Stres mi yapıyorum sizce?

Oglusum alabarda

Oglummmmm♡♥♡♥
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
250
205
53
35
Merhaba. 2 ay önce cinsel ilişkiye girdim kesinlikle içime boşalma olmadı ve 5 saat sonra ertesi gün hapı aldım her ihtimale karşı. 5 gün sonra adet oldum. Bundan 1 ay sonra yeniden adet oldum normal oranda. Şimdi yeni adetime 6 gün var yani pms deyim ama 2 gündür kasık ağrısı bel ağrısı karın ağrısı çekiyorum. Sizce hala gebelik veya dış gebelik yaşıyor olabilir miyim ya biliyorum saçma ama pms nin verdiği stres mi bu? Rahatlamaya ihtiyacım var

Ertesi gün hapı alıp, üstüne adet görmüşsünüz. Sanmıyorum hamilelik olacağını

O ağrılar adetin habercisi ve stress yapmanın sonuçları..
Ha oldu da. Gebelik varsa kesinlikle bende denicem böylesini

Stres yaptıkça ağrılar paralel olarak artıyor. Hem boşalma olmadı hem de 2 kez adet gördüm hamilelik riski kesin yoktur umarım. Anksiyete ve panik atak hastasıyım o yüzden bunlar

Selam canım, ertesi gün hapı kullandıktan sorna yumurtlama ertelendiği için adet kanaması beklenen tarihten birkaç gün önce veya sonra olabiliyor ama bu etkiler genellikle ilk adet kanamasından sonra normale dönüyor. Sen sornasında regl de olmuşsun, yani gebelik durumu oluşmamıştır. Ama şikayetlerin devam ediyorsa içini de rahatlatmak için bir doktora giderek muayene olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…