Kızlar selam
kadınsal bir sorun var ,
kuzenim evleniyor kınada ve düğünde staplez elbiseler giyeceğim.
özellikle düğündeki kuyruklu ağır bir elbise içine nasıl bir sütyen giyeceğim tabiki biliyorum full destek ve balkonet. ama la senzada indirim var hiç bulamıyorum ne zaman yeni ürünler gelecek oda belli değil?
kendikileriminde sırtı genişlemiş güzel tutmuyor.
Daha sonra boynerde bir sütyenin içinde gördüm hafif destekli bir çamaşıra kese dikilmiş içinde sonradan taklan sisirilebilen bir destek var , tabi benim bedenim yine yoktu.
acaba kendim mi yapsam? ya da benim bilmediğim başka alengirli bişiler vardır ,
Varmı fikriniz?
yaptırırım aslında ama ıcıne destekmı dıktırecegım yoksa sutyenı komple ıcınemı dıktırecegım? bırde elbıse dusup goguslerım acılırmı acaba? cunku benı desteklı sutyen kesmeyece bılıyorum ıcıne ayretten bır destek daha koyarım benStraplez elbisenin göğüs kısmına uygun bir tadilat yaptıramaz mısınız? Ayrı sütyen takmaktan veya sütyenin kayması derdinden de kurtulursunuz.
oylemı dersın denemek lazım aslında amabir beden büyük al kalıbı geniş olsun tam destekli olsun bazı kadınları görüyorum küçük kalıp destekli sutyen takıyorlar ufacık memenin taşmışı hoş durmuyor
sutyenı komple ıcınemı dıktırdınız elbısenın arkasıda epey asagıda aslında bunu hıc dusunmemıstım 10 gun kadar vaktım var yaptırsamda rahat etsem keskeeğer mümkünse elbisenin içine uygun destekli bir sütyen diktir.ben daha önce yaptırdım.
aman elbise arkadan düştümü,sutyen göründü mü derdi hiç yok
Hımmm...Göğüse yapışan, silikon, askısız, kopçasız ten rengi sütyenler var, ben pentiden almıştım, tavsiye ederim yok gibi oluyor.
anladımbenim arka kopça kısmını kesmişlerdi.sadece koltukaltı kısmı kalmıştı.çünkü elbisenin arkası çok açıktı.
ve göğüs kısmı oldukça dardı ki hiç düşmedi.
tam destek almıştım sutyeni.ben hiçbir sorun yaşamadım.istersen bir terziyle görüş derim ben.
Elbisenin içine sütyen diktirmeyi bilmiyorum da straplez elbisenin üstünü sanki içinde süper bir sütyen varmış gibi göğüsleri dik ve sağlam tutacak tadilat yapıyorlar diye biliyorum.
Hatta benim nişanlığım ve gelinliğim hazır alırken model olarak böyleydi.
ama bu desteklımı? bunun ıcıne destekte konmaz neyse o olurResmide bu
Ben kullanıyorum bundan, nişanımda ve abiyelerin içine hala.Hımmm...
Bunu da duymuştum bir ara.
Nasıl yapılabilir fikrim yok, straplez pek giyemiyorum benyaptırırım aslında ama ıcıne destekmı dıktırecegım yoksa sutyenı komple ıcınemı dıktırecegım? bırde elbıse dusup goguslerım acılırmı acaba? cunku benı desteklı sutyen kesmeyece bılıyorum ıcıne ayretten bır destek daha koyarım ben
Evet 2-3 cm kalın ve güzel destekliyor, ben hala kullanıyorum abiyelerin içinde, çok memnunum, ekstra desteğe gerek olmuyor. Yapıştır giy ebiseyi, unut, kayma bile yapmıyor ama küçük yada büyük olmasın, bir kez küçük almışım yanlışlıkla onu sadece dar elbiselerle kullanabildim, tam toparlayamadı.ama bu desteklımı? bunun ıcıne destekte konmaz neyse o olur
neden kiNasıl yapılabilir fikrim yok, straplez pek giyemiyorum benHele sırtı açık falan.
buda denenerek alınmaz dımıEvet 2-3 cm kalın ve güzel destekliyor, ben hala kullanıyorum abiyelerin içinde, çok memnunum, ekstra desteğe gerek olmuyor. Yapıştır giy ebiseyi, unut, kayma bile yapmıyor ama küçük yada büyük olmasın, bir kez küçük almışım yanlışlıkla onu sadece dar elbiselerle kullanabildim, tam toparlayamadı.
Denenmiyor tabi layıkıyla ama ben açtırıp, yapıskan kısmını açmadan tutarak denemiştim alırken. Diktirme imkanın varsa oda olur tabi ama hiç alternatif bulamazsan buda aklında olsun, zaten normalde kac giyiyorsan o beden oluyor bundada sıkıntı yok.buda denenerek alınmaz dımı
almadan once denesem en azından ama sanırım ıcıne sutyen dıktırmek benım kafama yattı
terzılerde yapar
keske kadın terzı olsa adamda bunu anlatmak uf yanı