STORMU saten güneşlikmi?

_sekerpare_

Nirvana
Pro Üye
25 Mart 2010
4.028
3.962
773
50
Ankara
arkadaşlar güneşliklerim çok eskidi.ben çok güneş alan bir evde oturuyorum.karar veremiyorum ekonomik açıdan ve kolaylık açısından saten güneşlik daha iyi geliyo sanki sök yıka tak ...hatta sen takma eşin taksın:1::1:bizde böyle oluyo da ..geçen kaynanama gittim stor var onda camda sinekler ölmüş yapışmış storun üstüne midem bulandı tabi kendi yapamıyo pek iş filan ..bana saten daha temiz olacak gibi geldi.bide storun çok kalitelisinide alamam zaten..ama ucuz yollu stormu yoksa güneşlikmi diye düşünüyorum bilmiyorum görüntü storda hoş tabii ama ben biraz yeniliklerden korkuyorum sanırım.bir akıl verin şu kk daşınıza bakıp geçmeyiniz lütfen:1::1:

arkadaşlar güneşliklerim çok eskidi.ben çok güneş alan bir evde oturuyorum.karar veremiyorum ekonomik açıdan ve kolaylık açısından saten güneşlik daha iyi geliyo sanki sök yıka tak ...hatta sen takma eşin taksın:1::1:bizde böyle oluyo da ..geçen kaynanama gittim stor var onda camda sinekler ölmüş yapışmış storun üstüne midem bulandı tabi kendi yapamıyo pek iş filan ..bana saten daha temiz olacak gibi geldi.bide storun çok kalitelisinide alamam zaten..ama ucuz yollu stormu yoksa güneşlikmi diye düşünüyorum bilmiyorum görüntü storda hoş tabii ama ben biraz yeniliklerden korkuyorum sanırım.bir akıl verin şu kk daşınıza bakıp geçmeyiniz lütfen:1::1:

benim oturduğumuz oda stor şimdi yeni yaptrsam inan yaptırmam çünki tamam çok estetik güzel duruyor ama onu söküp silip takmak işkence çünki mekanizmasıda silinip ciflenecek tansiyon falan varsa zor iş...

arkadaşlar ben iki elim kandada olsa elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum bu forumda ama nedense benim açtığım konular pek rağbet görmüyor:44::50:

ben de geçen hafta yeni bir ev kiraladım ve stor almayı düşündüm ama arkadaşlar temizliği zor deyip vazgeçirdiler. Dolayısıyla tavsiye etmem canım

geztapocum canım benim vallahi çok özür dilerim konunu yeni farkettim...inan canım ben başlıklara bakıp geçince dikkat etmedim kimin açtığına tekrar kusura bakma canım...yoksa beni bilirsin uzun uzun döktürmeden okuyup geçmem asla :) canım ben 3 yıllık evli olmama rağmen asla ama asla stor almadım ve almam da....çünkü kullanan arkadaşlarım var ve hepsi bin pişman...birde beni az çok tanımışsındır, eşyaların görselliğinden ziyade önceliğim kullanışlı olup olmadığıdır... eğer ben zorlanacaksam ve temziliği beni yıldıracaksa varsın o kadar şık görünmeyiversin...asla alma derim canım.... çünkü gerçekten anlatılanları duydukça ben gerçekten tavsiye etmem sana....temizliği zor üstelik birde pencere cam açıp kapatırken baya sıkıntı oluyor....birde ben öyle alengirli işlerden pek hoşlanmıyorum sanırım...benim için kolaylık daha ön planda.... ben zırt bırt perde yıkadığım için bana ters stormuş falan zıkkım :) benim krem rengi güneşliklerim var ve gayet mutluyum kendileriyle :) çıkar yıka tak ohh gözünü seveyim anam babam işlerinin...:) bende senin gibi yeni moda işlerden hoşlanmıyorum..dediğim gibi rahat olsun kullanışlı olsun o zaten bana şık görünür.... umarım almazsın canım çünkü seni az çok tanıdıysam eğer pişman olacağına adım gibi eminim.... al mis gibi güneşlikleri tak ne güzel çıkar kolayca yıka as rahatca....aman toz almam lazım aman sökmem lazım aman ciflemem lazım falan diye düşünüp durmazsın canım...fazeyin de dediği gibi tansiyon yükseltir bu stor perde durumları :) bu arada yatak odana alacakmısın yoksa salonundakini takmaya kararlımısın...son durumlar nedir merak ediyorum evinin hallerini...ne yaptın ne ettin...boya işi rafa kalktı sanırım.... koltukları ne yaptın yer değişimi yaptınmı.... halı falan diyordun aldınmı vazmı geçtin...daha doğrusu ev alma durumları askıda bekliyor sanırm hala...o yüzden pek bi girişimde bulunmadınmı...merak ettim canım haberdar et.... epeydir sohbet şeklinde konuşamıyoruz hiçbirinizle özledim hepinizi yaa...fazey rukiye sesimi duyan varmıııı :)öptüm hepinizi.............

