• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stres kaynaklı düzensiz regl

naz9999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
2
0
1
25
Stres kaynaklı regl olamayanlar..
Merhaba arkadaşlar :) hepinize sağlıklı ve güzel günler dilerim :) aranıza yeni katıldım fakat uzun zamandır Buradakı yazıları yorumları tavsiyeleri okuyordum. Kadın dayanışmasını en çok burda sevdim :d Herneyse konuyu daha fazla uzatmadan size bir şey danışmak istiyorum. Ben 22 yaşındayım aktif bir cinsel hayatım var. Yasemin’e doğum kontrol hapı ile korunmama rağmen Düzensiz regl tarihlerim var😔 herhangi görünürde bir rahatsızlığım yok ama gelin görün ki bazen 3 ay bile olamıyorum. Doktorlar stres kaynaklı diyor. Ama cidden her tarafım şiş bir haldeyim. Yinede olamıyorum. Stres kaynaklı regl olamayan arkadaşlar ne gibi çözümleriniz var? Neler yapıyorsunu?😔 benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Valla benimde öyleydi bekarken evlendim düzeldi bazen 2 3 ay olmazdım bazende bi olurdum 2 ay kesilmezdi hep ilaçlarla normale binerdim bendede bişey yoktu stresten olabilir derlerdi bazende kist oluşurdu ondan derlerdi şükür iyi şimdi

Valla benimde öyleydi bekarken evlendim düzeldi bazen 2 3 ay olmazdım bazende bi olurdum 2 ay kesilmezdi hep ilaçlarla normale binerdim bendede bişey yoktu stresten olabilir derlerdi bazende kist oluşurdu ondan derlerdi şükür iyi şimdi
Tekrar geçmiş olsun sizede☺️ Umarım benimde düzelir🙄 herhangi bir şey yapmadınız değil mi? Kendiliğinden düzeldi? :)

Tekrar geçmiş olsun sizede☺️ Umarım benimde düzelir🙄 herhangi bir şey yapmadınız değil mi? Kendiliğinden düzeldi? :)
Hiç bir şey yapmadım kendiliğinden düzene girdi inşallah seninlide e kısa zamanda girer düzene o günlük hormon haplarından çok sıkılmıştım

Canım adet geç oluyorsan civan perçemi icebilirsin

Yada ebru ceylan adet söktürücü masajı yapabilirsin tavsiye ederim hamile olup olmadığına emin olarak🙏🙏

Back