• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stor güneşlik mi klasik güneşlik mi?

bn bahçeşehirdekine gitmiştim ama esenlerin orda ikea var ordada çok uygun bahaus var kendin duvardan 5 cm kenarlarında boşluk bırakcak şekilde ölç ortadan salona mesela daha uygun ...bn bir stru 250 dktiler... günah pişmanım şimdi eşim zebra aldı sosyeteden 65 tl aradaki farka bak ikea bahaus ordada aynı fiyat

Canim ya çok teşekkür ederim Allah razi olsun valla gerçekten çok iyi oldu perdeci 4 cama iki bin lira istediğin de yıkılmıştım iyi oldu bu bilgi gider pazardan yaptırırim girtlaga kadar borca battim zaten ; ((

Canim ya çok teşekkür ederim Allah razi olsun valla gerçekten çok iyi oldu perdeci 4 cama iki bin lira istediğin de yıkılmıştım iyi oldu bu bilgi gider pazardan yaptırırim girtlaga kadar borca battim zaten ; ((

cnm karar vermekte acele etmen gerekir. kardeşim de perde ölçülerini verdikten 1 gün sonra değişiklik yapmak istedi. fakat perdeci kumaşı kestik değiştiremeyiz dedi.

Kendi evim olsa stor tercih ederdim
Kiracı oldugumdan klasik güneşilk tercih ettim
Gayetde şık....

ben güneşlikleri ütülemiyorum, ilk başta ütülemezseniz sonra istemiyor.
ve tabi ki eski usül güneşlik diyorum.
storun ipiyle uğraşmak, camı açarke kaparken işkence çektirmesi hoşuma gitmiyor.

Back
X