Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri straplez modeli nasil tesettur model haline getirebilirim..

beg0nya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
430
5
118
İstanbul
Merhaba arkadaslar,

Iki ay önce kinaligimi aldim, straplezz modeli.. üzerine hakim yakali bir bolero diktirmistim..
Fakat bolero hic icime sinmedi.. geri götürüp kol kisminida diktirmek istiyorum..
Sizce nasil olur? cok kararsizim.. elbisenin bozulmasindan korkuyorum..
fikir verirseniz sevinirim

Resmi varsa buraya yükle, istediğin kol tipini de içeren benzer duruşta bir kıyafet varsa ben photoshopta birleştirmeye çalışırım. Genel olarak bakarsın. Görmeden söyleyebileceğim ise, eğer düz kumaştan bir elbiseyse, dantelli bir kol ve yakanın her zaman güzel durduğudur. şu tarz bir ekleme yapabilirsin, fazlalık gibi durmaz..Dantelin içine de dantelin desenini saklamayacak şekilde aynı renkte ama daha açık tonda bir astar diktirirsin. Yalnız kınada neden kapalı giyinmek istiyorsun ki, erkekli mi olacak da?

image2xl.jpg

$1dsfdg3-349x400.jpg

Modeli bu ve rengide bu.
fakat sadece alt büzük kismin altinda bakir renkte islemeli küpür var..
ayrica ilgilendigin icin tesekur ederim :)

Resim küçük olduğundan biraz zorlandım. Kolları yapamadım ama yaka kısmını güzel devam ettirdim sanki,önemli olan da o. Kollar zaten düz kumaş olur. İster karpuz omuzlu bilekte dar olan kollardan, istersen tamamı dar koldan yaptırırsın, bence fark etmez. Yakada elbise bütün gibi dursun istersen bence yapılması gereken çapraz drapeleri yakaya kadar devam ettirmek, ardından yaka etrafına etekte olan işlemelerin aynısından yaptırmak.

19a481d8.jpg

Bu arada, ben nişanlık için böyle abiye giyinmemişken sen kınada nerdeyse gelinlik giyiyorsun kuzum :D

Son düzenleme:
Resim küçük olduğundan biraz zorlandım. Kolları yapamadım ama yaka kısmını güzel devam ettirdim sanki,önemli olan da o. Kollar zaten düz kumaş olur. İster karpuz omuzlu bilekte dar olan kollardan, istersen tamamı dar koldan yaptırırsın, bence fark etmez. Yakada elbise bütün gibi dursun istersen bence yapılması gereken çapraz drapeleri yakaya kadar devam ettirmek, ardından yaka etrafına etekte olan işlemelerin aynısından yaptırmak.

19a481d8.jpg

Bu arada, ben nişanlık için böyle abiye giyinmemişken sen kınada nerdeyse gelinlik giyiyorsun kuzum :D

Cok tesekür ederim, gercekten hos duruyor bu sekilde :)) ya ben annemi biturlu ikna ettiremedim olmaz diyip duruyordu :D kararsiz birakti beni..
Sanriim bu sekilde yaptiricagim.
ya :69:modele bayildim tam gelinlik olmasin diye icine bakir rengi karistirdim ..

Begonya sana bahsettigim gelinligim ve kinaligimda bu sekilde yapildi..
hic korkma yaparlar ama kinaligini aldigin terzide diktir ayni kumas kullanmalari icin

canım bolero gıyme bence,hıc hos durmuyor kat kat lahana gıbı,model cok guzel benımkıne de benzıyor hatta,bu renk cok guzel,kollarını dantelle kapatabılırsın yada sadece tülle,bol bılekte daralan bi şekıldedıkısten anlamam tanımlarını bılmıyorum ama anlatabılmısımdır umarım:34:

minenes bu işlerden anlıyorsun :46: brawooo
umarım begonya tavsiyenizi dinleyip kınalığını aldığı yere götürüp yakayı dantelerle (eteğindeki)süsleyip kolda hafif büzgü ama daralan bir kol yaptırmıştır

beğonyacım bir ömür boyu mutluluklar dilerim canımmmm :nazar: şimdiden tebriklerrrrr :71: :71: :71:

