• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Strawberry yasağı kalkmış

Julin77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
2
0
36
İstanbul
Arkadaslar strawberry satışlara yeniden başlamış ancak fiyatlar artmiş durumda bazıları Türkiye'den bile pahalı hale gelmiş ne yazık ki :(( belki indirimlerle falan biraz düşer fiyatlar her şeye rağmen strwberryi takip etmeyi düşünüyorum sonuçta buradaki 200 liralık parfümü 40 liraya aldığım oldu .Zaten yasağın çıkmasında en büyük etken Türkiye'de bize fahiş fiyattan mal satamayan parfümerilerin isteği oldu.İnatla onlardan almayacağım sanki ben mecburum 5 kat fazla ödemeye .Görende bizim Avrupa'daki çalışan bir insandan 5 kat fazla kazandığımızı sanır hem az kazanıyoruz hemde fahiş fiyata ürün almamiz konusunda dayatiliyoruz isi ticarete dökmedikten sonra ki yapacaklarsa sayı sınırlaması yapsınlar toptan yasak ne demek ya .sırf bu yüzden yine strawberryden alışveriş yapmayı düşünüyorum sonuçta zamanında beni düşünmeyen bir satıcıyı ben niye düşüneyim .

strawberry yasağı kalkmış ama fiyatlara vergileri de giydirmişler... ürünlerin çoğu piyasadaki fiyatları geçmiş:( yani hala eskisi gibi alışveriş yapmak hayal gibi duruyor:(

yahu ne olmuş böyle...burada herhangi bir siteden 40tl ye aldığım parfüm 90tl ye satılıyor şoktayım...

Kakmış da daha da pahalı olmuş Türkiye'den
Daha önce 45-50 tl olan rimel 90 tl olmuş
Sevil'de 70 tl
Ne anladım ben bu işten :45:

Arkadaslar strawberry satışlara yeniden başlamış ancak fiyatlar artmiş durumda bazıları Türkiye'den bile pahalı hale gelmiş ne yazık ki :(( belki indirimlerle falan biraz düşer fiyatlar her şeye rağmen strwberryi takip etmeyi düşünüyorum sonuçta buradaki 200 liralık parfümü 40 liraya aldığım oldu .Zaten yasağın çıkmasında en büyük etken Türkiye'de bize fahiş fiyattan mal satamayan parfümerilerin isteği oldu.İnatla onlardan almayacağım sanki ben mecburum 5 kat fazla ödemeye .Görende bizim Avrupa'daki çalışan bir insandan 5 kat fazla kazandığımızı sanır hem az kazanıyoruz hemde fahiş fiyata ürün almamiz konusunda dayatiliyoruz isi ticarete dökmedikten sonra ki yapacaklarsa sayı sınırlaması yapsınlar toptan yasak ne demek ya .sırf bu yüzden yine strawberryden alışveriş yapmayı düşünüyorum sonuçta zamanında beni düşünmeyen bir satıcıyı ben niye düşüneyim .[/QUOT

ayy ewt kalkmış ama fiyatları çok yüksek eskisi gibi değil cnm yaa.. Mağazalardan daha pahalı bazı kokularıda

Back