• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

STORMU saten güneşlikmi?

haklısın geztapocum erkekler takmıyor böyle şeyleri, bizim takmamıza da laf ederler birde...ne var sanki öyle oluversin gibisinden :) değişmez fikirleri anacım :) bu arada canım o tülü nasıl yırttınız ya merak ettim valla...biyere mi takıldı noldu... :)

gazel ben nasıl yırttığımı anlatayım canım eski evim tam güney cephe idi devamlı güneş içinde yani büyük kızım perdeyi kaldırmadan koltuğun üstüne çıkıp kolunu perdenin üstüne basıp sokağı seyretmek isterken aşağı çekilen perde yırtılıyor caart diye gerçekten bizde şaşırdık allahtan benim eşimin canı sıkılır alalım alalım başımın etini yemişti bende aksine acele etmem bizde tersi yani.....

Kesinlikle stor perde tavsiye ederim.Balkonunuz varsa senede bir takın hortumu yumuşak bir fırça ya da lif,tül parçası gibi bişeyle bulaşık deterjanı döküp yıkayın mis gibi.Şık ve temizliği sanıldığı gibi zor değil.Temiz kullanırsanız silmeye bile gerek yok senede 1 yıkayın yter.Güneşlikler kolay gibi gelsede yıka,ütüle tak sürekli ne gerek var üstelik zamanla eriyip toz saçıyor açıp kaparken.Stor en güzeli.Tül perdede asla mekanizmalı tercih etmem şu çubuklu tarzı olanlar evet onlar ölüm ya düz tül ya da kruvaze .:79:

arkadaşlar güneşliklerim çok eskidi.ben çok güneş alan bir evde oturuyorum.karar veremiyorum ekonomik açıdan ve kolaylık açısından saten güneşlik daha iyi geliyo sanki sök yıka tak ...hatta sen takma eşin taksın:1::1:bizde böyle oluyo da ..geçen kaynanama gittim stor var onda camda sinekler ölmüş yapışmış storun üstüne midem bulandı tabi kendi yapamıyo pek iş filan ..bana saten daha temiz olacak gibi geldi.bide storun çok kalitelisinide alamam zaten..ama ucuz yollu stormu yoksa güneşlikmi diye düşünüyorum bilmiyorum görüntü storda hoş tabii ama ben biraz yeniliklerden korkuyorum sanırım.bir akıl verin şu kk daşınıza bakıp geçmeyiniz lütfen:1::1:

tatlım beım ben 7 senedır sor kullanıyorum cok estetık ve kullanımı rahat geliyo tabı bıraz kalıtede önemlı cunku baktıgında arada buyuk fıyat farkları ver yerı gelıyo bı nemlı bez ıle sıldırebılıyorum eger kırlendını hıssedersm onu yıkayan yrler evar oraya verıyorum

ben 3 yılır kullanıyorum salon ve çocuk odasındaa gayet kullanışlı senede bir çıkarıp siliyorum kir bile çıkmıyo bu yıl yıkayacam balkonda
şimdide mutfağa yaptıracam hem şık hem temizliği kolay

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.salona tül altına saten güneşlik mutfağa örme tül altına saten güneşlik yatak odasına pembe gül desenli örme tül altına da pazardan 30 tl ye stor aldım.şimdilik böyle yaptım .eğer stordan memnun kalırsam salona ve oturma odasına iyisinden daha sonra yaptırcam.hepsi 720 tl tuttu.çarşamba teslim edilcek .benim cama kruvaze olmuyor cam ortalı olmadığından ...o yüzden yere kadar pileli verdim .geldiği zaman resim çekip koycam en kısa zamanda...

Back
X