canım benimkiler normal güneşlik ama annemin salon ve mutfağı stor güneşlik görünüşleri çok şık mutfaktaki kolay kirleniyor mutfağınkini bi kere çıkararak bi kerede çıkarmadan sildim tertemiz oldu salondakiler kirlenmed bile aslında zahmetli ama normal güneşliktende güzeller....

Ben stordan yanayim ve tum evimi mekanizmali yaptiracagim sana tavsiyem yapi marketten uygun fiyatli al dene derim

canım bende iki yıllık evliyim.evlenirken bakmadım bile stor bilmem ne diye.güneşlik aldım gectim.
en temizi en kolayı güneşlik gibi geliyor bana.

canım bende iki yıllık evliyim.evlenirken bakmadım bile stor bilmem ne diye.güneşlik aldım gectim.
en temizi en kolayı güneşlik gibi geliyor bana.
kalitelisi çok pahalıya geliyor ucuzuda nasıl olur bilemiyorum bide bu evde uzun yıllar kalmıycam o yüzden sanırım saten güneşlik diktircem sağol arkadaşım cevabın için

canım o evde uzun yıllar kalmayacaksan hiç yaptırma derim. storu yaptıracağın yerin camı sürekli açılıyorsa kapısı falan varsa biraz zor oluyor kullanımı. yinede sen bilirsin canım.

yatak odamla mutfakta var inan bıktım temizliğinden arada siliyorum kirler daha çok yayılıyo dalgalı duruyo üsenmeyip yıkıycaksın yere serip geniş bi alanda fırçalaman lazım kısaca ben memnun değilim

bende yeni tasındım tam 1 ay oldu tasınalı. benimde perdelerimde ciddi eksikler var evim sabahtan aksama kadar günes alıyor güneslik yaptıracaktım fakat emin olamadım.görümcem cok iyi bi yere yaptırmasına ragmen 2 senede cürüdü resmen onunkiler günesten.perdeciyle konustum oda aklıma girdi stor yaptırsana diye simdi bende düsünüyorum bu hafta karar vermem lazım.eski evimde oglumun odasına mekanizmalı perde yaptırmıstım hic memnun degildim.tasınırken almadım bile perdeyi hatta bıraktım eski evde.ama simdi aklımda en azından salona stor yaptırıp tül yerinede ip perde alsammı die düsünüp niyetleniyorum ama bilemiyorum.aranıyorum sanırım:)normalde bende cok sık temizlk yapan biriyim cokda kolaycıyımdır at makineye yıka tak mantıgında ama icim icimi yiyor suan karar veremedigim icin.mekanizmadan daha kolaydır temizligi bilmem nesi diye düsünüyorum ama bilmiyorum.

valla hep biz kadınların dert ettiği şeyler bunlar şu an salonumun tülü yırtık ama bizimki hiç rahatsız olmuyo :47:güneşlik konusuda sanırım ekonomik olarak hangisi uygunsa onu yaptırıcam ben

valla hep biz kadınların dert ettiği şeyler bunlar şu an salonumun tülü yırtık ama bizimki hiç rahatsız olmuyo :47:güneşlik konusuda sanırım ekonomik olarak hangisi uygunsa onu yaptırıcam ben

yok canım erkek kısmısına ne ki yırtık tülden lekeli halıdan.sabahtan aksama kadar evde biz takıyoruz bunları kafaya.ben bhaustan hazır stor alıp salonda bi denicem sanırım icimde kalmasın.

haklısın geztapocum erkekler takmıyor böyle şeyleri, bizim takmamıza da laf ederler birde...ne var sanki öyle oluversin gibisinden :) değişmez fikirleri anacım :) bu arada canım o tülü nasıl yırttınız ya merak ettim valla...biyere mi takıldı noldu... :)

Back
X