Evet arkadaşlar yeni bir konu ile merhaba demek istiyorum. Zaman zaman denediğim ve araştırdığım ürünler ile ilgili bilgi vermek istiyorum sizlere. Şuanda yaklaşık olarak 3-4 gündür bir maske kullanıyorum. Konu başlığında da ismini belirttiim gibi strawberry mask yani çilek maskesi adlı ürün . Piyasadaki ürünlerden biraz farklı bir fiyata sahip diye düşündüm öncesinde fakat ürünü kullandıktan sonra bu fiyata bu ürünü almak çok iyi bir seçim. Bu maskeye vereceğiniz parayı kesinlikle fazlasıyla hakediyor. Bir çok ürün alıp cildinizi zor durumda bırakıp istediğiniz verimi alamamaktan hem yorulduysanız hemde maddi olarak çok para harcadığınızı düşünüyorsanız. Strawberry Mask ( çilek maskesi ) kullanıp bu sıkıntılardan kurtulmanızı tavsiye ediyorum. 150ml + 50ml = 200ml bir ürüne sahip oluyorsunuz ve bu ürünü uzun bir süre kullanabiliyorsunuz fakat uzun süre kullanmanıza zaten gerek kalmıyor kısa süre içinde cilt problemlerinizden sizi kurtarıyor. İyi , kaliteli ve verilen parayı sonuna kadar hakeden ürünlerden bir tanesi. Ürünün kullanımını cilt problemlerinize göre tek tek ayırmışlar ve 5 cilt problemine iyi geldiği belirtilmiş. Bunlar
1 Çilek Maskesi temizleme özelliği sayesinde yüzünüzü tüm kötü faktörlerden temizlenmesini sağlayacaktır.
2 Çilek Maskesi Peeling özelliği sayesinde cildinizin en üst tabakası temizlenip yüzünüzde daha genç bir cilt tabakası olmasına yardımcı olacaktır.
3 Çilek Maskesi Maske özelliği sayesinde cildinizin daha sıkı, temiz ve ferah da olmasını sağlayacaktır.
4 Çilek Maskesi Akne , Siyah Nokta ve Kitlelerin yok edilmesini sağlamaktadır.
5 Çilek Maskesi Anti Aging özelliği sayesinde cildinizin yaşlanmasını engelleyecektir.
KULLANIM ŞEKİLLERİ
Temizleme Etkisi
Doğal tonik olarak makyaj temizleme ve yüz yıkama için kullanılabilirsiniz.
Cildinize uygulayınız ve ılık su ile durulayınız. Günlük olarak kullanınız.
Peeling Etkisi
Cilt masajı amaçlı kullanabilirsiniz.
Parmak uçlarınız ile masaj yaparak ürünü uygulayıp ılık su ile durulayabilirsiniz. Günlük olarak kullanınız.
Maske Etkisi
Cilt maskesi olarak kullanabilirsiniz.
Uygulama yapılmadan önce cildinizi ılık su ile yıkayınız ve iyice kurulayınız. Maskeyi tüm yüzünüze yoğun bir şekilde uygulayınız. 20-30 dakika bekleyiniz. Kuruduğundan emin olduktan sonra ılık suyla yıkayınız. Haftada 2-3 kez kullanınız.
Akne , Siyah Nokta ve Kitle Etkisi
Yatmadan önce cildinizi ılık su ile yıkayınız ve iyice kurulayınız. Ürünü sadece problemli bölgeye uygulayınız. Sabah yıkayınız. Şişkin akne, siyah nokta ve kitle görünümünü en aza indirger.
Anti Aging Etkisi
Uygulama yapılmadan önce cildinizi ılık su ile yıkayınız ve iyice kurulayınız. Kırışıklık ve ince çizgilerin bulunduğun bölgeye ince tabaka halinde masaj yaparak uygulayınız. 20-30 dakika bekleyiniz. Kuruduğundan emin olduktan sonra ılık su ile yıkayınız.
Strawberry Mask Formulü
Çilek Ekstratı, Çilek Tohumu , Nane Ekstratı, Green Tea Extract, Tea Tree Oil , Rose Oil, Menthol
Teşekkürler