Gebeliğe Hazırlık stres mi? mucize mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nickminkenari

sıkı sıkı tutun
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.397
21
arkadaşlar eşimde varikosel oldugu için uzun zamandır bebek çalışmasındayız ve dr ameliyat olmasını söyledi eşime sperm sayısıda 2 milyon yani normal yolla bebek sahibi olmamız mucize işi gibi bişey.şimmdiiii gelelim konuyaaaa benim adetim 2 gün gecikdi hiç aksama olmaz acaba stresmi yaptım yoksa bir mucizemi gerçekleşdi...

yaa korkuyorumm bundan önce okadar çok test yaptımki şimdide çoook korkuyorumm.ama yarın alıcam bi test

canım umarım hamilesindir. bence de mucizelere inan benim kuzenim yumurtalıklarımdan ameliyat oldu bir çocuğu vardı birinciden sonra oldu doktor bir daha cocuğu olmayacağını söyledi 15 yıl sonra hiç beklenmedik bi şey oldu ikinci bebeği oldu. olmayacağı için tedavi falan da olmamıştı. Allah büyük ve biz en sevdiği varlıklarız . Hayırlıysa olur inşallah

Olabilirsin tabi cnm. Bence bi test yapta bak bakalım. Bizede sonucu söyle mutlaka kaydirigubbakcemile5

Canııım inşallah stres değilde mucizediiir umarım hamilesindir dualrım seninle...

arkadaşlar desteğiniz ve verdiğiniz moraller için size çook teşekkür ederim. ben bugünde bekliyim diyorum birazdan gidip testi alıcam ve sabah ilk iş testi yapmak olucak ilk tuvaletinizle daha doğru oluyor.eşime daha adetimin gecikdiğini söylemedim çünkü benim umutlanmama çok üzülüyor kesin sonucu görmeden söylemicem.sonuç ne olursa ollsun ilk iş sizinle paylaşmak olucak

inşalllah hamilesindir eğer hamileysen inan çok mutlu olacağım umudu az olanlara nasılda umut olacaksın bir bilsen allah o mutluluğu yaşatsın canım:CüvCüv:

allahım bebek isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah.dilerim ki hamilesindir canım.testini almıssın yarın sonucu bizede ilet lütfen.iyi haberlerini bekliyoruzzz

testimi yaptım ve gene sınıfda kaldım sonuç negatif..senağlama.az öncede başladı adetim ilkkez 3 gün gecikdii halbuki nekadar umutlanmışdım mucize bebek geliyor diye.gene beni kandırmış sıpa:sm_confused:kısmet neyapalım allahın bir bildiği vardır elbet.sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat için bekliyoruz nasıl olsa yorulmak yok bekliycez:CüvCüv:

olsun canım herşeyin hayırlısı umudunu kaybetme sakın durmaak yook çalışmaya devam :)

hayırlısı olsun canım ama pozitif olman cok güzel.allahım zamanı geldiğinde sen olmasın desen bile sana nasip eder.umarım en kısa zamanda iyi haberlerini verirsin bize.allahım isteyen herkese hayırlı saglıklı huzurlu bebişler nasip etsin

merhaba seherjık bende ve esımde hıcbır sorun yok 26 gündür adet olmuyordum 11. gunde kan testı yaptırdım negatıf cıkmıstı adet olmayınca hergün evde ıdrar testı yaptım ıkı defa ıkıncı cızgı sılık cıktı en son dün sabah yaptım cızgı bırazdaha belırgındı esımde bende cok sevındık calıstıgım ıcın hafta sonu doktora gıdecektım ama dun aksam hıc bır belırtım yokken kanamam oldu hıc sancım yok cok üzgünüm allah
ınsallah bızıde bırgun ödüllendiricek :Saruboceq:

kızlar bendende bugün leke geldi hamile değilmiyim yaaa.baalım bugün saat 1 de test sonucunu alcam ne çıkacak ama lekeyi görünce umudum kalmadı kızlar.kahverengi bileke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…