Cilt Bakımı Ürünleri Strawberry Mask - Çilek Maskesi ( Tavsiye )

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

eczanedolabi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
12
0
Evet arkadaşlar yeni bir konu ile merhaba demek istiyorum. Zaman zaman denediğim ve araştırdığım ürünler ile ilgili bilgi vermek istiyorum sizlere. Şuanda yaklaşık olarak 3-4 gündür bir maske kullanıyorum. Konu başlığında da ismini belirttiim gibi strawberry mask yani çilek maskesi adlı ürün . Piyasadaki ürünlerden biraz farklı bir fiyata sahip diye düşündüm öncesinde fakat ürünü kullandıktan sonra bu fiyata bu ürünü almak çok iyi bir seçim. Bu maskeye vereceğiniz parayı kesinlikle fazlasıyla hakediyor. Bir çok ürün alıp cildinizi zor durumda bırakıp istediğiniz verimi alamamaktan hem yorulduysanız hemde maddi olarak çok para harcadığınızı düşünüyorsanız. Strawberry Mask ( çilek maskesi ) kullanıp bu sıkıntılardan kurtulmanızı tavsiye ediyorum. 150ml + 50ml = 200ml bir ürüne sahip oluyorsunuz ve bu ürünü uzun bir süre kullanabiliyorsunuz fakat uzun süre kullanmanıza zaten gerek kalmıyor kısa süre içinde cilt problemlerinizden sizi kurtarıyor. İyi , kaliteli ve verilen parayı sonuna kadar hakeden ürünlerden bir tanesi. Ürünün kullanımını cilt problemlerinize göre tek tek ayırmışlar ve 5 cilt problemine iyi geldiği belirtilmiş. Bunlar

1 – Çilek Maskesi temizleme özelliği sayesinde yüzünüzü tüm kötü faktörlerden temizlenmesini sağlayacaktır.

2 – Çilek Maskesi Peeling özelliği sayesinde cildinizin en üst tabakası temizlenip yüzünüzde daha genç bir cilt tabakası olmasına yardımcı olacaktır.

3 – Çilek Maskesi Maske özelliği sayesinde cildinizin daha sıkı, temiz ve ferah da olmasını sağlayacaktır.

4 – Çilek Maskesi Akne , Siyah Nokta ve Kitlelerin yok edilmesini sağlamaktadır.

5 – Çilek Maskesi Anti Aging özelliği sayesinde cildinizin yaşlanmasını engelleyecektir.

KULLANIM ŞEKİLLERİ

Temizleme Etkisi
Doğal tonik olarak makyaj temizleme ve yüz yıkama için kullanılabilirsiniz.
Cildinize uygulayınız ve ılık su ile durulayınız. Günlük olarak kullanınız.

Peeling Etkisi
Cilt masajı amaçlı kullanabilirsiniz.
Parmak uçlarınız ile masaj yaparak ürünü uygulayıp ılık su ile durulayabilirsiniz. Günlük olarak kullanınız.

Maske Etkisi
Cilt maskesi olarak kullanabilirsiniz.
Uygulama yapılmadan önce cildinizi ılık su ile yıkayınız ve iyice kurulayınız. Maskeyi tüm yüzünüze yoğun bir şekilde uygulayınız. 20-30 dakika bekleyiniz. Kuruduğundan emin olduktan sonra ılık suyla yıkayınız. Haftada 2-3 kez kullanınız.

Akne , Siyah Nokta ve Kitle Etkisi
Yatmadan önce cildinizi ılık su ile yıkayınız ve iyice kurulayınız. Ürünü sadece problemli bölgeye uygulayınız. Sabah yıkayınız. Şişkin akne, siyah nokta ve kitle görünümünü en aza indirger.

Anti Aging Etkisi
Uygulama yapılmadan önce cildinizi ılık su ile yıkayınız ve iyice kurulayınız. Kırışıklık ve ince çizgilerin bulunduğun bölgeye ince tabaka halinde masaj yaparak uygulayınız. 20-30 dakika bekleyiniz. Kuruduğundan emin olduktan sonra ılık su ile yıkayınız.

Strawberry Mask Formulü

Çilek Ekstratı, Çilek Tohumu , Nane Ekstratı, Green Tea Extract, Tea Tree Oil , Rose Oil, Menthol

Teşekkürler

Ben teşekkürederim paylaşıma gösterdiğiniz değerden dolayı. Umarım tüm arkadaşlara fayda sağlar bu konu. Gerçekten iyi bir ürün olduğu için ve kendim bizzat kendim kullanıp memnun kaldığım için tavsiye ettiğim bir ürün. Başka kullanan arkadaşlarında deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.

Strawberry mask ı forumda benden başka kullanan kimse yok sanırım. Kullanan arkadaşlar var ise burada paylaşırlarsa daha faydalı bir konu olur.

Strawberry Mask - Çilek Maskesi kullanan arkadaşların yorumlarını burada bekliyoruz...

