Stres kaynaklı düzensiz regl

naz9999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
2
0
1
25
Stres kaynaklı regl olamayanlar..
Merhaba arkadaşlar :) hepinize sağlıklı ve güzel günler dilerim :) aranıza yeni katıldım fakat uzun zamandır Buradakı yazıları yorumları tavsiyeleri okuyordum. Kadın dayanışmasını en çok burda sevdim :d Herneyse konuyu daha fazla uzatmadan size bir şey danışmak istiyorum. Ben 22 yaşındayım aktif bir cinsel hayatım var. Yasemin’e doğum kontrol hapı ile korunmama rağmen Düzensiz regl tarihlerim var herhangi görünürde bir rahatsızlığım yok ama gelin görün ki bazen 3 ay bile olamıyorum. Doktorlar stres kaynaklı diyor. Ama cidden her tarafım şiş bir haldeyim. Yinede olamıyorum. Stres kaynaklı regl olamayan arkadaşlar ne gibi çözümleriniz var? Neler yapıyorsunu? benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Valla benimde öyleydi bekarken evlendim düzeldi bazen 2 3 ay olmazdım bazende bi olurdum 2 ay kesilmezdi hep ilaçlarla normale binerdim bendede bişey yoktu stresten olabilir derlerdi bazende kist oluşurdu ondan derlerdi şükür iyi şimdi

Tekrar geçmiş olsun sizede Umarım benimde düzelir herhangi bir şey yapmadınız değil mi? Kendiliğinden düzeldi? :)

Tekrar geçmiş olsun sizede Umarım benimde düzelir herhangi bir şey yapmadınız değil mi? Kendiliğinden düzeldi? :)
Hiç bir şey yapmadım kendiliğinden düzene girdi inşallah seninlide e kısa zamanda girer düzene o günlük hormon haplarından çok sıkılmıştım

Canım adet geç oluyorsan civan perçemi icebilirsin

Yada ebru ceylan adet söktürücü masajı yapabilirsin tavsiye ederim hamile olup olmadığına emin olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…