Straplez elbisenin içine nasıl bir çamaşır ? Aldatmacalı tabi ki

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
Kızlar selam
kadınsal bir sorun var ,
kuzenim evleniyor kınada ve düğünde staplez elbiseler giyeceğim.

özellikle düğündeki kuyruklu ağır bir elbise içine nasıl bir sütyen giyeceğim tabiki biliyorum full destek ve balkonet. ama la senzada indirim var hiç bulamıyorum ne zaman yeni ürünler gelecek oda belli değil?
kendikileriminde sırtı genişlemiş güzel tutmuyor.

Daha sonra boynerde bir sütyenin içinde gördüm hafif destekli bir çamaşıra kese dikilmiş içinde sonradan taklan sisirilebilen bir destek var , tabi benim bedenim yine yoktu.

acaba kendim mi yapsam? ya da benim bilmediğim başka alengirli bişiler vardır ,

Varmı fikriniz?

Straplez elbisenin göğüs kısmına uygun bir tadilat yaptıramaz mısınız? Ayrı sütyen takmaktan veya sütyenin kayması derdinden de kurtulursunuz.

bir beden büyük al kalıbı geniş olsun tam destekli olsun bazı kadınları görüyorum küçük kalıp destekli sutyen takıyorlar ufacık memenin taşmışı hoş durmuyor

eğer mümkünse elbisenin içine uygun destekli bir sutyen diktir.ben daha önce yaptırdım.
aman elbise arkadan düştümü,sutyen göründü mü derdi hiç yok

Straplez elbisenin göğüs kısmına uygun bir tadilat yaptıramaz mısınız? Ayrı sütyen takmaktan veya sütyenin kayması derdinden de kurtulursunuz.
yaptırırım aslında ama ıcıne destekmı dıktırecegım yoksa sutyenı komple ıcınemı dıktırecegım? bırde elbıse dusup goguslerım acılırmı acaba? cunku benı desteklı sutyen kesmeyece bılıyorum ıcıne ayretten bır destek daha koyarım ben
bir beden büyük al kalıbı geniş olsun tam destekli olsun bazı kadınları görüyorum küçük kalıp destekli sutyen takıyorlar ufacık memenin taşmışı hoş durmuyor
oylemı dersın denemek lazım aslında ama
eğer mümkünse elbisenin içine uygun destekli bir sütyen diktir.ben daha önce yaptırdım.
aman elbise arkadan düştümü,sutyen göründü mü derdi hiç yok
sutyenı komple ıcınemı dıktırdınız elbısenın arkasıda epey asagıda aslında bunu hıc dusunmemıstım 10 gun kadar vaktım var yaptırsamda rahat etsem keske

benim arka kopça kısmını kesmişlerdi.sadece koltukaltı kısmı kalmıştı.çünkü elbisenin arkası çok açıktı.
ve göğüs kısmı oldukça dardı ki hiç düşmedi.
tam destek almıştım sutyeni.ben hiçbir sorun yaşamadım.istersen bir terziyle görüş derim ben.

Elbisenin içine sütyen diktirmeyi bilmiyorum da straplez elbisenin üstünü sanki içinde süper bir sütyen varmış gibi göğüsleri dik ve sağlam tutacak tadilat yapıyorlar diye biliyorum.
Hatta benim nişanlığım ve gelinliğim hazır alırken model olarak böyleydi.

Göğüse yapışan, silikon, askısız, kopçasız ten rengi sütyenler var, ben pentiden almıştım, tavsiye ederim yok gibi oluyor.

anladım
bunun ıcınde ıyı bır sutyene ıhtıyacım var aslında suanda elbısem tadılatta
bır kac gun ıcınde sutyenı bulup ıcıne dıktırebılırım hatta bahsettıgım keseyıde yaptırabılırım dedıgım gıbı en ıyı desteklı sutyenler la senza'da ama suanda beden sıkıntısı var ındırımde oldugu ıcın . acaba su gordugum sutyenın ıcınde bır fıleden kese dıkılmıstı dedıgım sutyenden yaptırsammı yapabılırlermı ıcınde su desteklerden hem destegın kendını dısarı atma sıkıntısıda olmaz

benımde gelınlıgım bu sekılde dıkılmıstı ama bastan yapılan bır gelınlıktı esasen sadece sunger koymuslardı ıcıne benı kesmeyınce ben bır yakınıma ıkı us dıkısle ıkıncı bır destegı taktırmıstım boylelıkle takıntımıda doktum ortasya hayırlısı olsun

Eklentiler

• sismesiihirlisutyenpedi3-1133-600x600.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 170
Nasıl yapılabilir fikrim yok, straplez pek giyemiyorum ben Hele sırtı açık falan.

ama bu desteklımı? bunun ıcıne destekte konmaz neyse o olur
Evet 2-3 cm kalın ve güzel destekliyor, ben hala kullanıyorum abiyelerin içinde, çok memnunum, ekstra desteğe gerek olmuyor. Yapıştır giy ebiseyi, unut, kayma bile yapmıyor ama küçük yada büyük olmasın, bir kez küçük almışım yanlışlıkla onu sadece dar elbiselerle kullanabildim, tam toparlayamadı.

buda denenerek alınmaz dımı
almadan once denesem en azından ama sanırım ıcıne sutyen dıktırmek benım kafama yattı
terzılerde yapar
keske kadın terzı olsa adamda bunu anlatmak uf yanı

lütfen bdv kurallarına dikkat edelim.
konularımızı ilgili bölümlere açalım.
yeni üyede değiliz üstelik.
. ben yine bdv kurallarını kopyalayım. bunlara uyalım.

buda denenerek alınmaz dımı
almadan once denesem en azından ama sanırım ıcıne sutyen dıktırmek benım kafama yattı
terzılerde yapar
keske kadın terzı olsa adamda bunu anlatmak uf yanı
Denenmiyor tabi layıkıyla ama ben açtırıp, yapıskan kısmını açmadan tutarak denemiştim alırken. Diktirme imkanın varsa oda olur tabi ama hiç alternatif bulamazsan buda aklında olsun, zaten normalde kac giyiyorsan o beden oluyor bundada sıkıntı yok.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…