- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.795
- 598
Arkadaslar bu gelen zamlardan dolayı resmen ekonomık olarak çökmüş durumdayım. Yumuşatıcının kutusu 20lira ariel 7.5kg 56lira peynir zeytin sıvıyağ uçmuş durumda zaten 1lt sıvıyağın 10.90oldugunu gorunce uzun surelı bı sok yasadım. Allaha sukur alabılıyoruz ama ya alamayanlar ne yapacak. Ikı gun once bıngonun konsantr olmayan yumusatıcısı mıgrosta 3lt 10.90dı bugun baktım 16 lıra olmus. Allah askına kocaman marketsın yenı urun cekmedıgıne gore stokta olan urununu neden zamlı fıyattan satısa koyuyosun. Türk türkü afedersınız ama resmen düdüklüyor. Hepımız aynı gemıdeyız. Hadı kıyafet almasak kac sene ıdare eder dolabımızdakıler ama hızlı tüketim ürünleri gıda alışverişi mecbur yapılacak bı eve hersey lazım. Her dk bısey bıtıyo bır kutu süt olmus 4.5tl. Sız bu duruma nasıl bakıyosunuz. Sureklı alısverıs yaptıgım marketı degıstırmek ıstıyorum sızın onerılerınız neler acaba nerelerde ucuz ve kalıtelı urunler bulabılırım. Gıda deterjan her dk bıten urunler. Kullanıp memnun olduklarınız varsa önerileri bekliyorum şimdiden sevgiler