Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar, ne yazık ki benim sipariş veren arkadaşlarımın ürünleri 1 aydır gümrükte bekliyormuş. Sipariş verilebiliryorsa bile ürünler içeri giremiyor olabilir. Mutlaka birbirimizi bilgilendirelim; para ödeyip, ürün gelmeme ihtimali var. İnşallah bu yasak kaldırılır;( ben çok seviyordum çileği...
arkadaşlar ben 2 hafta önce aldığım ürünler bu gün elime ulaştı yani hiç bir problem yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
ben ayın 21inde sipariş vermiştim.hala elime ulaşmadı ürünler
Çünkü bu onları ilgilendiren bir durum değil, adam sattığına bakıyor ama onca ürün geri gönderilince napacaklar bilmiyorum. Genelgeye karşı dava açmaya hazırlanılırken, türkiyeyi kara listeye sokmazlarsa iyidir.
5 mayısta sipariş vermiştim su ana kadar çoktan elimde olmustu ptt sitesine girdım ve baktım şu not yazıyor 1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR 12/05/2011 1037 yanı parasını odeyecez ve bu gumruktemı kalacak strawberry de kabul etmez para iadesini gümrükteki sorunlardan sorumlu degılım demıs... Hep parasını ödeyecez hemde ürünlerimizi alamayacaz bu nasıl iştir o zaman site yasaklıyacaktı turkıyeye sipariş gonderımı yapılmıyor dıye... offf çok canım sıkıldı bu sıteyı de cok sevıyordum son derece uygun fıyatlı urunler alıyordum ...
5 mayısta sipariş vermiştim su ana kadar çoktan elimde olmustu ptt sitesine girdım ve baktım şu not yazıyor 1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR 12/05/2011 1037 yanı parasını odeyecez ve bu gumruktemı kalacak strawberry de kabul etmez para iadesini gümrükteki sorunlardan sorumlu degılım demıs... Hep parasını ödeyecez hemde ürünlerimizi alamayacaz bu nasıl iştir o zaman site yasaklıyacaktı turkıyeye sipariş gonderımı yapılmıyor dıye... offf çok canım sıkıldı bu sıteyı de cok sevıyordum son derece uygun fıyatlı urunler alıyordum ...
Strawberry den bir email geldi. Sorun olmadığını ve dağıtımın devam ettiğini,PTT den barkod no su ile den takip etmemizi bildiriyorlar. bence zaman kazanıyorlar...burada problem oldugunu herkes duymuş onlar nasıl habersiz rolünü oynuyorlar şaşırdım...Bu güvenimi de sarstı...strawberry i mail bombardımanına tutalım arkadaşlar..
DarkBlue selam,
Bir gelişme var mı? Benim de bir strawberry den bir paketim var hala torbaya eklendi olarak duruyor:)