
Bence de iyi birsey gidip uyumak. Ama aniden geliyor stres üzüntü yasanirken. Uyumamam gereken bir anda :KK70: neyse o zaman faydalanmaya bakiyim bu halimden
aynısı bende migren tutunca oluyor.
çok ağır bir uyku gözlerim kapanıyor.
kendimi alamıyorum.
mümkün olduğunca uygun ortamı sağlayıp bedene karşı koymadan uyumak lazım demekki:))

Back
X