Cilt Bakımı Ürünleri Strawberry ürünleri sizce orijinal mi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

fundayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
15
0
Arkadaslar herkeslere
Strawberryden bi seyler alip da ürünün orijinalliginden hic süphe ettiginiz oldu mu?bilmiyorumkismile

Sadece 1 kere alisveris yaptigim icin tam emin olamadim ama icime bi kurt düstü isteeyvahedigeldismile

Fiyat farklari da cok kıllandırdı aslinda, cliniquein nemlendiricisi sephorada 125, sevilde 116, strawberryde 38 TL olur mu yaw?

Tecrübelernizi paylasirsak beni coook mutlu edersiniz.
Kalin saglicakla

ben aldım starwberryden memnunum ve orjinal olduğundan da eminim.çevremde çoğu kişi alıo burada herkes memnun.

uzun zamandir bi cok urun aldim
hepside gayet orijinaldi
seville aralarinda genelde 10-15 tl oynuyor. kampanyali urunler
bazen %40 civarinda farkediyor
yada kutusuz urunlerde oluyor bazen

Strawberry'den iki yıldır alışveriş yapıyorum.
Ne ürün kalitesi, ne ödeme, ne de kargo konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım.
İçiniz rahat olsun.

Elbette orijinal ürünler.
İsterseniz bir Tekin Acar veya Sevilden, barkod kodunu kontrol ettirebilirsiniz.

bende hiç bir sıkıntı yaşamadım, ürünlerin orjinalliği konusunda hiç şüphem olmadı.

Benim fikrim ,orjinal deil cunku nerden gonderiliyor hongkongtan nedne ordan gonderiliyor?turkiye disinda bi yer olucaksa oda usa olmali cunku bu urunlerin cikis yeri.Bende bu siteui kesfettim inanamadim fiyatlarin bu kadar ucuz olmasina aa dedim cok guzel ,cok istahlanmistim ama fiyatlarin cok fark etmesi ilgimi cekti ve baktim sited eyaziyo zaten hongkoktan geldigi direk anladim olayi.Ama genede almak isteyen alsin bu benden sadece bir yorum genede siz biliriniz.Bence sahte BENCE!

Kaç kere alışveriş yaptım ordan. hepside orjinal. Zaten burdaki fiyatlarla dağlar kadar fark yok kampanyalar dışında.. bence güvenle alabiirsiniz..

Strawberry ürünleri çin / honkong dan gönderiyor, orası çok ucuz yerler zaten.
Türkiyede kozmetik ürünlerinde %40 la %120 arasında vergi oluyor, bu yüzden de fiyatlar yükseliyor bizde.

shiseido urunleri de yurt disinda nerdeyse yari yariya fark ediyor.
bizim ulkemizde markali urunler malesef cok pahaliya satiliyor.
oyle alisiyoruz ki bu duruma yurtdisindaki fiyatlari gorunce sahte mi sorusu akla geliyor.
kusura bakmayin ama hepimiz turkiye de kaziklaniyoruz malesef..

insanlar ürünleri burada çok pahalı görmeye alışmışlar strawberryde bu kadar ucuz olunca da aaaa bunlar sahte diyolar ama yok öyle birşey zaten o ürünler yurt dısında çok uygun, burada pahalı. ben 2 senedir bütün cilt makyaj ve saç ürünlerimi bu siteden alıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım. zaten bir sorun çıkarsa müşteri hizmetleri çok iyi çalısıyor.

yok ya kesinlikle orjinal kuşkunuz olmasın!
Yanlız az önce sipariş verdim gecenin bu saatinde yapmış olmamdan kaynaklı heralde adresi eksik yazmışım :KK62: içime kurt düştü valla hemen müşteri hizmetlerine 2 tane mail attım bakacam artık yarın geri dönerler heralde bana. Ay hiç böyle yapmazdım ben...

X