Resim küçük olduğundan biraz zorlandım. Kolları yapamadım ama yaka kısmını güzel devam ettirdim sanki,önemli olan da o. Kollar zaten düz kumaş olur. İster karpuz omuzlu bilekte dar olan kollardan, istersen tamamı dar koldan yaptırırsın, bence fark etmez. Yakada elbise bütün gibi dursun istersen bence yapılması gereken çapraz drapeleri yakaya kadar devam ettirmek, ardından yaka etrafına etekte olan işlemelerin aynısından yaptırmak.
Bu arada, ben nişanlık için böyle abiye giyinmemişken sen kınada nerdeyse gelinlik giyiyorsun kuzum
canım bolero gıyme bence,hıc hos durmuyor kat kat lahana gıbı,model cok guzel benımkıne de benzıyor hatta,bu renk cok guzel,kollarını dantelle kapatabılırsın yada sadece tülle,bol bılekte daralan bi şekıldedıkısten anlamam tanımlarını bılmıyorum ama anlatabılmısımdır umarım
Resim küçük olduğundan biraz zorlandım. Kolları yapamadım ama yaka kısmını güzel devam ettirdim sanki,önemli olan da o. Kollar zaten düz kumaş olur. İster karpuz omuzlu bilekte dar olan kollardan, istersen tamamı dar koldan yaptırırsın, bence fark etmez. Yakada elbise bütün gibi dursun istersen bence yapılması gereken çapraz drapeleri yakaya kadar devam ettirmek, ardından yaka etrafına etekte olan işlemelerin aynısından yaptırmak.
Bu arada, ben nişanlık için böyle abiye giyinmemişken sen kınada nerdeyse gelinlik giyiyorsun kuzum
Aah seninki öyle oldugunu bilmiyordum cok hos yapmislar :Q Kesinlikle bende kol ekletmeyi pilanliyorum,, xxxjesBegonya sana bahsettigim gelinligim ve kinaligimda bu sekilde yapildi..
hic korkma yaparlar ama kinaligini aldigin terzide diktir ayni kumas kullanmalari icin
aynen, sade kucuk bir bolero diktirmek istedim, istedigim gibi dikmediler bile, zamanimda kisitliydi kabul ettim o sekilde,fakat hic icime sinmedi geri goturmem en dogrusu olur:)canım bolero gıyme bence,hıc hos durmuyor kat kat lahana gıbı,model cok guzel benımkıne de benzıyor hatta,bu renk cok guzel,kollarını dantelle kapatabılırsın yada sadece tülle,bol bılekte daralan bi şekıldedıkısten anlamam tanımlarını bılmıyorum ama anlatabılmısımdır umarım
Resimdeki gibi kol ektirmeye kararimi verdim canim, tesekur ederiimminenes bu işlerden anlıyorsunbrawooo
umarım begonya tavsiyenizi dinleyip kınalığını aldığı yere götürüp yakayı dantelerle (eteğindeki)süsleyip kolda hafif büzgü ama daralan bir kol yaptırmıştır
beğonyacım bir ömür boyu mutluluklar dilerim canımmmmşimdiden tebriklerrrrr
Hakkaten cok zor dedigin gibi, cok kisitli.. bizde bu yöntemlere bas koymak zorunda kaliyoruz.. resim icin tekrar saaol ayricaBen kendi gelinliğime de bu yöntemle karar verdim, benim gelinliğim de kapalı. Beğendiğim bir altı grace kellynin üstüyle birleştirdim bastırıp gelinlikçiye götürdümTesettürlü istediğin gibi bir şeyler bulmak gerçekten zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?