Lupetta 🍒🍒🍒 Kayıtlı Üye 9 Kasım 2015 6.075 10.879 248 18 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #1 Kızlar kullanan var mı? Bebeğimin aşırı burun akıntısı var, tıkanıyor. Serumla yıkıyorum ama ağızdan nefes alıyor hâlâ
Kızlar kullanan var mı? Bebeğimin aşırı burun akıntısı var, tıkanıyor. Serumla yıkıyorum ama ağızdan nefes alıyor hâlâ
albatroza bir ağustos kuşu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2022 4.799 8.064 88 19 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #2 Ben kullaniyorum. Serumla ayni mantik aslinda. Kullanimi daha kolay
F flyylf Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2021 111 54 48 29 19 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #3 Lupetta .!.: Kızlar kullanan var mı? Bebeğimin aşırı burun akıntısı var, tıkanıyor. Serumla yıkıyorum ama ağızdan nefes alıyor hâlâ Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum, serum fizyolojikten daha fazla basınçlı olduğu için daha etkili olduğunu söylüyor doktorumuz. Kullanabilirsiniz
Lupetta .!.: Kızlar kullanan var mı? Bebeğimin aşırı burun akıntısı var, tıkanıyor. Serumla yıkıyorum ama ağızdan nefes alıyor hâlâ Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum, serum fizyolojikten daha fazla basınçlı olduğu için daha etkili olduğunu söylüyor doktorumuz. Kullanabilirsiniz
Lupetta 🍒🍒🍒 Kayıtlı Üye 9 Kasım 2015 6.075 10.879 248 19 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #4 eminmirac .!.: Ben kullaniyorum. Serumla ayni mantik aslinda. Kullanimi daha kolay Genişletmek için tıkla... Serumla aynıysa bilemedim sanırım ucuz bir şey de değil. Açsa sorun değil 300 tl verilir ama zaten serum kullanıyorum
eminmirac .!.: Ben kullaniyorum. Serumla ayni mantik aslinda. Kullanimi daha kolay Genişletmek için tıkla... Serumla aynıysa bilemedim sanırım ucuz bir şey de değil. Açsa sorun değil 300 tl verilir ama zaten serum kullanıyorum