• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stolker karaliceleri toplasin

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.958
3.742
333
Merhaba Arkadaşlar, şimdi sayfası açık olan bi kişi, hikayelerine baktigim zaman kırmızı çizgi çıkıyor ama bastığımda hikayeye artık ulaşılamıyor diyor , Not: bu takip etmedigim bi sayfa nasıl fark etmiş olabilir Ayrıca daha önce hikayesine bakmadım hiç :KK17:

Hikayesini sadece takipleştiği kişilere açık olarak ayarlamış olabilir sanırım. Ama daha iyi bilen birisi çıkar şimdi

Ben de denk geldim birkaç sefer ama kapalı profil takip ettiğim kişilerdi. Belki instagramdan kaynaklanan bir sorundur.

Merhaba Arkadaşlar, şimdi sayfası açık olan bi kişi, hikayelerine baktigim zaman kırmızı çizgi çıkıyor ama bastığımda hikayeye artık ulaşılamıyor diyor , Not: bu takip etmedigim bi sayfa nasıl fark etmiş olabilir Ayrıca daha önce hikayesine bakmadım hiç :KK17:
Bu hikaye isi nedir? Hangi platform? Mantik olarak ya seni engellemesi , ya o hikayeyi silmesi ya da o hikayeye erisimi yasaklamasi gerekir.

Sence hangisi?

Instagramdan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Benim de bazen takip ettiğim arkadaşlarımın hikayesi varmış gibi görünüyor, ama açınca bahsettiğiniz yazı çıkıyor.
Büyük ihtimalle hikaye silindiğinde zaman zaman böyle problemler olabiliyor. Eğer emin olamadıysanız başka bir hesaptan da kontrol edebilirsiniz, onda hikaye görünüyor mu diye.

Bu hikaye isi nedir? Hangi platform? Mantik olarak ya seni engellemesi , ya o hikayeyi silmesi ya da o hikayeye erisimi yasaklamasi gerekir.

Sence hangisi?
Instagram ve engellememiş beni sadece hikayesi yok gibi ,kırmızı çizgi var ama cikmiyor

Hikayeyi kaldırmış olabilir. Hatalı bazı fotoğrafları paylaşıp hemen kaldırıp eşimden baktığımda bazen oluyor öyle. Ama baktığınızı görmüş olabilir. Yeni yüklediyse ve hemen baktıysanız zaten altta ilk sizin adınız çıkar.

Back
X