Ben kendi gelinliğime de bu yöntemle karar verdim, benim gelinliğim de kapalı. Beğendiğim bir altı grace kellynin üstüyle birleştirdim bastırıp gelinlikçiye götürdüm :D Tesettürlü istediğin gibi bir şeyler bulmak gerçekten zor...

canım bolero gıyme bence,hıc hos durmuyor kat kat lahana gıbı,model cok guzel benımkıne de benzıyor hatta,bu renk cok guzel,kollarını dantelle kapatabılırsın yada sadece tülle,bol bılekte daralan bi şekıldedıkısten anlamam tanımlarını bılmıyorum ama anlatabılmısımdır umarım:34:

ahahahhah Allah canini almasin kizzz nasil guldumm lahana gibiiiii :)))) ama gercekten dogrusun.. artik demode oldu.. boleri ilk ciktiginda cok cazip geliyodu ama simdi nefret ediyorum bolerodan:D

Konu icerik sebebiyle "Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri" basligina alinmistir..
Bilginize..:34:

Kızlar biraz da kol alternatiflerini paylaşayım. Ben ispanyol kolun modasının geçtiğine inanıyorum. Sevdiğim üç kol türü var. Eğer kıyafet kabarık etekliyse, daha fazla kumaşa sarılmamak için dar kolları, eğer dar kesimliyse de bol kolları seviyorum.

Tamamen dar kol, en iyi örneği tabi ki canım Grace Kelly. Şunun gibi bir gelinlik var mı yaaaaaa:

SNN3010GRA--6829_1301765a.jpg

İkincisi, omuzlarda biraz kabarıklık sonra dirsekten itibaren dar kollar:

bild-26.png
18317_b.jpg
2936_b.jpg

Kızın fuşya nişanlığına da bayıldım aferin...

Üçüncüsü, gelen olarak bol ama bilekte oturan kollar:
5fe77f63.jpg

Seç beğen al...

19a481d8.jpg

gerçekten çok hoş olmuş böyle

Begonya sana bahsettigim gelinligim ve kinaligimda bu sekilde yapildi..
hic korkma yaparlar ama kinaligini aldigin terzide diktir ayni kumas kullanmalari icin
Aah seninki öyle oldugunu bilmiyordum cok hos yapmislar :Q Kesinlikle bende kol ekletmeyi pilanliyorum,, xxxjes

aynen, sade kucuk bir bolero diktirmek istedim, istedigim gibi dikmediler bile, zamanimda kisitliydi kabul ettim o sekilde,fakat hic icime sinmedi geri goturmem en dogrusu olur:)

minenes bu işlerden anlıyorsun :46: brawooo
umarım begonya tavsiyenizi dinleyip kınalığını aldığı yere götürüp yakayı dantelerle (eteğindeki)süsleyip kolda hafif büzgü ama daralan bir kol yaptırmıştır

beğonyacım bir ömür boyu mutluluklar dilerim canımmmm :nazar: şimdiden tebriklerrrrr :71: :71: :71:
Resimdeki gibi kol ektirmeye kararimi verdim canim, tesekur ederiim:17:

Ben kendi gelinliğime de bu yöntemle karar verdim, benim gelinliğim de kapalı. Beğendiğim bir altı grace kellynin üstüyle birleştirdim bastırıp gelinlikçiye götürdüm :D Tesettürlü istediğin gibi bir şeyler bulmak gerçekten zor...
Hakkaten cok zor dedigin gibi, cok kisitli.. bizde bu yöntemlere bas koymak zorunda kaliyoruz.. resim icin tekrar saaol ayrica

Back