- 28 Şubat 2014
- 3.958
- 3.742
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorumm bendeHikayesini sadece takipleştiği kişilere açık olarak ayarlamış olabilir sanırım. Ama daha iyi bilen birisi çıkar şimdi
Bekle biraz herkes diğer konulara yorum yapıyor,görürler şimdi. Ben bilmiyorum,diğer konulara gideyim.Arkadaşlar yok mu anlayan
Koş koşş bugün kk baya eğlenceliBekle biraz herkes diğer konulara yorum yapıyor,görürler şimdi. Ben bilmiyorum,diğer konulara gideyim.
Ifsa olmadım yaniBen de denk geldim birkaç sefer ama kapalı profil takip ettiğim kişilerdi. Belki instagramdan kaynaklanan bir sorundur.
Siz anlamiyormusunuzKoş koşş bugün kk baya eğlenceli![]()
Yok kaldırılmıştır yada o story. Ama her an olabilirsin dikkat ettIfsa olmadım yani
Bu hikaye isi nedir? Hangi platform? Mantik olarak ya seni engellemesi , ya o hikayeyi silmesi ya da o hikayeye erisimi yasaklamasi gerekir.Merhaba Arkadaşlar, şimdi sayfası açık olan bi kişi, hikayelerine baktigim zaman kırmızı çizgi çıkıyor ama bastığımda hikayeye artık ulaşılamıyor diyor , Not: bu takip etmedigim bi sayfa nasıl fark etmiş olabilir Ayrıca daha önce hikayesine bakmadım hiç![]()
Evet tehlikeli sularYok kaldırılmıştır yada o story. Ama her an olabilirsin dikkat ett![]()
Instagram ve engellememiş beni sadece hikayesi yok gibi ,kırmızı çizgi var ama cikmiyorBu hikaye isi nedir? Hangi platform? Mantik olarak ya seni engellemesi , ya o hikayeyi silmesi ya da o hikayeye erisimi yasaklamasi gerekir.
Sence hangisi?
Hic instagram acmadim . O yuzden bilmiyorum ama yukaridaki iki secenek hala gecerli.Instagram ve engellememiş beni sadece hikayesi yok gibi ,kırmızı çizgi var ama cikmiyor
Evet benim de gözüm korktu artikEskiden anlardım ama artık yenilenen şeylere yetişemiyorum.![]()
Tmm teşekürlerHic instagram acmadim . O yuzden bilmiyorum ama yukaridaki iki secenek hala gecerli.![]()