Teşekkürler

Arkadaşlar sanırım çilek maskesini henüz benden başka kimse kullanmadı. Çok iyi bir sonuç aldığım için burada paylaşmıştım. Başka kullananlarda vardır diye düşünüyorum aslında fakat forumda yada internette burayı bulamadılar sanırım. Ürünü ben bir kaç kişiye tavsiye ettim. Yüzünde problem olan kişilere ve onlarda iyi bir sonuç aldılar. Bende gözlemledim ve inceledim. Hazır onuda iletmek isterim. İlerleyen zamanlarda aramıza katılan kullanıcılar yorumlarını esirgemesinler. İyi ürünlerden herkes faydalanmalı diye düşünüyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Ürünü 84tl'ye resmi satış sitesinden Strawberry Mask Çilek Maskesi Resmi İnternet Satış Sitesi adresinden satın aldım ve kısa süre içinde ürün elime faturasıyla ulaştı. Üründen son derece memnun kaldım ve daha öncede belirttiğim gibi tavsiye ettiğim kişilerde kullanıp çok memnun kaldılar. 150ml + 50ml çanta boyu ürün gönderiliyor , zaten set olarak satılan bir ürün. Bilgi ve sipariş hattını paylaşayım dileyen arayıp ürün özelliklerini öğrenebilirler. Bilgi hatları 0212 963 12 23 yada 444 23 79. Teşekkürler

bence kadınların zaaflarından yararlanmaya calısmayın,reklam yapıyosunuz bayağı...bence cıldınızde cok cok buyuk bır sorun yoksa ve bu yuzden mutlaka denemem gerek demıyosanız hıc bulasmayın bu tür ürünlere,herşeyin en doğalı varken bırakın bence umut ve para harcamayı.
evet cilekle ılgılı tum bılgılere katılıyorum, fakat bence en guzelı evde kendı takvıyelerımızle uygulamak maskemızı.kımyasalsız. :KK66:

Çilekle ilgili bilgilere katılmanıza sevindim. Zaten çileğin faydalarına herkes katılmaktadır birçok uzman ve doktor. Fakat bir kaç arkadaşımın beni haksız yere suçlaması ve sadece öneri , tavsiye edilen ve paylaşımcı olmak bir suç olmasa gerek. Bu konuyla ilgili biraz olsun kırıldım ne yalan söyliyeyim. Umarım haklı olduğumu ve ne kadar faydalı bir paylaşımda bulunduğumun farkına en kısa sürede bir çok arkadaş varacaktır. Teşekkürediyorum herkese

Arkadaşlar kusura bakmayın ÖM ile gönderilen mesajlarınıa henüz cevap veremiyorum. Bende buradan bilgilendirmek istedim. Birkaç arkadaş sorular yöneltmiş tarafıma solusitan ile ilgili ürün ismi Efferslim Efferslim - Chitosan Solusitan Tozu Resmi Satış Sitesi adresinden inceleyebilirsiniz ürünü. Tekrardan cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın. Şuanda incelemekte olduğum bir kaç ürün daha var. Tam anlamıyla testleri bittikten sonra sizlere tavsiye edeceğim yada tavsiye etmeyeceğim. Bu arada solusştan konusu kapatıldığı için burad-ya yazıyorum arkadaşlar...

Son düzenleme:
Çilekle ilgili bilgilere katılmanıza sevindim. Zaten çileğin faydalarına herkes katılmaktadır birçok uzman ve doktor. Fakat bir kaç arkadaşımın beni haksız yere suçlaması ve sadece öneri , tavsiye edilen ve paylaşımcı olmak bir suç olmasa gerek. Bu konuyla ilgili biraz olsun kırıldım ne yalan söyliyeyim. Umarım haklı olduğumu ve ne kadar faydalı bir paylaşımda bulunduğumun farkına en kısa sürede bir çok arkadaş varacaktır. Teşekkürediyorum herkese

Geniş gözeneklere iyi geliyor mu peki?

İncelemelerime göre her cilt tipine uyumlu ve cildi sıkılaştırma özelliğide bulunuyor. Denemenizde fayda var. Şuanda çanta boyunuda deneme paketi olarak satıyorlar. Dilerseniz ondan alıp kullanın sonra setinide alabilirsiniz.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..evet gerçekten işe yarıyor.. bende çok tereddüt edttim almadan önce..ve bir arkadaşımın önerisiyle aldım..iyiki de almışım.ailece kullandığımız kısaca ailemizin kremi diyebilirim...:) ben malum yaşımdan dolayı oluşan kırışıklıklarım yüzümde oluşan pürüzlü görüntü ve lekeler için kızlarımda siyah nokta ve sivilceleri için kullanıyor..sonuç bence harikaa..kızlarımda bayıldı valla..ha birde sanki yüzümün rengi güzelleşti. sanki fondotenle yüzüme pürüzsüz güzel bir görüntü veren renk geldi..asıl sizlerle paylaşmak istediğim 2. önemli konu da fiyatı.. normalde 84 tl ye almıştık önce ki kullandıklarımızı.ve bir arkadaşımın face de paylaştığı kuponis.com dan bedava indirim kuponu aldım ve 30 tl indirimle aldım tabiki bu harika birşey..bütçeme 30 tl katkı gibi..54 tl ye aldım fırsatı kaçırmadan kızım adınada kupon alıp hemen 2 set aldık..kupon süresi geçmeden. tavsiye ederim sizde yararlanın eğer bu maskeyi kullanıyor yada kullanmak istiyorsanız ilerleyen zamanda kullandıkça yeni yorumlarımı yazarım kullanan arkadaşlarda yazarsa sevinirim..sağlıcakla kalın..

X