• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stres Kırığı Sorunu Yaşayan?

sevdiksevdalandik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
345
360
23
Arkadaşlar iyi akşamlar. Erkek arkadaşımın ayağı kırık -stres kırığı imiş-
1 ay alçıdaydı ayağı fakat çok sızladı. Alçıyı çıkarttığında acısının ilk günkü gibi olduğunu söyledi. Doktor geçer normal dedi.

Fakat 50 gün oluyor, ikinci heyet raporu da bitecek ama ayağının üzerine hala basıp adam akıllı bir şey yapamıyor. Kemik kaynatıp iliğini içti bu sürede, hafif masajlarda yapıyoruz.

Özel hastaneye gittik 2 farklı dr ikisi de aynı şeyi söyledi "geçer"
Derdimiz şu ki kısa bi zaman sonra işe başlaması gerekecek ve işi gereği ya ayakta, ya arabada. Acaba bu kırık bir onda mı iyileşmek bilmedi yoksa normali mi bu? Hiç etrafta da bu sorunu yaşayan görmedik hiç yaşadınız mı? Ne kadar sürede iyileştiniz?

Benim kolum kırılmıştı. Alçıyı çıkardıktan sonra eskisi gibiydi hiçbir şeyim kalmamıştı. Ne ağrı ne de başka bir şey. Ama kırık ayakta olunca iyileşme süreci baskadır belki

Benim kolum kırılmıştı. Alçıyı çıkardıktan sonra eskisi gibiydi hiçbir şeyim kalmamıştı. Ne ağrı ne de başka bir şey. Ama kırık ayakta olunca iyileşme süreci baskadır belki
Bende öyle biliyorum fakat hiç geçmiyor olması çok korkutuyor bizi. Doktor da normal diyor ama şaştık kaldık..

Bir kerede parmağım çıkmıştı.doktora gittim.doktor birşey yok zedelenmiş demişti.gecer demişti.1 yıl geçmedi.baş parmağım.dogru düzgün kullanamadım.birgun çalıştığım yere bi hacı amca geldi. Kırıkçı çıkikciymis.amcaya parmağımı gösterdim. Meğerse parmağım çıkmış.amca takiverdi sağ olsun:) duzeldi geçti acım. Bir yıl boş yere ağır çekmişim. Size Kırıkçı çıkıkçıya gidin demiyorum Tabii ki de Sizinkisi çok farklı bir durum. Sadece söylemek istediğim doktorların her dediği doğru olmayabiliyor

Bir kerede parmağım çıkmıştı.doktora gittim.doktor birşey yok zedelenmiş demişti.gecer demişti.1 yıl geçmedi.baş parmağım.dogru düzgün kullanamadım.birgun çalıştığım yere bi hacı amca geldi. Kırıkçı çıkikciymis.amcaya parmağımı gösterdim. Meğerse parmağım çıkmış.amca takiverdi sağ olsun:) duzeldi geçti acım. Bir yıl boş yere ağır çekmişim. Size Kırıkçı çıkıkçıya gidin demiyorum Tabii ki de Sizinkisi çok farklı bir durum. Sadece söylemek istediğim doktorların her dediği doğru olmayabiliyor
Maalesef fakat mr çekilip ona göre tedavi süreci başlamıştı. Doktorlara da güvenemeyeceksek artık .. o_O

Back