Saç Kesim Şekilleri straight therapy yaptırmak istiyorumm...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

highschool17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
383
1
118
Kırklareli
arkadaşlarr ben saçımı bu kalıcı düzleştirmeden yaptırmak istiyorum...saçlarım çok kıvırcık değil dalgalıyla kıvırcık arası bişey ve belimde .aranızda yaptıran varmı fiyatı ne kadar dır...???yardımcı olursanız sevinirim. kaydirigubbakcemile3

ben yaptırmadım ama forumdan araştırmıştım 300 ile 600 tl arası olduğunu yazmışlardı yaptıran arkadaşlar...6-8 ay gidiyomuş... ama madem çok kıvırcık değilmiş bence defrize yaptır. hem daha uygun

straight therapy 4-5 saatlik bi uygulama defrize 30-45 dk arasında yapılabiliyo... evt saçları dümdüz pırasa gibi yapmıyo ama dalgasını kırıyo kolay şekil almasını sağlıyo. ben yaptırtım hiç yıpranmadı.önemli olan bakımı elbetteki...straight therapy'i başka sitelerden araştırmıştım.kullanım süresinde gayet güzel olduğunu ama sonrasında saçın inceldiğini yığrandığını yazmışlardı.
bide deneyimli bi kuaföründe yapması şart.

bende yaptırdım ve çok memnun kaldım 8 ay kullanıyorsunuz fiatlarıda çok uygun kısa saçta 300 tlden başlıyor tamamen düz oldu çok rahatım artık föne gerek kalmadı yıkıyorum kurutuyorum fönlemiş gibi çıkıyorum dışarıya keşke daha önceleri yaptırsaymışım ne büyük rahatlıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…