forumlarda ki yorumlardan ve nette ki araştırmalarımdan sonrtra kaşlarım için mavala doble lash kirpik besleyici ürünü almaya karar verdim. eczanelerde yada başka bi yerde satılıp satılmadığını bi türlü öğrenemediğim için netten sipariş vermek istedim. en uygun fiyatlı ürün için yaptığım araştırmada bi site çıktı karşıma bende verdim siparişimi. 30 lira ve gönderi ücreti yok. sonra bankamdan cep telefonuma bi mesaj geldi 30 lira çekilmiş olup ürün teslimatında döviz güncellemesi yapılıp farkı hesaptan çekilecektir diye. şok oldum.sipariş sırasında döviz üzrinden satışla ilgili hiçbişey yok.herşey tl. site yerliye benzemiyodu biraz huylandım ama... sonuçta sinir oldum.hangi para biriminden ve ne kadar tutar üzerinden döviz güncellemesi yapılıcak bilemiyorum. kendi kendime netten sipariş vermiycem diye söz vermiştim. her seferinde bi terslik çıkıyor. bile bile lades dedim yani. herkes netten sipariş veriyo çevremde sorunsuz ürünlerini alıyorlar. ben her seferinde ya kazık yiyorum yada istediğim ürün gelmiyor. bu seferde böyle olunca kendimi çok kötü hissettim. bu arada sipariş verdiğim site strawberrynet.com bu siteden alışveriş yapan varmı aranızda. gereksiz kuruntu yapıyorum değil mi? lütfen buradan alışveriş yapanlar varsa yardımcı olun. bildik siteler hepsi burada veya gitti gidiyor olsa bu kadar terddüt etmezdim. herşey kaşlarım için ama şu an çok kötüyüm